Author Topic: Presretachi?  (Read 6845 times)

Offline TROPHY

• View Profile
Presretachi?
« Reply #180 on: March 17, 2010, 08:29:26 PM »
Imaju i pluzine i plav rege
Da!  ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #181 on: March 18, 2010, 10:31:37 AM »
Znam da su nista robe i da ne postuju nista a kamoli to sa tablicama tako da me ne bi cudio da imaju po jos dva-tri para tablica al nesto mi je to nevjerovatno. A i svaki put (i to veoma cesto) gledam onog mish-metalik i uvijek ima tablice PG BR 482, tako da mi prica o vise tablica ne pije vodu, mada kazem nije nemoguce! Moze im se!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline ulicni trkac

• View Profile
Presretachi?
« Reply #182 on: March 18, 2010, 11:31:07 PM »
drugu su mi uzeli auto,vozio je malooo brze itd...u gepek su mu pokazali 3-4 para tablica pv pl su bile izmedju ostalih...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Presretachi?
« Reply #183 on: March 19, 2010, 01:12:12 AM »
zakonito nema sto
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Bole

• View Profile
Presretachi?
« Reply #184 on: March 19, 2010, 08:16:08 AM »
Sivi Passat PZ*AA 187Crna B-class PG*CG 503

sparco

• Guest
Presretachi?
« Reply #185 on: March 20, 2010, 05:07:56 AM »
ljudi,jeste li vi blesavi ili se pravite blesavi?! ?u'Å¡ mijenjaju tablice.ja kad sma bio u Zagori?,da uzmem voza?ku nazad,unutra u krug zdrade,pa na onaj poligon je bilo sivih passata bar 10,nisam im zaisto tablice gleda'...tako da ne mijenjaju tablice...
imaju 10 al nisu svi presretaci dosta su sluzbena vozila nacelnika i slicno ;p zivim odma tu pored pa znam i gledam

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #186 on: March 20, 2010, 08:38:09 AM »
Oficijelno imaju tri presretaca:Passat 2,0TDI PG BR 482 - nebo-plava-metalik Passat 2,0 TDI (valjda ove PZ tablice - odavno ga nijesam gledao) - srebrna metalikB-klasa PG CG 503 - crna metalik.

Offline ObeliX

• View Profile
Presretachi?
« Reply #187 on: March 20, 2010, 11:00:03 AM »
a lepi,ja sam svojim o?ima gleda',?e petica plava,ona gnjila,pali rotaciju i kre?e za momkom koji preti?e kolonu,stvarno ga je bio zapi?io dobro.e sad,?uo sam da i one B klase na koje piše policija znaju da budu presreta?i...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #188 on: March 20, 2010, 11:32:43 AM »
U jbt. potpuno sam zaboravio, teget plava V sa petoro vrata sa MILIcajskim tablicama, od prije mozda 3-4 mjeseca dezura ulicama Podgorice a veoma cesto zalazi i u divlja naselja kao sto su Kakaricka Gora ili Konik! Mislim da je u pitanju 2,0TDI i ima neke felge aluminijumske! Kompletna oprema unutra, rotirke, kamerice, sirenice!A ove A klase "obiljezene" (B klasa policajska je u BD i HN) na koje pise policija kolko sam primjetio nemaju kameru al moze im se pa te ceraju zbog nekog prekrsaja isto kao presretaci!

Offline Bole

• View Profile
Presretachi?
« Reply #189 on: March 21, 2010, 09:41:08 AM »
Oficijelno imaju tri presretaca:Passat 2,0TDI PG BR 482 - nebo-plava-metalik Passat 2,0 TDI (valjda ove PZ tablice - odavno ga nijesam gledao) - srebrna metalikB-klasa PG CG 503 - crna metalik.
Ova B-klasa je juce ujutro bila put UL prodjoh 2 put pored njih na Zaljevsku pravinu i svira sam im oba put ;) ,a non stop je tuda po BR se mota,a ovaj Passat PZ sivi gledam cesto put u Sutomore,i tuda oko Sozine i tamo put PG...nego nas na primorije i onaj s motorom iz republicke o jadu zabavi,ne prasta co'ek.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #190 on: March 21, 2010, 10:57:54 AM »
A dobro, on je zarad sitnijih prekrsaja, tipa crveno svijetlo, pEsacki, puna linija, svEtla i sl, a te stvari se moraju postovat tako da .....!Jedino dje bih ja opravdao mjerenje brzine i oduzimanje vozacke dozvole na licu mjesta su skole i ulicice dje ima previse pEsaka, dje je (pre)velika mogucnost da dodje do kontakta kola i pjesaka, a ovo ostalo, samo je punjenje drzavne kase i nema tu ni traga od bezbjednosti! Cak sto vise kontra rade tj. kontra efekat postizu kad stanu na najduzi pravac put CT ili put BR i cekaju oce li ko prec magicnija 90km/h da ga ustave i uzmu par evrica! No ajd, navikli su i gore stvari da rade a mi nemoremo nista tako da nam ne preostaje nista drugo no da cutimo!

Offline ribnica7

• View Profile
Presretachi?
« Reply #191 on: March 30, 2010, 04:44:55 PM »
danas su bili na pravac pdg-ct pasat pz sivi cekali prije restorana sume pa do meteriza patroliraju

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #192 on: March 30, 2010, 04:51:08 PM »
poceli su da stavljaju radare po bulevarima kroz grad..tj dje se god moze uvatit brzina malo veca da uzmu vozacku i pare..pazite se...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #193 on: March 30, 2010, 05:49:53 PM »
Ja sam cuo da na Bulevare na smiju da zaustavljaju PO ZAKONU ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Presretachi?
« Reply #194 on: March 30, 2010, 05:52:46 PM »
Jel' se nekome desilo da ga snimi nekad kamera sa semafora po pljaci ? imam osjecaj da su makete postavili :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #195 on: March 30, 2010, 09:38:18 PM »
Nijesu makete nego kamere za brojanje saobracaja!A za ove radare po bulevara ako je tacno onda idem sam da predam vozacku da mi ne dolaze "na kucu"!A pominja je onaj bilmez od Usancevica da nijesu u mogucnosti u gradu mjeriti brzinu jer su im svi mjerni uredjaji neispravni ali da ce ubrzo naci rjesenje!Izgleda ga eto!
« Last Edit: April 01, 2010, 08:35:47 AM by tuningmaniak »

Offline Bole

• View Profile
Presretachi?
« Reply #196 on: April 01, 2010, 06:14:58 AM »
Kod nas eo godinama pucaju radarima po bulevara i po gradu,kolko je samo vozackih uzeto...a pogotovo kasno uvece cesto bas,nasa saobracajna je nemoguca vama je lagano u PG kako je ovamo dolje...nema dana il svakog drugog dana da ne vidim b-klasu tuda po br i onog brata na bmwejca plus ove nase lokalne patrole,a ni interventna nam neda zivjet i oni se razumiju u saobracaj,bas su rigorozni i strogi svi u kompletu stvarno...
« Last Edit: April 01, 2010, 06:21:45 AM by boskovic85000 »

Offline BLUE_STILL

• View Profile
Presretachi?
« Reply #197 on: April 02, 2010, 07:26:06 PM »
Kako su krenuli umjesto billboarda ce pocet da stavljaju saobracajne znake kako bi vozaci sto bolje vidjeli ogranicenja 40, 60, ...vise se ne smije :)
BLUE_STILL
MONTENEGRO

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #198 on: April 03, 2010, 08:21:18 PM »
Ne znam kako vi, al ja sam sic malko podigao i vozim sa spustenim stitnikom za sunce! Ako me vec uvate necu se makar vidjet na fotografiji really!!

Presretachi?
« Reply #199 on: April 04, 2010, 05:58:41 PM »
ljudi pazite ako idete put tuzi ogranicenje su stavili na jedno mjesto 40 odma posle karabuskog polja i ide onaj mercedes uzimaju vozacke ka ludi tu