Author Topic: Reklame Na "MR"?  (Read 3073 times)

motorsport

• Guest
Reklame Na "MR"?
« on: September 05, 2006, 09:05:44 PM »
sta mislite dal' da cekamo da napravimo sajt pa da onda davamo ponude (auto djelovima, servisima... ) za reklamiranje na Montenegro Racing... ili da ipak stavimo par reklama na forum uz odredjenu nadoknadu, od koje bi naravno uradili nesto za korist foruma, majice, naljepnice i tako to...???

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #1 on: September 05, 2006, 09:09:14 PM »
naravno,sve valja...al treba i na forum sibnut nesto,nije na odmet,recimo od x design studija treba trazit popust na majce,a mi njima reklamu...itd...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #2 on: September 05, 2006, 09:15:30 PM »
e e meni xxl majca jednanecu je skidat haha ne ozbiljno sadsuper ideja za reklamu... i mislio sam na tablice dase uradi od folije adresa foruma ono iposd brojeva
« Last Edit: December 03, 2007, 12:30:30 AM by motorsport »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #3 on: September 06, 2006, 07:50:54 AM »
Ideja je odlicna.I meni onda jedna xxl majca,s tim da se odredi koje ce boje bit.A sto se tice folija za tablice neznam koliko je pametno to radit sada kada se mijenjaju tablice,jedino mozda kasanije.
« Last Edit: December 03, 2007, 12:31:00 AM by motorsport »
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #4 on: September 06, 2006, 08:02:33 AM »
pazi,treba gledat da dobijemo popust na sve to,njima je majica visokog kvaliteta i stampe oko 10 eura...e sad,kolko bi mi mogli izvuc...3-4...to bi nam bilo extra...

Offline bmw_fan

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #5 on: September 06, 2006, 01:41:51 PM »
meni jedna bilderska hahahaahah.extra predlog ((: jos da uradim neke bijesne zajebancije kola a na neke samo diskretno ili weliko (kako kom odgovara) logo foruma

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #6 on: September 06, 2006, 05:05:32 PM »
imam jedan predlog,evo recimo ja pocinjem za koji dan da se trkam na virtual racing sampionatima...ako neko umije da odradi reklamu naseg sajta kao mod za komp,pa da recimo stavim to kao reklamu na svoj auto,da se vidi,jer garantujem uspjeh u bavljenju...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #7 on: September 06, 2006, 09:19:36 PM »
Ovo je definitivno dobar predlog ,mislim da sam ja nesto slicno predlozio u jednoj od tema sa logom ili nekoj drugoj. Gazda trazi popust a za uzvrat daj reklamu, pa da reklamiramo vise forum. Ovako je nekako sirotinjski
« Last Edit: December 03, 2007, 12:31:28 AM by motorsport »

motorsport

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #8 on: September 07, 2006, 09:45:39 AM »
aj batalite se OFF-a ljudi, sto vi je!!!???  nego davajte neke predloge, kome bi sve mogli slat ponude za reklamiranje na nasem forumu???

ghia

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #9 on: September 07, 2006, 09:47:44 AM »
na elmag radio...najslusaniji je,cak ga i pola bg slusa preko neta
« Last Edit: December 03, 2007, 12:31:50 AM by motorsport »

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #10 on: September 07, 2006, 09:51:34 AM »
x  designa-majce,naljepnicemouse studio-flajericastelana-gumeneki auto djelovi-lamele itd,sto vec trebatiho acimic0filteri za vazduheto,sto znam,ako se jos sto sjetim...ali,ne smijemo da ih razocaramo,jbg,mora da se cuje kako rade auta,kako gore gume,a ne samo neki ufurani likovi koji se vozaju tuda sa naljepnicama po kolima...treba opravdat sve to...

motorsport

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #11 on: September 07, 2006, 09:53:55 AM »
ja sam slao mail ponude na adrese sledecih firmi, al niko nista jos uvjek ne odgovara...- Tref Auto (auto djelovi)- Castellana (gume felne)- Montematic (auto plac)- Krisma Motors (FORD)- Karal Komerc (OPEL)- Roksped (auto centar)- Europetrol (benzinske)- Eso Car (provjera porijekla vozila)

Offline Laki

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #12 on: September 07, 2006, 09:57:16 AM »
Treba im slati stalno dog ne odgovore.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #13 on: September 07, 2006, 10:17:29 AM »
aj nam prepisi kakve si mailove slao?

Offline SFU

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #14 on: September 07, 2006, 10:49:41 AM »
Bolje nego da im ja dolazim po pare!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

DRAGANCE

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #15 on: September 07, 2006, 12:02:35 PM »
ovako , ja bi predlozio sledece da se ceo MR team ne zadrzi samo na forumu , nego da se napravi neka vrsta kluba , znaci da se napravi oficijalni sajt u okviru koga ce biti snimci sa vasih druzenja , krstarenja drumovima , razne zajebancije , trkanja , divljanja po autoputevima i uopste bogatog sadrzaja o svim kolima pocev od istorijata i bla bla bla , uglavnom da se napravi sajt  , a forum ostaje u sklopu sajta , e sad tu bi bilo mesto za reklame itd , jer sumnjam da ce kojekakve firme imati zivaca i vremena da se jebavaju svaki dan da citaju forume , forum je samo za pricanje i tracaranje , pravi posao se obavlja na sajtu , a takodje mozete i registrovati svoj tim

motorsport

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #16 on: September 07, 2006, 12:57:23 PM »
evo tekst koji sam slao kao ponudu 
Postovani;Ako se zainteresovani za reklamiranje vase firme na internetu, pruzamo vam mogucnost da to uradite upravo na nasem portalu po veoma povoljnoj cijeni!!! Montenegro Racing Forum je prvi forum u Crnoj Gori koji se bavi iskljucivo tematikom automobila, te ga posjecuju mnogi fanovi svijeta automobilizma... Za vrlo kratko vrijeme od kada forum postoji (tri mjeseca) brojimo skoro 100 clanova, i taj broj se iz dana u dan povecava!!!Ukoliko se odlucite za saradnju, obratite se na bmwhn@cg.yuPozdrav!!!Admin. & Mod. TEAM by: www.montenegro-racing.com

« Last Edit: December 03, 2007, 12:33:10 AM by motorsport »

Offline Filip_pg

• View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #17 on: September 07, 2006, 08:32:15 PM »
samo si trebao da naglasis da bi u pitanju bila kompenzacija,tj popust za clanove,a njima za to reklama...ja sam za klub!!!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Reklame Na "MR"?
« Reply #18 on: September 07, 2006, 09:18:13 PM »
Pa nije los dragancetov predlog, al ne znam koliko je to moguce (jeli uopste moguce ovaj forum preobratit u sajt, al da ostane jedaan dio za forum?) a sto se tice ovih reklama neka nam daju popuste, ili neku kompenzaciju ne moraju kesh

DRAGANCE

• Guest
Reklame Na "MR"?
« Reply #19 on: September 07, 2006, 09:36:28 PM »
neeeeee , ne treba ovaj forum preobratiti u sajt , nego napraviti vas licni sajt a forum da bude deo svega toga