Author Topic: Kozha Il Ne?  (Read 285 times)

Mirza_PG

• Guest
Kozha Il Ne?
« on: September 05, 2006, 08:52:07 AM »
Masa ljudi kad kupuju auto i kad vide kozna sjedista, po meni bez razloga , se jezhi... Iskreko ja volim kozu u auto, laka je za odrzavanje , a i auto masu odtmenije djeluje sa njom... A vi narode? Kozha u autu-da,ne ????
« Last Edit: September 05, 2006, 08:53:51 AM by Mirza_PG »

motorsport

• Guest
Kozha Il Ne?
« Reply #1 on: September 05, 2006, 09:54:55 AM »
pa sta znam, koliko ima mana toliko ima i prednosti... ja je volim i ne volim... kad kupujem auto ne trazim ga iskljucivo sa kozom al nebi bjezao od nje... eto [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #2 on: September 05, 2006, 10:02:41 AM »
meni je swe jedno saswim.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

ghia

• Guest
Kozha Il Ne?
« Reply #3 on: September 05, 2006, 10:11:54 AM »
ako ima kozu odna je klima obavezna [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] mnogo bolje izgleda unutrasnjost kad je kozna

Offline stefan123

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #4 on: September 05, 2006, 11:19:00 AM »
Jedino ako ima klimu moze koza a pozeljno i grijanje siceva jer se u suprtnom ljeti strasno lijepe a zimi su ladni....
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #5 on: September 05, 2006, 01:00:04 PM »
ma koza ako je ochuvana onda je i ljepsha i bolja pogotovo starije e36 (jer je shtof uzasnog kvaliteta)!a po meni je najljepsha krem boja koze (a crnu i sivu ne bih uzimao prije dobrog shtofa)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Laki

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #6 on: September 05, 2006, 01:07:51 PM »
Sta znam  svidja mi se mada nebih gledao kada kupujem dali ima kozu ili ne,ako ima jos bolje samo da ima grijace za siceve,obevezno,bez toga nista.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline X3M

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #7 on: September 05, 2006, 02:03:32 PM »
sve zavisi od auta jer u pojedina stvarno odvratno izgleda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #8 on: September 05, 2006, 02:18:44 PM »
ja ne bih nikad uzeo auto sa kozom,skripi previse,ljeti oces da izgoris du*e,a zimi da bubrege zaledis...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #9 on: September 05, 2006, 04:34:57 PM »
e ovakoimam kozu u audia i grijanje siceva i klimu mogu vam rec da je mnogo ljepse nego na platnopogotovo zimikad shjedes stvarno je hladno al kad se ugrijes u nju to je bruka kako je toplo jos upalim grijanje... klima nemam rijecia i ljeti je isto fino malo si zalijepljen dok klima ne zaladi malo e onda je uzivancija...nije ni meni koza nesto osnovno sto auto treba da ima al eto sto rece neko od vas ljepse je...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #10 on: September 05, 2006, 06:45:54 PM »
nije mi presudna kod auta,ali moze da bude jakoooo fina...sto znam,to zima-ljeto itd,sve to stoji,ali recimo dosta auta ima sad onaj sistem od potpunog hladjenja i pregrijavanja kabine,i kad je auto ugasen...tako da je nisam imao situacija "lijepljenja" za sic...a drugo,meni uopste ne skripi,i extra mi je ona crvena koza sto se stavlja u nove petice

ghia

• Guest
Kozha Il Ne?
« Reply #11 on: September 05, 2006, 08:02:20 PM »
ili ona sto je u brabusu sl uf uf uf [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] mada i ona krem koza u na bordo cls extra izgleda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #12 on: September 05, 2006, 09:09:34 PM »
Ljudi ja u trojku imam  klimu i kozu al to je nista kad ti ljeti ugrije i kad sjednes kao na tiganj a zimi ako nemas duksericu hladno je, ipak za auta bez grijanja sjedista koza je samo sminka i nista drugo (to govorim iz iskustva)

Offline SFU

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #13 on: September 06, 2006, 06:35:40 AM »
koza je bolja i nishta drugo!ako ti se griju sicevi ljeti ti nadji hlad, ili stavi peshkire!  A zimi se malo bolje obuci i nema da brinesh!e sad nekom ne odgovara a nekom odgovara to je lichni stav (ni ja se neshto ne zalecem na kozu) ali je chinjenica da je bolja!

Mirza_PG

• Guest
Kozha Il Ne?
« Reply #14 on: September 06, 2006, 08:15:48 AM »
Samo kod kola koja su dosta proshla obichno je u nikakvom stanju... Shtof je dugotrajniji

Offline Filip_pg

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #15 on: September 06, 2006, 08:18:11 AM »
a sve zavisi kako se cuva,jbg,ako je mazes kremama i mlijekom za kozu,onda ima da trajeeee....sve su to neke sitnice...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #16 on: September 06, 2006, 09:15:51 PM »
xexexexexe imam ja turtle nesto za kozhu pa mazhem... mada je malo koza na shjediste vozaca na jedno mjesto kao zguzhvana nekako al je ovo ostalo super...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #17 on: September 06, 2006, 09:26:14 PM »
Cinjenica je da farmerke na kozu imaju dejstvo kao i Brus papir, ako je ne pazis ode kao da si je shmirglao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #18 on: September 06, 2006, 10:18:55 PM »
jes pa onda kad odesh kod nekog u goste a ima kozu onda ti vele:"Molim te izuj se i skini gace!"
« Last Edit: September 06, 2006, 10:19:14 PM by SFU »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Kozha Il Ne?
« Reply #19 on: September 06, 2006, 10:20:03 PM »
hahahaha g sfu-a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]imam ja u dnevnu kozu ... nije jos smirglaTa