Author Topic: Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI  (Read 17339 times)

duka

• Guest
Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI
« Reply #140 on: May 27, 2008, 07:39:36 AM »
OD DANAS U CRNOJ GORIPonovo skuplje gorivoPodgorica, 26. maja - Cijene goriva - nafte i njenih derivata od sjutra ?e ponovo biti ve?e . Litar supera košta?e, kako saznajemo 1,25 umjesto dosadašnjih 1,18, dizela 1,26, umjesto 1,15 a bezolovnog 1,27 umjesto 1,20 eura. Ta informacija nam je danas potvr?ena na benzinskim pumpama koje ve? imaju spremne cjenovnike. Zvani?nu potvrdu odnosno odgovore da li je Ministarstvo ekonomije dalo saglasnost na nove cijene kako je utvr?eno i pravilnikom o njihovom formiranju, danas nijesmo dobili. Odgovor se , kako smo obavješteni o?ekuje sjutra. Potvr?eno je, me?utim da su kompanije koje se bave prometom goriva dostavile kalkulacije za nove cijene Ministarstvu za ekonomski razvoj.www.pobjeda.co.me

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #141 on: May 27, 2008, 07:47:27 AM »
i je l' ovo normalno!?!??!?!?!?!??!sve im ...bem
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

sparco

• Guest
« Reply #142 on: May 27, 2008, 08:22:36 AM »
jbg treba drzavi da isfinansira sve projekte super luskuznih privatnih smjestaja za svoju famelju, treba sipat u sve one s8ice i sl makine, treba pokrpat milion njihovih slupanih auta, treba jos stosta tako vi je to , a kad je narod ovca pa se ne buni nizasta , neka nam je vako sto da ne , skuplja hrana, struja, gorivo, registracije, plate i primanja ista i super , kome ne odgovara ima vazda sator limenke vatru i juga sa plinom ;p hehehehehehe

Offline vuki

• View Profile
« Reply #143 on: May 27, 2008, 09:24:49 AM »
ne znam kakve to veze ima sa gorivom/temom ??

duka

• Guest
« Reply #144 on: May 27, 2008, 10:06:33 AM »
jbg treba drzavi da isfinansira sve projekte super luskuznih privatnih smjestaja za svoju famelju, treba sipat u sve one s8ice i sl makine, treba pokrpat milion njihovih slupanih auta, treba jos stosta tako vi je to , a kad je narod ovca pa se ne buni nizasta , neka nam je vako sto da ne , skuplja hrana, struja, gorivo, registracije, plate i primanja ista i super , kome ne odgovara ima vazda sator limenke vatru i juga sa plinom ;p hehehehehehe
Pobrka si ti temu ocigledno, barel nafte je 135 $

acs

• Guest
« Reply #145 on: May 27, 2008, 10:25:43 AM »
shvatices nekad kad budes ucio o fiskalnoj politici,budzetu itd itd...barem ovaj prvi dio o kolima i gorivu..ovaj ostali dio recenice politicki nasminkan me ne zanima. jer ebiga ima ljudi koji misle da je snp na vlast ili pedja bulatovic da ne bi bilo sluzbenih kola ni povecanja goriva

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #146 on: May 27, 2008, 10:29:51 AM »
Sve sto je sparco rekao je potpuno tacno,sve te pare idu ovim velikim ljudima u dzep,a to sto je barel nafte 135 dolara opet nema veze s nama,jerj e kod nas pola nafta pola voda tako da opet poskuljenje nafte nema veliki znacaj za poskupjenje goriva,tj oni zarade na gorivu mnogo vise a da recem ne uloze onoliko kolko bi trebalo....

motorsport

• Guest
« Reply #147 on: May 27, 2008, 10:42:19 AM »
batalite se politike odje.... ::bash:: ::offtopic::

sparco

• Guest
« Reply #148 on: May 27, 2008, 11:07:43 AM »
mora se malo tac toga jer okle drzava zaradjuje bez ubiranjem taxi i poreza, a od tih 1 i 26 gorica kolko ide njima min 70 80 centi jel? nek to smanje , tj nek manje uzimaju d goriva i super a nek vise ubijaju na ove lux apartmane zgrade dozvole i sl i nema problema

Offline vuki

• View Profile
« Reply #149 on: May 27, 2008, 11:21:42 AM »
shvatices nekad kad budes ucio o fiskalnoj politici,budzetu itd itd...
ucit o fiskalnoj politici ??ja kazem da familije i s8 nemaju veze sa gorivom i batalite se vise tih politickih prica... i u ovoj temi i svudje drugo na ovom forumu.

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #150 on: May 27, 2008, 11:49:45 AM »
Katastrofa...doce jeftinije taxijem ic...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Laki

• View Profile
« Reply #151 on: May 27, 2008, 12:06:42 PM »
Ni manje ni vise nego 11 centi. jao jao
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #152 on: May 27, 2008, 12:11:55 PM »
Sto ovo vi gorivo skupo...a ne sprda se..... roflAjde bisiklo u noge pa vozi...jos je to dobro za srce junacko i za krvotok (rekli doktori)...... rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #153 on: May 27, 2008, 12:37:11 PM »
.... pa nikakve, osim sto su "oni" ti koji najvishe para uzimaju od goriva, mislim preko 60% ide odma drzavi, Hrvatska je prije godinu-dvije smanjila svoj procenat za gorivo da bi osatalo jeftinije za "narod', tako bi i odje trebalo... ali u Hr su se vozaci pomamili i pravili zvekove i oni popustili, sto se odje nikad nece desit, a mi da smo neki klub ne bi kukali kako je politicka prica no bi sjeli u auta i blokirali grad, napravili neki protest, pokazali da mi placamo sumanute cifre za gorivo koje nije gorivo no smece!Automobilizam je moje politicko opredjeljenje i imam pravo da se bunim, ali nemogu "sam", jer kad neko sa gorivom, lezecim, registracijama, rupama, ogromnim kaznama ugrozava mene kao vozaca (u ovom slucaju ne samo mene, no mislim sve nas), trebao/li bi da uradimo neshto....I nije prica o politici, prica je o nama koji placamo sve to....
Nobody move, nobody get hurt!

sparco

• Guest
« Reply #154 on: May 27, 2008, 12:45:35 PM »
brate moj, predlozicu te kod mene za predsjednika mjesne zajednice heheheheheheh ne trosi snagu

Offline vuki

• View Profile
« Reply #155 on: May 27, 2008, 01:21:49 PM »
mijo, jedna je prica sto od goriva uzima drzava,sto je i tacno... a druga prica da to ne ide drzavi nego u privatne dzepove.... e to jel tacno... ne treba odje raspravljat  ::msn-wink::

sparco

• Guest
« Reply #156 on: May 27, 2008, 01:42:03 PM »
sto jes jes , prica bez dokaza ne mere

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #157 on: May 27, 2008, 02:05:51 PM »
mijo, jedna je prica sto od goriva uzima drzava,sto je i tacno... a druga prica da to ne ide drzavi nego u privatne dzepove.... e to jel tacno... ne treba odje raspravljat  ::msn-wink::
da ali kad ta drzava kupuje "tamo nekima" blindirane S8ice  koje se toce drzavnim gorivom to je vec treca prica...Stvarno nemam namjeru da pricam o politici, ali evo pricam o "drzavi" koja nam uzima toliko para za..... kao za puteve, vidimo kakvi su, opet drzavne pare idu... zna se dje i na sto (mislim na veliki dio)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #158 on: May 27, 2008, 02:22:48 PM »
1.28 !!!jbt...Ja stvarno ne znam kako ja mislim da se vozikam ovo ljeto!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline vuki

• View Profile
« Reply #159 on: May 27, 2008, 03:28:12 PM »
da ali kad ta drzava kupuje "tamo nekima" blindirane S8ice  koje se toce drzavnim gorivom to je vec treca prica...
sad bi reko neko od tih "tamo nekih" kako se jos bolja drzavna kola voze u okruzenju...  rofl jadne su te s8ice