Author Topic: Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI  (Read 16998 times)

Offline NSX

• View Profile
Cijene i kvalitet Goriva u CRNOJ GORI
« Reply #100 on: April 03, 2008, 03:01:49 PM »
Obzirom da ispusta kancerogene materije i treba da bude, i to primjetno skuplja.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #101 on: April 07, 2008, 06:04:01 PM »
danas sipah na BMS ovaj power + ...osjetno bolje ide auto...vuce iz manjih obrtaja...nekako ima..kako da kazhem..precizniji zvuk..kako da se izrazim...sve u svemu ni malo lose gorivo...u ondosu na dosadasnji sok koji smo sipali u kola...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #102 on: April 07, 2008, 06:17:09 PM »
ja sam sipao u dubrovnik za vikend i vec sam prosao oko 200 i kusur km sa tim gorivom i bas sam zadovoljan i ako mi malo smrdi u kabini ali makar se osjeca da je jace auto tj da bolje ide ! potrosnja simbolicnih 6.2L/KM ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #103 on: April 07, 2008, 07:02:33 PM »
ja kad god sipam gorivo na Ranc petrol ili JP kunem i sebe i auto. prosto kad dam gas kao da pola goriva ulazi u motor a pola ne znam ni ja dje. A poslje toga kad sipam na Euro petrol kao da auto dobije krila  :vampire:

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #104 on: April 07, 2008, 08:45:30 PM »
ja sam sipao u dubrovnik za vikend i vec sam prosao oko 200 i kusur km sa tim gorivom i bas sam zadovoljan i ako mi malo smrdi u kabini ali makar se osjeca da je jace auto tj da bolje ide ! potrosnja simbolicnih 6.2L/KM ...
sta se osjeca u kabini?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #105 on: April 07, 2008, 09:17:52 PM »
Na BMS je gorivo zakon!!! Ja to znam po nafti, dje god da sam je usuo auto je dimilo i to podosta, slabije vuklo, a na 3000 i vise o/min se cuo neki sklopotav zvuk motora ka da nesto lupka u glavi motora, a kad uspem eko dizel na BMS ka da letim. Nevjerovatno je stavrno da postoji tolka razlika. Do sad u starog BX-a nisam previse osjeca razliku al na novije auto se osjeti i to kako. A potrosnja mi pane sa 8-8,5 na Eko pumpama na 6,5-7l/100kmj kod BMS. Jos je dobro gorivo i u Tivat kod Skodinog servisa ili kod Panto marketa kako vec ocete. Isto sam se iznenadio kvalitetom. Jedno vrijeme je bio dobar i Dekar u Podgorici al se malopokvario.  Roksped je prica za sebe, tamo se prodaje sve sem goriva, usuo jednom i nikad vise!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #106 on: April 07, 2008, 10:33:03 PM »
sta se osjeca u kabini?
miris goriva i sagorijevanje ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #107 on: April 08, 2008, 12:57:44 AM »
vjerovao ili ne, kad upalim auto u zatvorenu garazu, ima nekakav prijatni miris hahahozb...kao da su dodali nesto u gorivo da mirishe hahahaTo je slucaj sa jugopetrolovim gorivom.Mozda to dok se ne zagrije ili sto li vec :)nego, bijah za cetinje u petak i subotu. Znaci pg-ct, malo voznje po pg, sipanje 10 litara pa opet pg-ct nazad bucanje i upali se rezerva.To je sa jugopetrolovim sranjemZnaci na toj relaciji mi u prosjeku sa power plus 100 trosi i do litar manje prosjecno.Sprdnja
slam.poke.drop.tuck.dope

duka

• Guest
« Reply #108 on: April 30, 2008, 01:31:09 PM »
SUPER 98 LRP 1,18BMB 95 (BEZOLOVNI) 1,20D 2 (DIZEL) 1,15EKO DIZEL 1,16 crying

motorsport

• Guest
« Reply #109 on: April 30, 2008, 01:34:15 PM »
veselooooo, ovo je REKORD.....  ::bash:: ::argue:: odoh biciklo da kupim.... ::yes::

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #110 on: April 30, 2008, 01:37:46 PM »
krasno....  punk
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #111 on: April 30, 2008, 01:44:27 PM »
Pa sto fine cijene ::bash::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #112 on: April 30, 2008, 02:20:16 PM »
a sto je to druze...aoooooZnaci pjeske do grada.Kishobran i patike ne troshe nista.pf...btw PG-BA 150 km, prosjecna do tamo 8.2 (uzbrdo, radovi na putu svaki chas, zastoji), a od tamo 7.4 (isti sluchaj samo nizbrdo) - sa powerplus 100
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #113 on: April 30, 2008, 02:57:52 PM »
katastrofa, koja klanica.....brzo ce doc cijene ka u italiju...ovamo je Super 1.30 a Bezolovni 1.50 ako se ne varam...nijesam 100 posto siguran

Offline Filip

• View Profile
« Reply #114 on: April 30, 2008, 05:47:23 PM »
A ovo je sramota. Bruka. 1.20 za najprljavije gorivo na svijetu pih.  ::thumbdown:: ::thumbdown:: ::thumbdown:: ::thumbdown:: ::thumbdown:: ::thumbdown:: ::thumbdown::

Offline devil_may_cry

• View Profile
« Reply #115 on: April 30, 2008, 05:50:05 PM »
tako vam je to u ovu cigansku drzavu...cijene ce samo da rastu,kakvo ce vrijeme tek doci,trebamo srecni bit,dok jos mozemo :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #116 on: April 30, 2008, 05:57:17 PM »
Srecom jos u bidone imam goriva od 98 centi,tj kad je bilo 98 centi,tako da jos uvijek nemam namjeru ici na benzisku ::yes::

Offline Filip

• View Profile
« Reply #117 on: April 30, 2008, 06:01:15 PM »
Srecom jos u bidone imam goriva od 98 centi,tj kad je bilo 98 centi,tako da jos uvijek nemam namjeru ici na benzisku ::yes::
Jel bezolovno? Ol mi dat 2 bidona(litar-1.10??) :):) Zaradices:)

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #118 on: April 30, 2008, 06:03:42 PM »
Kako se nije nesto radilo u "dobra vremena"  rofl
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

SRT8

• Guest
« Reply #119 on: April 30, 2008, 06:06:04 PM »
 :vampire: :vampire: :vampire:Gorivo ce josh da raste do ljeta i do 12 %.A inache bolje je sipat supreme(93 octane) nego ova ostala , em sto je chistije em sto sporije gori, Vishe Snage (4%) i sa njim se predje veca distanca. In this example, the engine maximum power is reduced by about 4% with a fuel switch from 93 to 91 octane (11 hp, from 291 to 280 hp). If the engine is being run below maximum load, the difference in octane will have even less effect. The example cited does not indicate at what elevation the test is being conducted or what the barometric pressure is. For each 1000 feet of altitude the atmospheric pressure will drop by a little less than 11 kPa/km (1 inHg). An engine that might require 93 octane at sea level may perform at maximum on a fuel rated at 91 octane if the elevation is over, say, 1000 feet.Sto u prevodu znachi da na vecoj nadmorskoj visini (1000) 93 oktana ima ulogu kao 91 octana jer razudjenost vazduha je veca. :vampire: :vampire: :vampire: