[!--quoteo(post=6160:date=Sep 1 2006, 09:52 PM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Sep 1 2006, 09:52 PM) [snapback]6160[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]lichno, veoma zalim shto nije kupe (josh mi teze pada da kazesh da vishe volish 4vr, malo je tvojih istomishljenika hahahaha)aj slikaj ga po danu (i nema veze za felne) i obavezno iznutra slikaj![/quote] vidji brato moj slazem se ja sa tim za dvoje vrata ali iz prakse mnogo je bolje imat jos dvoje,znas kakva je onda komocija [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] .mislim da me razumijes iako se ne slazez sa ovimpa nadam se nekoj uplati u skorije vrijem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] p acemo vidjet.nasao sam neke petokrake 17 za 300-350eurica samo ih jos nijesam stigao pogledat ,kod nekog momka iz zagorica. da ne zna ko te felme. vozio ih je na njegovu sivu trojku i valjda je sad udario sa njom stali vec pojma nemam, ali su mi rekli da fino izgledaju[!--quoteo(post=6158:date=Sep 1 2006, 09:40 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Sep 1 2006, 09:40 PM) [snapback]6158[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]bembara je extremna ((: svaka cast komplet mi se svijda samo stavi par fotki da vidimo kakva je iznutra@dragancea kralju svi znamo da ih je najlakse stavit al nekad nemas para jbg. (((:[/quote]dobio sa inf. da ima jedna m-3 plava tu u okolini dg.da ne znas sto o tome autu