Author Topic: Cudovishte  (Read 503 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Cudovishte
« Reply #20 on: September 06, 2006, 10:26:53 PM »
salonsko auto je auto koje mozes da kupis u prodajni salon,kao i mercedese amg,opele opc itd,a ne da ih narucujes preko firmi ili na kraju da cekas da se posebno napravi za tebe...kao recimo sto bi bio AC snicerica,Brabus,opera,hamann,zeemax,hertge itd...

Offline bmw_fan

• View Profile
Cudovishte
« Reply #21 on: September 06, 2006, 10:47:16 PM »
owa fica je extra,al ne znam cemu to...jes mi trip bio nekad al ne znam,sad ce drug da ugradi ujuga motor od pasata 1.8 jugo je stwarno ojacan do maximuma,ali kakwa je situacija sa ulaskom u krivine i ostale zajebancije...swe u swemu koliko ce taj auto da izdrzi nije mi jasno?

Offline Filip_pg

• View Profile
Cudovishte
« Reply #22 on: September 06, 2006, 10:49:27 PM »
sa klasik motorom,moze poprilicno ako se pomuci oko njega,ali ako se bude jos motor budzio,bogomi,rok trajanja je jako mali,ako bude max tuning,mozda jednu trku i kraj...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Cudovishte
« Reply #23 on: September 07, 2006, 09:48:16 PM »
U ulcinj ima lik ime mu je Jovo i zivi kod opstine. Radi Yuga evo tri godine stavlja mu motor od neke lancie 2.0 turbo. Uradio je enterijer full ojacao ga komplet i sve je zajebo jer je morao da ga registruje i nije mogao dok ne prodje atest i auto iz tog razloga nije jos gotov. prvo ce da ga registruje pa da ubaci sve ovo navedeno OPET. Sa ovim motorom se nije vozio jer nije mogao da nadje odgovarajuce stope motora one od juga su nikakve, a da se vozio ili bi se raspao ili bi kucao 240 koliko je izgaviran. E sad cime bi ukocio ???? - sa onim njegovim kocnicama ne bi sigurno!

Offline Filip_pg

• View Profile
Cudovishte
« Reply #24 on: September 07, 2006, 09:56:55 PM »
DOBOS RULZ!!! ahahahahah

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Cudovishte
« Reply #25 on: September 07, 2006, 10:09:25 PM »
Ma nikad se ne bi zaustavio Naprijed diskovi neki jadni a pozadi dobos:)

Offline brzi_pas

• View Profile
Cudovishte
« Reply #26 on: September 08, 2006, 01:42:03 AM »
Uglavnom na radjene jugice se stavljaju diskovi od Una turbo, mislim vecina to radi, i zadovoljna je [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Cudovishte
« Reply #27 on: September 08, 2006, 08:13:22 AM »
ti jes fira is swe je ok...al ne znam cemu to wodi ((: jugom 200...a maxe,mislm da bi prva krivina ili kakv zbun bio moj