Author Topic: T&S Prodavnice  (Read 3353 times)

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #40 on: September 21, 2006, 11:13:28 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]inace,bice ona fora da se nosi na autu reklama T&S centra[/quote]mozemo se dogovorit za kontra reklamu... da napravimo neke flajere od foruma, da stoje u radnju na pult, a da ti mi reklamiramo firmu odje na forum, i akobogda na buduci sajt...ma lako cemo se ja i ti dogovorit... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #41 on: September 21, 2006, 11:23:57 PM »
nema nikakve frke...to je najmanji problem...mislim,uzajamno reklamiranje,extra...

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #42 on: September 22, 2006, 06:47:20 AM »
[!--quoteo(post=8458:date=Sep 22 2006, 12:07 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Sep 22 2006, 12:07 AM) [snapback]8458[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]moci,samo lagano da to krene...inace,bice ona fora da se nosi na autu reklama T&S centra...pa kako budete reklamirali firmu tako ce vam i djelovi biti jeftiniji...[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]btw,ja na vas racunam kao na stalne musterije...koje ce da ceraju sa svim tim do kraja...hehe[/quote]Samo ti meni nabavi ono shto mi treba i ima da odvalim onaj amblem 318is i stavim ime t&s shopa hahahahaha

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #43 on: September 22, 2006, 03:35:52 PM »
Dje cesh bolju reklamu za t&s nego meni Lanciu da sredite A? xexexexe!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #44 on: September 22, 2006, 06:21:07 PM »
[!--quoteo(post=8490:date=Sep 22 2006, 05:35 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 22 2006, 05:35 PM) [snapback]8490[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Dje cesh bolju reklamu za t&s nego meni Lanciu da sredite A? xexexexe![/quote]a ja sam po prirodi skeptican, ono "ne vjerujem dok ne vidim" ali nadam se da ce to da ispane kako se zamislja, da ce moci da se naruchi SVE iz kataloga, a mozda i nesto sto tamo nema [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]A ne pricam napamet, ali stvarno bi bio redovna musterija, jer ionako imam novo auto u planu, ako bog da do iduceg ljeta, tako da... pare trosim na alkohol i gorivo, tako da bi ti visio u radnju 24 h.Ono bi ladno moga' maskota da budem [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Aj sa srecom pa da bude to kako valja i trebuje.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #45 on: September 27, 2006, 11:08:16 PM »
aj sa srecom,pa da za zivi.treba li ti logo odraditi kvalitetno? (: tu sam kao qurava za pare...hjahahhaa sto se tice rekalama na lijevu stranu montenegro racing a na desnu t&s bolje reklame nema (:

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #46 on: October 03, 2006, 03:47:45 PM »
eo jos cekamo strica...brat je posao gore kod njega...poveo nekakva dva kombija...za robu...

GSI16V

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #47 on: November 05, 2006, 03:02:21 AM »
oce li sto bit od ovoga? glupo bi bilo da se cimam do BG-a da kupim kadice ako to vec mogu u Podgorici...a zna li se koje bi brendove trebalo da zastupas?
« Last Edit: November 05, 2006, 03:08:18 AM by GSI16V »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #48 on: November 05, 2006, 06:19:27 PM »
Otvara se neko predstavnistvo neke prodavnice iz BG i Bar cuo sam iz pouzdanih izvora.

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #49 on: November 05, 2006, 10:45:15 PM »
pa ja mislim da je to...izgleda je to sve gangland neki...nisam siguran 100%...samo znam da tek krece od pocetka iduce godine...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #50 on: November 06, 2006, 07:20:57 PM »
aj dako se otvori to vishe...samo se ponavljaju rijechi "stric,kombi i roba" vec 100 puta[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #51 on: November 07, 2006, 09:45:57 PM »
Haha al covjek nije upucen u biznis mozda ne zna toliko koliko mi mislimo da zna ja njega uopste ne okrivljujem za to stric brat i kombi!

puntopower

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #52 on: November 08, 2006, 06:54:33 PM »
otvaraj to stari i neka ti je sa srecom...vec imas vjerne musterije u hn!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

pele-79

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #53 on: November 22, 2006, 07:19:38 PM »
eto taman jedine 2prodavnice,decko u pg t&s,a ja u hn music in car,sa pratecom opremom.znaci alpine,magnat,blaupunkt,pioneer,acv,dietz... zasad imam zastupnistvo za magnat i blaupunkt,a za alpine sam u pregovorima kao i za acv i dietz [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  cijene ce da budu bas povoljne,pogotovo magnat i blaupunkt.moci ce i na rate preko banke.bice akcija i drugih povoljnostirazlog povoljnosti je direktan uvoz iz njemacke,kao i generalno zastupnistvo

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #54 on: January 06, 2007, 01:41:32 AM »
cuo sam da se za nekoliko dana otvara "Gang Land" u Baru, da li je to isitnina ili je neko izvalio???

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #55 on: January 06, 2007, 09:04:13 AM »
to je on...i 100% je tako...aj neka je sa srecom vise...a ja cu u skorije da to uzmem za PG...aj fala bogu pa da i mi vozimo bijesne masine po ulicama...

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #56 on: January 06, 2007, 02:50:26 PM »
nemoj samo tako brzo ko i ovaj proshli!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Domo_TS

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #57 on: January 07, 2007, 07:53:13 PM »
strasno mi se svidja ta ideja filipe,vrlo je unosan posao. Ja cu ti uradit reklamu za dg,ono nalijepis jedan mali poster i cio grad vidi hahahaha. Ozbiljno mislim da ces imat minimum 20-30 musterija iz dg i naravno ja.Nego sto je posa,a koliki je od prilike popust za forumase?

Offline stefan123

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #58 on: January 07, 2007, 08:04:21 PM »
Dje si pozurio...Ne zna ni oce li otvarat a ne koliki je popust [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: January 07, 2007, 08:05:43 PM by stefan123 »
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #59 on: January 08, 2007, 08:45:19 AM »
sve ce bit Zdogovoreno...ove nedjelje se otvara definitivno.