Author Topic: Moja Mashina  (Read 656 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #20 on: August 23, 2006, 08:41:36 AM »
ma svi cemo ti pomoc...to nam je i cilj ovdje...ali,pravo da ti recem,ja bih vise cuvao ovu astru nego kupovao suzukoga! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] jer malo po malo mozes da napravis azdaju od nje...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Mashina
« Reply #21 on: August 23, 2006, 06:26:46 PM »
kakav suzuki nemas dje dio za nega kupit pi cuvaj astru odlicna je!!!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #22 on: August 24, 2006, 09:17:54 AM »
ima djelova i za suzuki,ali se radi o tome sto astra ima mnogo vise potencijala,veca je sigurnija jaca i ima bolje vjesanje...tj bolje prijanja na asfalt...

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #23 on: August 24, 2006, 05:07:16 PM »
A shto ne radish sa Astrom trke(ako zbog toga ocesh swifta)???
Nobody move, nobody get hurt!

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #24 on: August 24, 2006, 07:58:01 PM »
a sto znam,mislim da sa astrom u tu klasu ne bi imao sanse ma kako da je spremna,jer ne planiram da je vozim ja na ove Gavranove trke,nego u pravi sampionat,a da kao pocetnik krenem da se trkam sa Batom Banicevicem i Dankom Bakrachem,slozicete se,da nemam sanse  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Mashina
« Reply #25 on: August 24, 2006, 08:24:27 PM »
haha a oni svaki kamencic znaju dje je... idi trkaj se na mugoshu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline MUGEN

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #26 on: August 24, 2006, 09:41:18 PM »
[!--quoteo(post=5307:date=Aug 23 2006, 02:17 AM:name=Astra GSI 16v)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Astra GSI 16v @ Aug 23 2006, 02:17 AM) [snapback]5307[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Filip PG hvala ti na savjetima,mozda i neke poslusam (k&n filter,kratkoprenosni mjenjac..) ali to stoji ukoliko ne prodam auto.Za distance nemam pojma,pogledacu pa cu ti reci,a ukoliko prodam auto i uzmem Suzuki Swift 1.3 GTI za trke,potrzicu savjet od tebe kako da ga nabudzim da izvucem maximum iz njega  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Pozdrav!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /][/quote]izbrusish mu glavu ..bregastu novu..k&n....chip..remus...i imash da peglash sve one trkache ..bukache [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #27 on: August 24, 2006, 11:10:08 PM »
pa bregastu moze samo da ispolira,da je olaksa,ako bude mijenjao kompresiju u glavu motora mora da mijenja i klipove i klipnjace,K&N (?!?!),samo dobija na zvuku,premda je extra i za smjesu,ali nema neke pre dobiti,bolje onda da razvali motor cio pa da radi direkt usisnu granu...chip,jedan od najbrzih i najlaksih tuninga do sada,koji nevjerovatno sjebava motor,a mi i nismo svjesni koliko...a remus kao remus...

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #28 on: August 25, 2006, 12:16:38 AM »
to sve (osim chipa) moze da se radi u PG? i naravno trebao bi da vidim homologaciju za tu klasu (u pitanju je 1400N),da vidim sto smijem sto ne smijem 'dirat '  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #29 on: August 25, 2006, 07:19:26 AM »
e to obavezno,pa cemo se drkat onda sa motorom...jer mogu da te diskvalifikuju zbog najmanje greske...tako da prvo to vidji pa onda idemo u pohode...

Offline SFU

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #30 on: August 25, 2006, 07:21:53 AM »
prichamo li o CG amaterskoj ligi?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #31 on: August 25, 2006, 07:23:24 AM »
tako mi se sve cini?

nookie

• Guest
Moja Mashina
« Reply #32 on: August 25, 2006, 08:50:02 AM »
Swift, ja navijam za to. Valjda je to 4x4. Malo iskustva i poceces da haras drumovima kralja nikole [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #33 on: August 25, 2006, 08:59:36 AM »
a znas kako...tebi je na swifta 4x4,ali imace problem bas kao i asanovic sa audijem...kratke su mu poluosovine (mora tako),i onda ne moze da savije puni jer mu bukvalno ispadaju...bolje prednja vuca pa da ih nakosi ka da ima kardan...

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #34 on: August 25, 2006, 08:51:21 PM »
[!--quoteo(post=5525:date=Aug 25 2006, 09:21 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Aug 25 2006, 09:21 AM) [snapback]5525[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]prichamo li o CG amaterskoj ligi?[/quote]ne ne  prichamo o sampionatu SCG,ne o Gavranovim trkama  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #35 on: August 26, 2006, 02:22:36 AM »
Za Gavranove trke mozesh i sa zastavom pa cesh bit u prva tri! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Ali na pravi shampionat......... mislim da je swift mnogo slab!Jer su ga prije 3-4godine prvazishle 106-ce, i vishe ga niko ne vozi, tako da ti kao pocetnik u klasi dje isto ima shampiona i mnogo dobrih vozacha sa vrhunski spremljenim mashinama...........Mislim opet je to tehnicki sport! To znash!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #36 on: August 26, 2006, 07:08:40 AM »
to sto kaze brzi kucko ( [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] )...taj auto je prevazidjen,dok se ta astra kao tvoja jos uvjek forsira...

Offline X3M

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #37 on: August 26, 2006, 07:05:25 PM »
ali kao sto Astra i sam rece ni u tu klasu (kad bi vozio astru) nema sto da trazi pored Banicevica, Bakraca a i Vulanovica sa 147com koja je mnogo dobra

Offline MUGEN

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #38 on: September 03, 2006, 12:43:33 AM »
[!--quoteo(post=5483:date=Aug 25 2006, 01:09 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Aug 25 2006, 01:09 AM) [snapback]5483[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa bregastu moze samo da ispolira,da je olaksa,ako bude mijenjao kompresiju u glavu motora mora da mijenja i klipove i klipnjace,K&N (?!?!),samo dobija na zvuku,premda je extra i za smjesu,ali nema neke pre dobiti,bolje onda da razvali motor cio pa da radi direkt usisnu granu...chip,jedan od najbrzih i najlaksih tuninga do sada,koji nevjerovatno sjebava motor,a mi i nismo svjesni koliko...a remus kao remus...[/quote]kako mene cip nije sjeba motor  a imam ga dugo.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #39 on: September 03, 2006, 06:53:02 AM »
tebe sam vidio sinoc,bijase ti auto iza jugobanke...a chip nagrdjuje na drugi nacin,jednostavno pravi takvu smjesu da je temp u motoru mnogo veca od normalne...