Author Topic: Moja Mashina  (Read 650 times)

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« on: August 21, 2006, 01:39:48 AM »
.........................[img src=\\"http://img246.imageshack.us/img246/371/1dg9.png\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img82.imageshack.us/img82/4710/2tx0.png\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #1 on: August 21, 2006, 02:39:19 AM »
Brate svaka cast na autu izgleda mnogo mocno(gledam ga po gradu)Ovaj racing look  mi se bash svidja, ono nishta nepotrebno, sve na svom mjestu, i felne su ti ono bash bash loodilo!Mogao bi da napishesh neke karakteristike, predpostavljam da je 16v (mislim da je 150ks i oko 8s do 100) a ako grijeshim da me ispravish, ili eventualno da dodash ako si josh neshto doradjivaopoz.
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #2 on: August 21, 2006, 06:41:50 AM »
slike nishta ne valjaju kakva je ona, ali sam je upamtio dobro (zamisli kad iz nikshica neko zna za nju)! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_neutral.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-|\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_neutral.gif\\" /] vidio sam je i prijejedno mjesec dana u sutomoru a posle na shpira mugoshu!mislio sam da su 17"ce kako dobro izgledaju felne!i vecina momaka odje (sram bilo izuzetke) najvishe voli takav styling auta (dobre felne, dupli veliki remus topovi, minimum spojlerchica, spushtena, neki klasichniji shtopovi -a ne ona rasvjeta iz maximusa, itd)sve pohvale za auto (mrzim astre ali mosh misllit kako mi se tvoja svidja kad eto pamtim i dje sam je tachno vidio)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

nookie

• Guest
Moja Mashina
« Reply #3 on: August 21, 2006, 08:27:11 AM »
heh izgled je dobar, ali performanse to je vec pitanje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #4 on: August 21, 2006, 09:39:35 AM »
lijepo lijepokolko se moze nac ovakva neka astrica?
ohajtenzgut nei shpikinguz

motorsport

• Guest
Moja Mashina
« Reply #5 on: August 21, 2006, 11:31:05 AM »
prelijepa je astra, svaka cast... skroz kulturno sredjena....  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  cini mi se da sam je i ja gledao kroz PG...nego, oli prodat remus???

Offline Laki

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #6 on: August 21, 2006, 01:17:23 PM »
Astra odlicno izgleda.Mnogo mi se dopada krovni spojler,kao i felme.Daj jos koju sliku.(motor i unutra)
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #7 on: August 21, 2006, 04:26:31 PM »
svaka cast na kulturnom stajlingu...prelijepo izgleda...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Mashina
« Reply #8 on: August 21, 2006, 08:51:08 PM »
odlicna jevidio sam te danas na roksped pumpu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #9 on: August 21, 2006, 11:15:29 PM »
hehe chekao sam red na pranje,mada ne volim da je perem tamo ,vise volim da je sam  sredjujem,ali nisam imao vremena danas. hvala na komentarima,trudicu se da bachim jos koju slichicu ovamo! PozdravPS: posto planiram da joj uradim "bad look" haubu,da mozda ne znate ko to radi u PG,i jos ako imate broj... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: August 21, 2006, 11:18:36 PM by Astra GSI 16v »

Offline SFU

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #10 on: August 21, 2006, 11:34:10 PM »
e onda mi se vishe ne bi svidjala

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Mashina
« Reply #11 on: August 21, 2006, 11:36:14 PM »
neka neka samo ne preveliki dodatak onaj stavit a cek jesam li dobro vidio da ti zadnji tockovi malo ktivo stoje donji dio tocka je malo napolje a gornji unutra nesto ovako / a

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #12 on: August 21, 2006, 11:43:53 PM »
dobro si vidio,to je zbog distanci...a ako se ne odlucim da je prodam da bih kupio auto za trke,ulozicu u nju nedje oko 1000e,a sto bi mijenjao na nju,pa stavio bi joj crvene sparco siceve,k&n filter za vazduh,malo bi joj "onovio" boju,stavio bi joj naljepnice,ali one sitne sto idu jedna do druge,nista pretjerano,zamijenio bih joj volan,i eventualno chip tuning.@ IS: mislis da joj ne bi fino bilo da malo razvuchem haubu preko farova? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #13 on: August 22, 2006, 02:35:27 AM »
Ja ne bi radio "bad lock" haubu, mozda bi bachio neke "skrgice" na nju i to je to!Vishe bi obratio paznju na tuning!Ovaj auto mra da ide...
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #14 on: August 22, 2006, 08:22:09 AM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] kralju jesi ovo slikao sa 6600 (((: slike su raspad,al zato ovo sto je na njima extra izgleda.Moj predlog ti je da joj ne dodajes vise nista na spoljasnjem izgledu,e jedino ako si zaludjen tuningom onda odradi neki mali tribal ili neku slicicu sa strana al da bude elegantno.A moja preporuka (ne znam kakva ti je unutrasnjos) da malo ako si motor zavrsio sa staylingmom pocnes sredjivati unutrasnjost,ima tu mnogo posla vjeruj mi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #15 on: August 22, 2006, 12:17:47 PM »
ne nishta nemoj dirat spolja!ako ocesh malo namrshteniju astru kupi ili obrve ili skupi pare pa kupi neke dobre farove sa sve zmigavcima izjedna!ne diraj nishta spolja se mozda nove farove!(100-200e)

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #16 on: August 22, 2006, 12:46:05 PM »
@ bmw fan: HEHE  slikao sam sa sony ericssonom k300 (stvarno je raspad [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]) , a da ide,ide brate .... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]sto se tice unutrasnjosti,imam crvenu tablu,crveno/sive papuchice,crveno/sivu ruchicumjenjacha,i crvene zvuchnike. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moja Mashina
« Reply #17 on: August 22, 2006, 03:03:03 PM »
daj slike unutrasnjosti da se vidi tvoja masina [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]nije bitan kvalitet

Offline Filip_pg

• View Profile
Moja Mashina
« Reply #18 on: August 22, 2006, 03:25:51 PM »
mnooogo vise bih paznje posvetio tuningu,a tu ti je K&N filter (57i kit bih predlozio),stavih druge svjecice ( sportske) i iste takve kablove,potrudi se da nabavis iridijumske svecice ili obicne za vise pipaka (oko 3) i to americke firme Splitfire,kao i kablove,tu mozes da dobijes par KS,da mu stavis vece brizgaljke,kao recimo 440ccm i pumpu za gorivo sa vecim protokom goriva,i jos jedna stvar,ne tako skupa,skrati prenos na menjac,ili stavi od nekog drugog opela,sa kracim prenosom...i  ima da dobijes extra autic...i to sve ti je manje no 1000 eura...i jos par pitanja...reci mi koji su ti distanceri na njega i znas li da ne smije da su ti tockovi9 nagnuti sa distancerima,jer to znaci da nisu dobri...tako tockovi stoje kod auta sa kardanom...
« Last Edit: August 22, 2006, 03:31:20 PM by Filip_pg »

Astra GSI 16v

• Guest
Moja Mashina
« Reply #19 on: August 23, 2006, 12:18:15 AM »
Filip PG hvala ti na savjetima,mozda i neke poslusam (k&n filter,kratkoprenosni mjenjac..) ali to stoji ukoliko ne prodam auto.Za distance nemam pojma,pogledacu pa cu ti reci,a ukoliko prodam auto i uzmem Suzuki Swift 1.3 GTI za trke,potrzicu savjet od tebe kako da ga nabudzim da izvucem maximum iz njega  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Pozdrav!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]