Author Topic: Tapaciranje Krovnog Tapacirunga  (Read 3276 times)

motorsport

• Guest
Tapaciranje Krovnog Tapacirunga
« on: August 19, 2006, 01:49:30 AM »
evo posto treba za koji dan na calibru da radim krovni tapacir, posto mi se ovaj odlijepio od vrucine... odlucio sam se za crni PLISH... pa sam malo trazio po drugim forumima da vidim kako se to radi i evo sta nadjoh na StreetRace Forum... [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]http://montenegro-racing.com/icon_wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";-)\" border=\"0\" alt=\"icon_wink.gif\" /] 1. izvadite tapecirung iz svoga auta (nije pokazano kako izvaditi tapecirung jer nije za svaki auto isto pa bi svatko ko ovo pokuša trebao sam na svoju ruku izvaditi tapecirung).za slijede?u stvar ?e vam biti potrebna jedna ?etka koja služi da bi se obavio posao na slici 22. na slici se nalazi tkz. fudrani krov, trebalo bi ostraniti tu fudru tako da ostajne samo gola plastika a na slici je pokazan ostatak te fudre3. na slici 4 je samo plastika koja je ostala nakon ?iš?enja...4. sada plastiku premažemo sa Neostikom i stavljamo skaj po vrhu, peglom izravnavamo sve nepravilnosti (ispod pegle stavljamo krpu tako da pegla nebi otopila skaj pri peglanju). Nakon cijeloga procesa to nekako izgleda ovako...5. kada se gornji kraj osuši prevrnuti i rubove poljepiti6. izrezati rupe na mjestima gdje je to potrebno7. i to je to, završili smo sa svim poslovima ljepljena sada smo spremni za instalaciju u auto8. nakon instalacije u auto to izgleda ovakoMatreijal: skaj(boja po izboru), ljepilo(Neostik),Alat: ?etka, lopatica, pegla za peglanje i jedna krpa.
« Last Edit: February 11, 2008, 06:15:18 PM by vuki »

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #1 on: August 20, 2006, 12:49:44 PM »
extra...dobra fora,koju bi neki majstor naplatio papreno...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #2 on: January 21, 2007, 07:20:49 PM »
pa kad se neko upusti u ovo neka javi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] [a href=\\"http://www.tuningpuls.com/engine/vijesti.php?id=295\\" target=\\"_blank\\"]http://www.tuningpuls.com/engine/vijesti.php?id=295[/a]

Avetinjak

• Guest
« Reply #3 on: February 22, 2007, 08:44:51 AM »
Ima li ko to u Pg da radi da mu ja platim da ne kutaram oko toga ?

Offline vuki

• View Profile
« Reply #4 on: February 25, 2007, 09:33:20 PM »
mozda je off ali je dosta slicnoja na civica planiram da uradim nesto ovako[a href=\\"http://www.jdmcivic.com/forums/showthread.php?t=57632\\" target=\\"_blank\\"]http://www.jdmcivic.com/forums/showthread.php?t=57632[/a]vjerovatno u nekoj svjetlo sivoj boji

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #5 on: February 26, 2007, 11:13:03 PM »
[!--quoteo(post=18916:date=Feb 22 2007, 09:44 AM:name=Avetinjak)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Avetinjak @ Feb 22 2007, 09:44 AM) [snapback]18916[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ima li ko to u Pg da radi da mu ja platim da ne kutaram oko toga ?[/quote]ima, moj poznanik, "majstor za sve"gledao sam par puta kako mijenja "krovishte" na vishe modela... extra je ispalo..
Nobody move, nobody get hurt!

ST-cake

• Guest
« Reply #6 on: February 26, 2007, 11:27:19 PM »
ja san bija radija oplate od vrata pokuÅ¡a san sa skajem ali.... skaj nije rastezljiv materijal(pogotovo u novijim autima Å¡ta imaju velike izbo?ine i udubljenja,profile na vratima) pa se onda napuÅ¡e ili ostane nakupljen zbog svoje ne rastezljivosti,mislim može se uspit ali puno truda i rada i iskustva...onda san ja uzeo alternativu mikrofibru i spužvu 0.5 cm (u nas mikrofibra 140X100cm 130 kn spužva 120X120cm 20 kn tu je negdje približno) zna?i o?isti se oplata pa neostik pa spužva pa opet neostik pa mikrofibra(mogu?e drogiranje pogotovo liti,iskustvo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ) onda je dosta rastezljiva i lakÅ¡e je za raditi i dobije se podeblji mekani sloj(pimp style [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ) nije zezam se meni se osobno svi?alo izgleda kao orginal al dosta mekÅ¡e.PS ovaj krov je radio aske777 momak iz ST-a kraljina i vrhunski meÅ¡tar, momku se da zajebavat oko toga [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

eno

• Guest
« Reply #7 on: February 26, 2007, 11:29:59 PM »
hehe,kao da ste znali kakva me muka mu?i...Sutra odoh da kupim materijal [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #8 on: February 27, 2007, 09:06:09 PM »
morat cu i ja radit ovo na coupe-a... to je mana svakom E36 BMW-u.... na skoro svakog se odlijepi

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #9 on: March 04, 2007, 11:12:47 PM »
evo vam broj ovog shto tapacira krov u danilovgrad (preko puta eko petrol pumpe)Mijo Djurkovic067211939

Offline Stivi

• View Profile
« Reply #10 on: April 15, 2007, 12:25:52 AM »
Koji je materijal najbolje koristiti i dje ga kupiti
\" If you love something let it go, if it comes bac

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #11 on: April 15, 2007, 03:36:01 PM »
Kupi skaj najbolje (najlakse) se oblikuje i lijepi...

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #12 on: April 17, 2007, 09:29:57 PM »
izbrisite ovaj post ako treba,ali mi je jedno nejasno od samog starta,a to je naslov topica "TAPACIRANJE krovnog TAPACIRUNGA" !?!?!? WTF?zar nije pismenije da se kaze tapaciranej krova ili neba ili plafona ili kako god ko veli,nego ovako!?nemojte da se ko uvrijedi tako vi boga,samo pitam...

motorsport

• Guest
« Reply #13 on: April 17, 2007, 09:32:32 PM »
ovo je COPY/PASTE, vidis i sam odakle.... al nije problem promjenit naslov... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Shaq_Ct

• Guest
« Reply #14 on: April 30, 2007, 02:23:42 PM »
[!--quoteo(post=19298:date=Feb 27 2007, 11:06 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Feb 27 2007, 11:06 PM) [snapback]19298[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]morat cu i ja radit ovo na coupe-a... to je mana svakom E36 BMW-u.... na skoro svakog se odlijepi[/quote]I meni se prije neki dan pocelo odljepljivat...koji je materijal ono,onaj tapaciung?Ja pojma nemam...

motorsport

• Guest
« Reply #15 on: April 30, 2007, 04:05:30 PM »
ja cu vjerovatno stavit crni plish ili nesto slicno.... a ne znam koji je fabricki materijal, al mi se ni malo ne svidja

Braveheart

• Guest
« Reply #16 on: May 01, 2007, 09:59:23 PM »
[!--quoteo(post=19610:date=Mar 5 2007, 01:12 AM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Mar 5 2007, 01:12 AM) [snapback]19610[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]evo vam broj ovog shto tapacira krov u danilovgrad (preko puta eko petrol pumpe)Mijo Djurkovic067211939[/quote]jel ovo taj lik te radi komplet unutrasnjost auta ?

motorsport

• Guest
« Reply #17 on: May 02, 2007, 09:03:11 AM »
to je taj, al mnogo trazi za "nebo" da pretapacira.... 50 eura...

Braveheart

• Guest
« Reply #18 on: May 02, 2007, 11:19:29 AM »
ako uzmem ovo auto to sam planirao , trebace meni neko da mi odradi komplet unutrasnjost sa sjedistima

motorsport

• Guest
« Reply #19 on: May 04, 2007, 10:41:08 PM »
prije dva dana sam skinuo moje "nebo" i ostavio ga da se tapacira... cim bude gotovo postavljam slike.... uzeo sam crni materijal kao sto mi je u calibru bio....