evo posto treba za koji dan na calibru da radim krovni tapacir, posto mi se ovaj odlijepio od vrucine... odlucio sam se za crni PLISH... pa sam malo trazio po drugim forumima da vidim kako se to radi i evo sta nadjoh na StreetRace Forum... [img src=\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]http://montenegro-racing.com/icon_wink.gif\" style=\"vertical-align:middle\" emoid=\";-)\" border=\"0\" alt=\"icon_wink.gif\" /] 1. izvadite tapecirung iz svoga auta (nije pokazano kako izvaditi tapecirung jer nije za svaki auto isto pa bi svatko ko ovo pokuša trebao sam na svoju ruku izvaditi tapecirung).

za slijede?u stvar ?e vam biti potrebna jedna ?etka koja služi da bi se obavio posao na slici 2

2. na slici se nalazi tkz. fudrani krov, trebalo bi ostraniti tu fudru tako da ostajne samo gola plastika a na slici je pokazan ostatak te fudre

3. na slici 4 je samo plastika koja je ostala nakon ?iš?enja...

4. sada plastiku premažemo sa Neostikom i stavljamo skaj po vrhu, peglom izravnavamo sve nepravilnosti (ispod pegle stavljamo krpu tako da pegla nebi otopila skaj pri peglanju). Nakon cijeloga procesa to nekako izgleda ovako...

5. kada se gornji kraj osuši prevrnuti i rubove poljepiti

6. izrezati rupe na mjestima gdje je to potrebno

7. i to je to, završili smo sa svim poslovima ljepljena sada smo spremni za instalaciju u auto

8. nakon instalacije u auto to izgleda ovako

Matreijal: skaj(boja po izboru), ljepilo(Neostik),Alat: ?etka, lopatica, pegla za peglanje i jedna krpa.