Author Topic: "Bira" cd-player  (Read 214 times)

Offline ristek

• View Profile
"Bira" cd-player
« on: August 16, 2006, 05:51:00 PM »
Uzeo sam prije neki dan za forda cd player "Bira" za 70e,svaku rupu broji,koliko moze ovo sranje da mi traje?                    
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline SFU

• View Profile
"Bira" cd-player
« Reply #1 on: August 16, 2006, 06:19:39 PM »
wtf bira (pivo a?)pa sho ne uze onaj pionir najjeftiniji (ubija)?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline ristek

• View Profile
"Bira" cd-player
« Reply #2 on: August 16, 2006, 06:24:55 PM »
nemam ga gdje uzeti u hn                    
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline SFU

• View Profile
"Bira" cd-player
« Reply #3 on: August 16, 2006, 06:36:59 PM »
mogao ti je gazda donijeti! :evil: nema veze prodaj to!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
"Bira" cd-player
« Reply #4 on: August 16, 2006, 09:21:32 PM »
BIRA????????? prvi put cujem za tu marku...  :shock: kako nema u HN...?? ima i to na par mjesta, a imas i kod peleta u risan... a ako si zainteresovan prodajem i ja ovaj moj iz calibre, imas u oglase sliku pa se javi ako si zainteresovan... e da, ne preskache ovaj moj!!!                    

Offline bmw_fan

• View Profile
"Bira" cd-player
« Reply #5 on: August 22, 2006, 08:35:36 AM »
prvi put cujem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] sto hvali testiraj to cudo pa onda nam reci za tjane kvalitete pivskog kvasca hahhahahahaha

pele-79

• Guest
"Bira" cd-player
« Reply #6 on: August 28, 2006, 07:41:09 AM »
[!--quoteo(post=4743:date=Aug 16 2006, 06:24 PM:name=ristek)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ristek @ Aug 16 2006, 06:24 PM) [snapback]4743[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]nemam ga gdje uzeti u hn[/quote]neznam imas li u hn ali imas kod mene u risan od 100e mp3 pioneer. da biru nisi uzeo mozda u elkom shop? e vala si potrefio marku [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cry.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cry:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cry.gif\\" /]