Author Topic: woofer u audi  (Read 593 times)

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #20 on: August 21, 2006, 10:25:47 AM »
Nemoras Ei Nis samo kazem da sam cuo da se dobro cuje u kolima ali samo taj model AZ880 - ja imam kuci AZ881 ali je AZ880 mnooogo bolji.Ti ka da je Blaukpunk neki high-end pa ga neces mjesat.Gdje mislis ti woofer i sta da busis ?Oces li da pravis kutiju pa u gepek ili sta ...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #21 on: August 22, 2006, 11:18:54 AM »
najbolje mu je da napravi kutiju neku dobru ili neki aktivni sub i onda mora izbushit malo zadnji lim da bi zvuk proshao jer bmw dobro dihtuje
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #22 on: August 22, 2006, 02:08:22 PM »
A ja ne kapiram zasto pricas o BMW-u kad on trazi za Audi-ja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #23 on: August 22, 2006, 02:12:58 PM »
audi djaole pobrka sam vidish li da sma pljan sto je tohahahahahaBUSHI HAHAHAHAHAHAH BUSHI HAHHAHAHAHA BUSHI KAD NECE DA PLATI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #24 on: August 22, 2006, 03:00:36 PM »
a npr da ako treba da busim kozhne tapicire nema sanse ... no ako bi moglo nedje pozadi i koliko bi para ispala dva onako qlturno jaka basa ne prejako nista
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #25 on: August 23, 2006, 11:34:22 AM »
Pa imas npr. Visaton G200 za kola 20cm 120W 85dB i super je ali kosta 95€ po komadu!Ja bi sad trebalo da radim mozda ovome u octaviu RS neki woofer da se dobro cuje a da nije prejak pa cu mozda vidjet taj visaton!Imas i Peerless ali su skupi...Je li u Audi odvojen gepek od unutrasnjosti ili sicevi mogu da se obaraju ???

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #26 on: August 23, 2006, 06:24:59 PM »
ne mogu da se oboraju tako da bi se to slabo culo u kabinu...samo mi je tata protiv bushenja onoga lima qq dajte nesto manje od 20 cm i da nije skupo toliko

Mirza_PG

• Guest
woofer u audi
« Reply #27 on: August 24, 2006, 12:09:42 AM »
Vec sam ti reka.. Imas u prodavnicu SAL-a u hercegovachku aktivnu bazuku 300 w za 120 evra i svi se fale na nju... Bachis neke 3-sistemce elipse-Sal 40 eur, Sony oko 50 eur, Pioneer oko 80eur... Pa ti vidji koje ti se najbolje isplate.. I imas zweeeeek muziku..  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
« Last Edit: August 24, 2006, 12:10:15 AM by Mirza_PG »

Offline Filip_pg

• View Profile
woofer u audi
« Reply #28 on: August 24, 2006, 09:31:12 AM »
a  i ti bi da se je^%es a da ti ne ulazi...ti ako stavis neki jaci woofer u gepek tebi nema sto da se cuje u kabinu,ima samo da ti se sve trese,kao kod svakog bass-a...

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #29 on: August 24, 2006, 10:04:29 AM »
ovako stoje stvariticco imash 2 3 mogucnstida ostavish fabrichku muziku i da je pojachash vuferom u gepek,ali onda morash neke otvore da napravish da ti zvuk iz gepeka dolazi do kabine.2) da otvorish pozadi i stavish neke 4-5 sistemce i pojachash fabrichku muziku3) ovo pod 2 + vuferhehehehhehenishta sal visaton i ta sranjha to je ....kolko para tolko muzike

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #30 on: August 24, 2006, 02:29:51 PM »
Taj koji se hvali sa SAL-om "mnogo" zna...Jesi li ti slusao Visaton pa da tvrdis da je sranje ...! Visaton je firma kojoj ni Kenwood ni Pioneer i ostalo za kola nisu ni do ***** !A sto se tice SAL-a nije ni za ocekivat da nesto od 100-120€ bude vrhunsko - ima kvaliteta taman koliko i kosta!Ticco bez para ne mozes dobit kvalitetan zvuk - uvjek je koliko para toliko muzike a ti bi "i jare i pare" !Pozdrav.
« Last Edit: August 24, 2006, 02:31:16 PM by stefan123 »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #31 on: August 24, 2006, 02:45:18 PM »
ma nemeni samo treba jacina basa da da malo ljepote zvuku jer ... mada moram prvo da uzmem neki cd al otom po tom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]al mislim da ce mi trebat neki bas a stvarno na kasetu stavljat woofer nesto mi se to ne radi a i shajo necu casti mi bushit rupe jedino za zvucnike pozadi i to neke manje...

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #32 on: August 24, 2006, 02:53:00 PM »
Uzmi ti cetiri basa 16cm u vrata i 4 visokotonca ali kvalitetno E-serija Pioneer ii tako nesto i to na pojacalo 4x50-60W ili 2x100-120W i to ce biti ok i pusti woofer-e i ostalo!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #33 on: August 24, 2006, 02:59:38 PM »
brao stefane!!! odlicno dosta je meni ovo 4x50 jer ne volim prejaku muziku u kolaal je meni nekako odvojeno to u vrata imam jedan dolje a gore je visoki mali mozda imam nedje sliku

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #34 on: August 24, 2006, 03:25:28 PM »
Pa bas dole u vrata a visoki neznam gdje je mjeso u Audi ali moze u komandnu tablu u uglove ili tako nesto!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #35 on: August 24, 2006, 04:11:57 PM »
evo ti kako je to a dolje bi se moglo mozda nesto i prosirit al gore dje je visoki tesko[a href=\\"http://img228.imageshack.us/my.php?image=img0504ai5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img228.imageshack.us/img228/4206/img0504ai5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #36 on: August 24, 2006, 10:12:51 PM »
[!--quoteo(post=5449:date=Aug 24 2006, 06:11 PM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 24 2006, 06:11 PM) [snapback]5449[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]evo ti kako je to a dolje bi se moglo mozda nesto i prosirit al gore dje je visoki tesko[a href=\\"http://img228.imageshack.us/my.php?image=img0504ai5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img228.imageshack.us/img228/4206/img0504ai5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][/quote]ticco ne diraj bliv mi

pele-79

• Guest
woofer u audi
« Reply #37 on: August 28, 2006, 07:50:20 AM »
[!--quoteo(post=5372:date=Aug 24 2006, 12:09 AM:name=Mirza_PG)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Mirza_PG @ Aug 24 2006, 12:09 AM) [snapback]5372[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vec sam ti reka.. Imas u prodavnicu SAL-a u hercegovachku aktivnu bazuku 300 w za 120 evra i svi se fale na nju... Bachis neke 3-sistemce elipse-Sal 40 eur, Sony oko 50 eur, Pioneer oko 80eur... Pa ti vidji koje ti se najbolje isplate.. I imas zweeeeek muziku..  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]ta bazuka nevalja nista kao i sve drugo od sal-a osim kablova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /][!--quoteo(post=5359:date=Aug 23 2006, 06:24 PM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 23 2006, 06:24 PM) [snapback]5359[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne mogu da se oboraju tako da bi se to slabo culo u kabinu...samo mi je tata protiv bushenja onoga lima qq dajte nesto manje od 20 cm i da nije skupo toliko[/quote]jednostavno i prosto napravis uzmes woofer sa kutijom ili bez kutije recimo pioneer ili kenwood,napravis sam kutiju kod stolara,a sto se tice prolaska basa do kabine probijes 22 rupe na polici i stais 2 bas reflex tube i zavrsio si posao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][!--quoteo(post=5444:date=Aug 24 2006, 02:59 PM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 24 2006, 02:59 PM) [snapback]5444[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]brao stefane!!! odlicno dosta je meni ovo 4x50 jer ne volim prejaku muziku u kolaal je meni nekako odvojeno to u vrata imam jedan dolje a gore je visoki mali mozda imam nedje sliku[/quote]uzmes pioneer kompo seriju ts-a132c ili ts-h1303

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #38 on: August 28, 2006, 11:01:52 AM »
jednostavno i prosto napravis uzmes woofer sa kutijom ili bez kutije recimo pioneer ili kenwood,napravis sam kutiju kod stolara,a sto se tice prolaska basa do kabine probijes 22 rupe na polici i stais 2 bas reflex tube i zavrsio si posao jel 2 il 22 koliko je para ovaj bolji od ova 2 i koje su mu karakteristike
« Last Edit: August 28, 2006, 11:46:36 AM by Ticco »

pele-79

• Guest
woofer u audi
« Reply #39 on: August 29, 2006, 07:21:33 AM »
[!--quoteo(post=5764:date=Aug 28 2006, 11:01 AM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 28 2006, 11:01 AM) [snapback]5764[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jednostavno i prosto napravis uzmes woofer sa kutijom ili bez kutije recimo pioneer ili kenwood,napravis sam kutiju kod stolara,a sto se tice prolaska basa do kabine probijes 22 rupe na polici i stais 2 bas reflex tube i zavrsio si posao jel 2 il 22 koliko je para ovaj bolji od ova 2 i koje su mu karakteristike[/quote]2 rupe,he,he dje 22!moja greska [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  pioneer ti je extra 306c od 400rms,ali ti onda treba i dobro pojacalo recimo gm-5200t od 380rmsx1 i da ti trese zivot [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]