[!--quoteo(post=5372:date=Aug 24 2006, 12:09 AM:name=Mirza_PG)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Mirza_PG @ Aug 24 2006, 12:09 AM) [snapback]5372[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Vec sam ti reka.. Imas u prodavnicu SAL-a u hercegovachku aktivnu bazuku 300 w za 120 evra i svi se fale na nju... Bachis neke 3-sistemce elipse-Sal 40 eur, Sony oko 50 eur, Pioneer oko 80eur... Pa ti vidji koje ti se najbolje isplate.. I imas zweeeeek muziku.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]ta bazuka nevalja nista kao i sve drugo od sal-a osim kablova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /][!--quoteo(post=5359:date=Aug 23 2006, 06:24 PM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 23 2006, 06:24 PM) [snapback]5359[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ne mogu da se oboraju tako da bi se to slabo culo u kabinu...samo mi je tata protiv bushenja onoga lima qq dajte nesto manje od 20 cm i da nije skupo toliko[/quote]jednostavno i prosto napravis uzmes woofer sa kutijom ili bez kutije recimo pioneer ili kenwood,napravis sam kutiju kod stolara,a sto se tice prolaska basa do kabine probijes 22 rupe na polici i stais 2 bas reflex tube i zavrsio si posao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /][!--quoteo(post=5444:date=Aug 24 2006, 02:59 PM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 24 2006, 02:59 PM) [snapback]5444[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]brao stefane!!! odlicno dosta je meni ovo 4x50 jer ne volim prejaku muziku u kolaal je meni nekako odvojeno to u vrata imam jedan dolje a gore je visoki mali mozda imam nedje sliku[/quote]uzmes pioneer kompo seriju ts-a132c ili ts-h1303