Author Topic: woofer u audi  (Read 590 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« on: August 15, 2006, 08:55:09 PM »
ljudi bili mi kako bi vi napravili woofer u audi ka mojnaravno ne sa kasetofona nego se raazmislja o trgovini nekog pioneerovog cd playeradakle koliko para koliko wdje bi ga stavili (gepek,izmedju zadnja 2...)eto a ako ima ko kakvu sliku dobro ce doc :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:  :arrow:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Sprinter

• Guest
woofer u audi
« Reply #1 on: August 15, 2006, 09:14:00 PM »
neznam koji audi je u pitanju ali evo jedna lepo upakovana a4http://team-rsr.com/fotos/einbauten/juerge...gens-audi/1.jpg                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #2 on: August 15, 2006, 09:19:17 PM »
audi 100 imas ga u garazuma ne ovo bre nista ovo nego samo woofer da tuce a ne prejaki samo kutija nista ovo okolo                    

Sprinter

• Guest
woofer u audi
« Reply #3 on: August 15, 2006, 09:26:45 PM »
ovako nesto???po meni prelepo uklopljeno i nezauzima mestohttp://www.home.vr-web.de/hueller/bilder/t...p/DSC00015a.JPGa evo i neceg malo preteranog..http://car-music.ru/_last/p1-2.jpg                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #4 on: August 15, 2006, 09:40:08 PM »
ja bi da se ne busi no samo kutiju da stavimhttp://cardiscountstereos.com/Images_For_C...alog/APSB10.jpg ovakvu neku kutiju pa da je stavim u gepekil ovako http://cardiscountstereos.com/Images_For_C...alog/APSB10.jpg                    

nookie

• Guest
woofer u audi
« Reply #5 on: August 16, 2006, 02:20:38 PM »
Sad sam bas pisao na drugu temu i spomenuo Sonic radnju. Ima jedna bazuka strasna oko 230e oblika valjka. Naravno ima i jeftinije za oko 120-30 eura vuferi odlicni. Uzmes pojacalo vufer i dva zvucnika i imas najjacu muziku u grad za 500e max.                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #6 on: August 16, 2006, 08:56:48 PM »
a ne toja sam mislio ovako muziku da radimda kupim neki pioneerov cd i da ostavim ove fabricke zvucnike jer su solidni a i ne volim prejaku muziku u kola ka seljaci kad mi otvore prozore i tuce tehno a pojma nemaju ni ko radi pjesmu ni nista imam takvog druga pi seljak necu ja da pustam muziku za druge no za sebea danas sam slikao mjesto dje sam mislio da se stavi neka kutija s wooferom od 60-70 w rms-a dowoljnoeo slikemoglo bi i odje ovo su zvucnici pozadiaj ovi sto znaju stefan pele shajo vidjite valja li ovo sto                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #7 on: August 17, 2006, 01:19:20 AM »
ovo mi se svidja koliko je ovo para i w ako neko zna http://opci.com.mx/tienda/images/TS-W3004SPL.jpg samo sliku nadjoh                    

nookie

• Guest
woofer u audi
« Reply #8 on: August 17, 2006, 01:46:30 PM »
Znas li sto znaci petosistemski zvucnici i 80 w nominalne za 90e? Svi koji su mi usli u kola nisu mogli da vjeruju da sam muziku platio 250e sa cd-playerom. Nije bitna jacina neko kvalitet to ti je petosistemac.Uvijek sam zelio da imam muziku u kola i u svaka nova kola sam stavljao kvalitetnu muziku. Mislim da ovakve ponude nisam nasao ni u bg. 250e! Ne osporavam nista samo ti predlazem  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #9 on: August 17, 2006, 03:06:33 PM »
Nista kad budem definitivno uzimao muziku tebe mucim preko pp-a i uzmem nesto da valjaol mi pomoc a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Sprinter

• Guest
woofer u audi
« Reply #10 on: August 17, 2006, 04:21:39 PM »
TS-W3004SPL imas za 160-170 evra

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #11 on: August 18, 2006, 12:37:06 PM »
poslushaj me ticcopodjesh u sonic uzmesh tu bazuku PUMP ima oznaku ona ti je 230 eura dovedesh joj signal i dignesh noge na sto i odmarash da se ne sekash sa kutijema pojachalima i chudima.ipak je aktivno aktivno heheheh
ohajtenzgut nei shpikinguz

nookie

• Guest
woofer u audi
« Reply #12 on: August 18, 2006, 03:40:14 PM »
Ama nazovi me ako ces pa cemo zajedno [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #13 on: August 18, 2006, 04:47:30 PM »
ok ok momci fala vam a shajo koliko je w ta bazukai koja joj je tacno oznaka
« Last Edit: August 18, 2006, 09:18:11 PM by Ticco »

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #14 on: August 19, 2006, 08:23:46 AM »
Koja je marka/oznaka te bazuke ?Tesko da moze za manje pare da se kupi gotovo a da je bolje od pravljenog !Nadji neki woofer do 25cm npr. Pioneer ima oko 300W cini mi se i pojacalo polovno do nekih 100€ i to ce te izac oko 200€ a cut ce se kvalitetno a i jako!Pozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #15 on: August 19, 2006, 07:39:40 PM »
ljudi necu ja diskoteku u kola da pravim alo nista mi jako ne treba samo ocu da woofer da malo "smeka" zvuku da nije nista prejako neko priblizni srazmjerno jacini zvuka koji izlazi iz onih fabrickih zvucnika koji su meni dovoljini

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #16 on: August 20, 2006, 10:43:31 AM »
ako znam koja je oznaka crka.znam da je aktivna da je plasticna da ima providni neki kur da se vidi neko chudo od zvuchnika u njoj i znam da je pisqalo da je PUMP

Offline stefan123

• View Profile
woofer u audi
« Reply #17 on: August 20, 2006, 03:40:57 PM »
Za kvalitetan, ne neka ubistvena jacina mada moze i to ti je najbolje da kupis jedan ili dva dobra basa 8" - 10" snage 150+ zavisi od osjetljivosti i pojacalo za to.Ne mora uopste da bude woofer za kola!NPR. Cuo sam da Ei Nis AZ880 u kompresionoj kutiji svira super u kolima a kosta oko 10€ ako ne i manje ! Nije neka velika jacina ( 50-60W ) ali se fino cuje !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
woofer u audi
« Reply #18 on: August 20, 2006, 08:42:43 PM »
vala ei nis necu mijesat sa fabrickim blaupunktom mici pa neka ga dzabe daju... a dje 2 basa da stavim mora li se busit sto...

Offline shajo

• View Profile
woofer u audi
« Reply #19 on: August 21, 2006, 09:59:12 AM »
[!--quoteo(post=5058:date=Aug 20 2006, 10:42 PM:name=Ticco)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Ticco @ Aug 20 2006, 10:42 PM) [snapback]5058[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]vala ei nis necu mijesat sa fabrickim blaupunktom mici pa neka ga dzabe daju... a dje 2 basa da stavim mora li se busit sto...[/quote]ticco to je bmw naravno da mora da se bushi