Author Topic: dobra auto praona u PG???  (Read 394 times)

motorsport

• Guest
dobra auto praona u PG???
« on: August 12, 2006, 03:26:27 PM »
ajde preporucite neku dobru auto praonu u PG... znaci da nije fusherski odradjen posao :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
« Reply #1 on: August 12, 2006, 04:10:22 PM »
kako se sprema kalibra za sastanak! vala cu i ja mog cigana opret!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Mirza_PG

• Guest
« Reply #2 on: August 17, 2006, 12:40:19 PM »
U Baston... Komshijinog 205 nisam pozna kako su ga oprali, a i gleda sam ih dok sam igra fudbala tamo... Momci se bash trude... Ja Inace perem kola u AC Radulovic na stari aerodrom,i oni dosta fino operu, ali su dosta skupi-komplet unutra i spolja-6 eura...
« Last Edit: August 17, 2006, 12:52:29 PM by motorsport »

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #3 on: August 18, 2006, 10:06:57 AM »
ima tamo u masline,onamo od carina kad se skrene lijevo,zove se nesto MAX trla vrla...ali extra peru...

Mirza_PG

• Guest
« Reply #4 on: September 06, 2006, 08:42:46 AM »
Cuo sam juce za jednoga lika sa konika, ima praonu, vele uzima 3 e unutra i spolja i gleda sam drugovu 306-ticu ... Ka' nova ... Vele stavlja ono sredstvo za gume, unutra za plastiku,chuda {samo mu ja nikad ne bi da da mi mazhe unutra plastiku, to mi je odvratno}... Sledeci put cu tamo kola oprat' pa cu vam rec' jeli opravda tako dobar glas

motorsport

• Guest
« Reply #5 on: September 06, 2006, 02:24:12 PM »
a znam toga na konik, meni drug stalno kod njega pere i stvarno extra odradi posao... al je meni pegla ic do tamo, treba ti tri dana, to je bogu iza nogu...ima neka u dalamtinsku ulicu praona, "AQUA" se zove, valja li tamo sto???

Offline bmw_fan

• View Profile
« Reply #6 on: September 06, 2006, 02:30:59 PM »
sto fino sami ne operete kola.nece niko to bolje od was i preciznije.e jedini problem je tu ima li coek vremena...

motorsport

• Guest
« Reply #7 on: September 06, 2006, 02:33:44 PM »
ja bi ih opro da omam ?e, no nema o?e u PG to jedino mogu kad sam u HN... a to stvarno stoji, nema ništa dok ih sam ne opereš

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #8 on: September 06, 2006, 02:34:37 PM »
Imash u masline par perionica, od 3eura (unutra i spolja) do 6eura, pa da birash, i svi su OK [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Mirza_PG

• Guest
« Reply #9 on: September 06, 2006, 04:51:40 PM »
Shto mislite o ROKSHPED cetkama??? DA NAGLASIM-nikako ne operu auto a nagrde farbu.... Govorim iz drugovog iskustva

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #10 on: September 06, 2006, 04:53:55 PM »
operi auto za 4 eura,i to naglasi da ti ga operu tako,pa ces da vidis kako grebu...prtz...jer na 2 i 3 eura cetka zavrti pa je tek onda skavsi prskalica,a na 4 je kvasi pa pere...to je veeelika razlika...motorsport,kad si u pg,nazovi me da ga operemo kalibru kod mene,imam ja kompresor...
« Last Edit: September 06, 2006, 04:54:38 PM by Filip_pg »

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #11 on: September 06, 2006, 07:28:45 PM »
Roksped pumpa i njihova perionica valjaju samo ako ti se zuri ili tako neshto, u suprotnom NIKAKO!!!A to Filipe sto kazesh da ce ga za 4 e oprat da valja............ dodji u masline kod ovih da ti izlizu auto i unutra i spolja za 4e [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #12 on: September 06, 2006, 08:26:20 PM »
jbg,oces da prodjes kroz "cetku",san sa starih americkih filmova...jbg...sve ima svoju cijenu...

Offline NSX

• View Profile
« Reply #13 on: September 12, 2006, 02:51:30 PM »
[!--quoteo(post=6780:date=Sep 6 2006, 10:25 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Sep 6 2006, 10:25 PM) [snapback]6780[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]jbg,oces da prodjes kroz "cetku",san sa starih americkih filmova...jbg...sve ima svoju cijenu...[/quote]Onamo je dobar sex na brzinu znate kako joj se stisne.

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #14 on: September 13, 2006, 08:05:33 PM »
Imam u centar PG (tamo kod Opportunity-ja) jedna ali je pranje 6-7€ nisam siguran. Super peru ali je preskupo...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #15 on: September 13, 2006, 10:23:05 PM »
alo ljudi niko vam ne moze oprat auto ka vi sami...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
« Reply #16 on: September 13, 2006, 10:29:22 PM »
znam ja to tico, al dje cu ga ja sam oprat u PG kad nemam kucu???

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #17 on: September 13, 2006, 11:11:53 PM »
onamo u masline sto sam ti pokaza,oni te e pra motor onome passatu karavanu kad smo isli do moje kuce...pokaza sam ti...

motorsport

• Guest
« Reply #18 on: September 13, 2006, 11:50:52 PM »
ma vidjecu ja sutra predvece da skoknem do druga u toloshe pa tamo kod njega da operem...  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #19 on: September 14, 2006, 02:36:46 AM »
Imash i u zagoric (ako sam u pravu da si tamo kad si u pg) put pruge(put maslina) kod servisa "Milacica" imash i kafic kafu da popijesh dok cekash [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  a imash i josh 10m naprijed sa lijeve strane isto momci bash dobro rade.