Mnogo je misljenja, ali si dovoljno dugo na forumu da shvatis koliko su ukusi razliciti, a ljudi zadrti. Meni se licno svidja i krenuo si u pravom smjeru.
ako je nekom stalo do mog mishljenja prochitace moj post, ako mu nije stalo skrolovace!npr meni se skrol izlicaoako iko poshtuje na ovome forumu svaki euro ulozeni u auto to sam ja, i to mi je najmilije da vidim!a to mislim li jel se moglo neshto za taj euro uzet ljepshe, bolje, kvalitetnije (po meni) ja cu to reci!jednostavno ne volim kad kola liche jedna na druga ili "svidja mi se kako stoji na onog pa cu i ja tako"!to nema veze sa mojim ukusom - ako bi po tom svako bi auto izgledalo isto
...za mene audi A4 2.0T treba da izgleda kao limuzina koja fino ide, u tu prichu taman ulazi ova tvoja 5kraka (druga stvar shto ih ja ne volim ...)...
pa ja i ne idem na racing look :Dove felme, spustanje, zatamnjivane, chip, auspuh i zavrsio sam posa...izgledace gospodski a ici ce solidno sa tih 250tak ks
to je to shto i ja pricham, nishta s-line optika, chrome grill....
i da, OVIH petokrakih ( sa RS6 ) nema milijardu
ja ih jos nisam gledao (ili jesam na neki audi ali nisam obracao paznju). Ima slicnih mozda.
ovuda kuda se ja krecem ima i previshe, chak na passatima 2001 sam ih gledaoi uopshte ne mora bit rs6 ima ih na s-line a6 noviji svaki drugi (ili je ta ili cross spoke neki sitni)
Offset mi odgovara, izbacene su fino ali ne bi shkodile distance 1.5 cm mozda.
nema potrebe, ma i sam cesh vidjet kad ga spushtish (al malo)