Author Topic: >BRDO - SEZONA 2010<  (Read 3705 times)

Offline ribnica7

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #140 on: September 20, 2010, 04:50:53 PM »
ko se i malo razumije mogao je i cuti kako slafuje sto je i jole prvi napomenuo u subotu ali je bio veliki posao za zamjenu ima kad a i treba nesto da ostavi za drugi put ili za tatu ako odluci da ga zamjeni.

Offline Bole

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #141 on: September 20, 2010, 06:35:26 PM »
Na klip na Youtube koji sam izbacioCEZ GLAVA ZETE 2010kad prodje Jole (na klip prolazi zadnji) cuje se kad izadje iz lakta i isalta nekoliko brzina kako slajfuje lamela il tockovi od poskakivanja na neravninama trenutno provrte...
« Last Edit: December 05, 2010, 07:37:00 PM by boskovic85000 »

Offline Bole

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #142 on: December 04, 2010, 09:29:57 PM »
U POLjSKOJ PROGLAŠENI EVROPSKI ŠAMPIONI U AUTOMOBILIZMU KRNA ZA KRALJA BRDA Svjetska automobilska federacija uru?ila je proteklog vikenda u poljskom gradu Krakov priznanja evropskim šampionima u svim svojim takmi?enjima u 2010. godini. Trofej za šampiona Evrope na brdskim stazama u klasi E1 i generalnom plasmanu pripao je automobilisti Rokšpeda iz Podgorice Draganu Mili?u, koji je tako odbranio naslov najboljeg osvojen prošle sezone. Me?utim, kralj brdskih staza nije li?no primio "krunu", pošto zbog povrede ki?me zadobijene prilikom nezgodnog pada nije mogao otputovati za Poljsku.- Veoma mi je žao što nijesam bio na proglašenju najboljih u Krakovu, jer su glamuroznoj i spektakularnoj sve?anosti prisustvovali svi najbolji voza?i Evrope. Me?utim, ?etiri dana prije puta nezgodno sam pao, povrijedio ki?mu i nijesam mogao putovati, iako sam sa ljudima koji su me pratili tokom sezone ve? bio rezervisao hotel i sve pripremio za put. Priznanje u moje ime primio je direktor AMSCG Zoran Bakra?, koji mi ga je dostavio kada se vratio u Podgoricu, rekao je Dragan Mili?, jedini šampion Evrope ove godine iz Crne Gore.Mili? je sasvim zasluženo došao do šampionskog trona, pošto je od šest trka koliko je vozio ove sezone pobijedio na pet, dok je jednom bio drugi.- Zadovoljan sam sezonom, tako da planiram i u narednoj da vozim u istoj klasi i isti auto. Zbog povrede kasnim sa po?etkom priprema, ali se nadam da ?u uspjeti da sve planirano oko reparacije motora i ostalo završim na vrijeme. Nijesam navikao da toliko ležim, tako da mi teško pada ovo mirovanje. Me?utim, okružen sam pažnjom pravih prijatelja, kao i maksimalnom podrškom i njegom moje porodice, pa mi sve to lakše pada, rekao je Mili?.www.dan.co.me

Offline brzi_pas

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #143 on: December 05, 2010, 07:22:31 PM »
Shampion evrope u kojoj organizaciji?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Bole

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #144 on: December 05, 2010, 07:29:13 PM »
Nije to ovaj FIA European Hillclimb Championship tu je glavni u toj klasi onaj Anreas Marko, Andreas Marko - Verzegnis - Sella Chianzutan 2010ovo vezano za naseg D.Milica je ja mislim ovaj Kup Centralno Evropska Zona
« Last Edit: December 05, 2010, 07:31:30 PM by boskovic85000 »

Offline brzi_pas

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #145 on: December 05, 2010, 07:50:02 PM »
Pa znam, treba razdvojit pomalo smijeshni CEZ (koji bi mogao da bude dobar ali....kao i sve ALI) i ove lude trkace sa Andesom, Prelierom i ostalim  ;)

Offline Bole

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #146 on: December 05, 2010, 08:11:25 PM »
Pa znas kako jbg... ovi malo velicaju nase sampione, on je sampion Evrope a sad kojeg djela i sta nece bas da detaljisu,al u svakom slucaju svaka mu cast...A Andreas, Pailer, Jelinek, Kasparek, Dekleva, itd to je vec elita na Evropskom brdu u Gr.E1,al vozio je i s njima Milic u Lucine 2009 i dobro se nosio, a i Vesnic im je pokazao ove godine na Bistrici 2010 da u Gr.E1 nije za bacit i zanemarit,mada prodao je Vectru STW sad cemo vidjet sto ce bit dalje nacuo sam neke najave da ulazi punom gasom u European Hillclimb CupSTW Special - Audi vs. Opel vs. Alfa - Bistrica 2010
« Last Edit: December 05, 2010, 08:14:23 PM by boskovic85000 »

Offline brzi_pas

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #147 on: December 05, 2010, 08:22:37 PM »
Dekleva uvjek ima vrhunski auto, al mislim da mu fali malo talenta da bi se mjerio sa njima, on je klasa nashih  ;)I Milic i Vesnic su na kratku stazu ishli preko 4 sekunde iza ovog ludaka Andesa, koji je stvarno robot, al 4sekunde, je 4 sekunde, mada mislim da ce Vesnic sa novom makinom spremanom bash za brdo, bit ozbiljan....A sto se tice velicanja, pa Ivaaaaaaaaaaaaaan StruuUUuuUUgar je najbolji borac svih vremena kazu na Dnevnik  rofl

Offline Bole

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #148 on: December 05, 2010, 08:32:00 PM »
A sto se tice velicanja, pa Ivaaaaaaaaaaaaaan StruuUUuuUUgar je najbolji borac svih vremena kazu na Dnevnik  rofl
Uz postovanje Ivana Strugara o tome ti bas pricam... A o Andreas Marku je suvisno pricat kao kompijuter je covjek odvozi dva put-dva put identicno vrijeme pravi,a ima neka staza isto dje voze svi oni dje im je do skoro Franjo drza rekord u klasi i to da znas sa Audijem A4 cini mi se  ::msn-wink:: ako se sjetim koja staza i dje napisacu

Offline nikola HN

• View Profile
>BRDO - SEZONA 2010<
« Reply #149 on: December 11, 2010, 07:45:28 PM »
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline nikola HN

• View Profile
amsk PODI HERCEG NOVI