Vlado , znam X prica za Franja ... od kad je izjavio ono za Varvare nikako ga ne volim ! Plus , cijela CG prica da mu je ex rekord sumljiv a kad je Jole preskocio i taj pocele su neke nove price ...
Nije on izjavio za Varvare ništa (ako misliš na Atlas TV),on je samo, ocigledno nespretno, pokušao da prepricha situaciju u kojoj se neko našao, a taj neko nije mnogo bistar, a ima pistolj i znacku i komplekse ...Franjo je svjestan što su navijachi u svakom sportu, posebno u njegovom, a posebno jer su ti isti na njegovoj strani zadnjih 25-30 godina na svim prostorima dje se pojavio, a to nije sluchajno...a o sumnjivim rekordima glupo je pricat, pogotovo u CG, jer njegovi rekordi jos stoje sirom ex-YU, nijesu mu valjda i tamo mrachne sile pomagale da ih postavi jao...sto se tice rekorda na Glavu Zete, i sam on veli da je normalno da momak koji dobro vozi sa onakvim autom obori rekord...bas volim da cujem te nove price, toga u CG nikad ne fali, odavno znam neke stare, a za nove unaprijed znam da nece imat veze sa realnoscu i da ce bit plod zavidnih i nesposobnih...