Author Topic: farovi  (Read 338 times)

Offline lalegator

• View Profile
farovi
« on: December 18, 2009, 11:53:13 AM »
Ima li neko iskustva sa qsenonskim svijetlima u obicne farove H1 golf 3?Umanjuje li se vidljivost ili moraju da se stave drugi farovi. :tease:

Offline ulicni trkac

• View Profile
farovi
« Reply #1 on: December 18, 2009, 12:47:45 PM »
zavisi da li su ti ksenoni 6000k ili 8000k ili.....sto je manji 'broj' K,to ti je veca vidljivost...ako cesh za sminkerisanje najbolje ti je 8000k...ako cesh bash da povecas vidljivost najbolje je uzeti 5400k...svejedno koje uzmesh bolje je no halogenka... ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
farovi
« Reply #2 on: December 18, 2009, 03:18:54 PM »
Preporucujem da uzmes farove neke zamjenske "tjunirane" koje imaju socivo pa tek onda da stavis xenon je u suprotnom ces da izbijas oci drugim vozacima koji idu u susret. xenon je napravljen za sociova (i to ne sva al ajde moze proc) a ne za ove standardne farove, jer masu rasipa svijetla sa strane, ti vidis dosta bolje al zasljepljujes masu i masu svijetla gubis u odnosu na to kako bi isti ti xenoni svijetljeli u socivu!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
farovi
« Reply #3 on: December 18, 2009, 04:53:27 PM »
najbolje se vide na put 4300K i bolje ti se vidi u te farove no u sociva...pusti sociva i drangulije ili obicni H1 far il Mk4 look pa kome smeta nek ne gleda :D

Offline tuningmaniak

• View Profile
farovi
« Reply #4 on: December 18, 2009, 06:12:58 PM »
... a kome smeta nek udara direktno celom u celom u mene ::drive2::

Offline Filip

• View Profile
farovi
« Reply #5 on: December 18, 2009, 11:05:20 PM »
Ja se potpuno slazem sa Mirom-tmaniak.... ako ti nisu fabricki ksenoni, trebas ih napravit da ti je vidljivost bolja a da ne smetas drugima. Licno ja psujem kad mi neko kopa oci... fino napravis to da valja ako vec radis.... Jer je ovo ostalo rizicno na neki nacin, mozes nekom zasmetat na pjesacki a kisa pada a zamagljeno a brisaci pice i udaris pjesaka.... :)

Offline lalegator

• View Profile
farovi
« Reply #6 on: December 19, 2009, 06:57:45 AM »
Znaci najbolje resenje je drugi farovi. Valjaju li ovi farovi kao od cetvorke sto se prodaju na pjacu 80.00 e. Ksenone bih samo zbog bolje vidljivosti ::msn-wink::

Offline tuningmaniak

• View Profile
farovi
« Reply #7 on: December 19, 2009, 10:42:39 PM »
Masu tih sa pjace sto sam vidio rosi, tj. pusta vlagu i vodu i kondenzuje se unutra. Isto tako masu njih pocrni vremenom sa unutrasnje strane tj. ona plastika se pretvori u smece jer je sh kvaliteta. Po meni uzmi polovne farove original od cetvorke i ponesi nekom limaru/plasticaru da to uklopi kako treba ili poruci odnekle neke "tjunirane" iz inozemstva koje su kolko tolko krstenije od ovija sa pjace. U njih stavi Osram ili Philips sijalice i bices zadovoljan.

Offline Bole

• View Profile
farovi
« Reply #8 on: January 04, 2010, 02:02:36 PM »
Znaci najbolje resenje je drugi farovi. Valjaju li ovi farovi kao od cetvorke sto se prodaju na pjacu 80.00 e. Ksenone bih samo zbog bolje vidljivosti ::msn-wink::
U Bar na pjacu su 30€ ka od cetvorke,al ja to nebi stavlja,samo Hella,In.Pro itd...

Offline lalegator

• View Profile
farovi
« Reply #9 on: January 04, 2010, 07:16:19 PM »
Stavljeni ksenoni 6000k na standardne farove H1, nastelovani kako treba, ja sam zadovoljan!!!! ::big_boss::

Offline Bole

• View Profile
farovi
« Reply #10 on: January 04, 2010, 07:28:06 PM »
i kako ti se vidi sad na put?Jel masu bolje ili nije nesto vau vau jace?

Offline lalegator

• View Profile
farovi
« Reply #11 on: January 05, 2010, 06:44:35 AM »
mnogo su jaci  ::thumbsupup::