Author Topic: New E-Class cabrio  (Read 794 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #40 on: December 24, 2009, 04:21:25 PM »
Polovina ne umiju da citaju, pod br 1. ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline TROPHY

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #41 on: December 24, 2009, 04:45:52 PM »
je li ijedan od vas osim vuka i manijaka i kimija prochitao ove duge postove? ali iskreno?
Ja jesam, OSTROGA mi!!!   ::yes:: ::msn-wink::

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #42 on: December 24, 2009, 06:15:19 PM »
bolje ti je malo da gledash zene no shto ovo chitash.... :D

Offline Filip

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #43 on: December 24, 2009, 11:44:06 PM »
je li ijedan od vas osim vuka i manijaka i kimija prochitao ove duge postove? ali iskreno?
xaxaxa od pocetka do kraja sam pratio ;) ako ako!

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #44 on: December 24, 2009, 11:50:27 PM »
a dobro, ti prochitash tri knjige za noc :D ti si primjeran student... kad si tako mudar pomozi u edukaciji vuka :D

Offline Filip

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #45 on: December 24, 2009, 11:58:07 PM »
edukaciji Vuka? ta se knjiga nece napisat nikad! niti ta pomoc stvorit, ne sto necemo no sto ne mozemo :Peee da ne idemo na off vise

Offline tmBROTHER

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #46 on: December 31, 2009, 01:00:38 AM »
roflCDI: Neka ti price i ti bi prvi rado provoza najnovije SuperB 3,6 FSI ili BMNj-a 3-cu kabrio happy2 - ko ne bi, nije fora u tome bi li provozao nego bi li kupio. devil: devile neka i tebe price, ja veze s mozgom nemam jel? A sto jadan vozis renola i hondu kad si toliko zapaljen za mercedese jadan? A posto si neupucen evo malo objasnjenja sta znace trentno najgrdje klase mercedesa: G-rdan class, R-aspad class, S-mece class, ML-itav class! Svi ovi su stid i sramota za mercedes kao takav al naravno svako bi se u njih rado provozao ili ih provozao. Kad mercedes napravi kvalitetno auto poput 124-ke ili lijepo poput 190 EVO onda cu pocet o njemu pricat s postovanjem a do tada ::bye2::
Ja sam mislio da ti je brat cutuk, a da ti nesto znas...A ti jos gori!Ja nemam para da odrzavam mercedes e270cdi npr..Zato ga nismo kupili. Jer je servis 2000 € a prelazi se godisnje u nasu kucu dosta. Sa gumama i registracijom to ti je preko 3000 € godisnje za auto :D A vazi! :)Za sad su honda i renol vrh! Pa kad se imadne, vozice se S klasa...Samo polako. ;)
Ja mislim da bi sad lagano mogao ban i mogao bi to da zahtijevam ali posto sam covjek necu.Mislim da nema potrebe da se vrijedjamo na "javnom" mjestu....

Offline Bole

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #47 on: December 31, 2009, 01:24:20 AM »
Sve sam cita i pratio od pocetka,ljudi pa ukusi su razliciti...i neko je pomenuo duge postove,samo pisite ljudi mlatite pa zbog toga postoji forum.Ovaj MB mi se svidja,ja ga nikad nebi kupio ka nijednog MB,osim nove C klase i to samo bijele il crvene boje ne mora bit AMG...Kad vec pominjete kola koja volite kod mene se sve vrti oko par kola koja ja volim,koja bih ja i vozio i kupio,a raznih su marki i modela i godina:-Delta HF Integrale/HPE-Golf 2/3/5 GTI-Audi S3 '01/'09-Clio Williams/172-Alfa Mi.To-106 Rallye/GTI-Civic TypeR(predzadnji model)-E36 Cabrio-Golf 1 Cabrio-Swift 1.3 GTI Cabrio-306/308 Cabrio-Lancer EVO(VII,VIII,IX)-Alfa 155-S4 '01-406 Coupe-Laguna 1/2To je to par kola koja favorizujem po nekom mom ukusu i nekim mojim kriterijumima...inace bi vozio sve i svasta samo da je auto...
« Last Edit: February 01, 2010, 04:36:03 PM by boskovic85000 »