Ljudi, danas se auta ne prave kao nekad. I nemojte izokretat rijeci moje, rekao sam kad se vrati na (opravdanu) reputaciju koju je godinama sticala 123 i 124-ka onda cu opet rec da je to auto. Danas mercedesi rdjaju po rubovima, boje su im jako nekvalitetne, pozivi u servise zato sto se posrala nedje neka elektronika, nedje neki airbag zajebava, ne radi ovo, ne radi ono. Samo se vozikaju na slepe po vas dugi dan. To se (tako cesto) nije desavalo 123-kama i 124-kama. A vi sad tu moju pricu okrenuste da je 124 bolji no Slon. Pa ne mozete poredit auto staro 20 godina i novo auto po performansama, lezanju na putu, potrosnji i sl, al reputacija koju neko auto stekne to je ono o cemu pricam. Naravno da bih i ja prvi vozio i S klasu i neznam kojeg medjeda da mi ga neko pokloni (do prve prilike za prodaju happy2) al to ne znaci da mi se svidja. Da treba da ga kupujem nikad ama bas nikad (pa da sam ne znam kakav miljioner) ne big dao pare za njega. I isto tako devile je tvoja hodna za nekog amera smece kao moja skoda za nekog svabu koji ima milione i koji ne zali dat za servis po 2 iljade eura. Po kontinentima nemos poredit proizvodjace. Ima hodna koje su njesra i to tesko (aj zivotati vidji na sta lici ona mala plasticna kantica CRX ili kako li se zove) al opet imaju i zwek auta (preko Legenda Coupe nema). Svi imaju promasaja. I na ovaj primjer sto dade milos dodao bih Civic-a type-R (koji je nov kolko i dodge charger) na onom pravcu do BD pa da vis sto se desava. Ameri daju prednost vecoj kubikazi, obtnom momentu i laganom kruziranju a japanci vole dernjavu i zakucavanje u 8 iljada obrtaja. I zbog toga mislis da ces lakse pretec slepera ti sa hondom no neki V8? I ne trosi ti honda nista manje nego ti V8 ako oces da je vozis da bi postizao iste brzine kao i ameri.I nisam reko da kupis E270CDI ima ih i pristojnijih mercedesa koje ste mogli za malko vise nego meganita kupit nego sto kuknjavis o amerima, te troskovi, te potrosnja, te ovo, a sad ispade nijeste mercedesa kupili zbog trokova odrzavanja i sl. I po tvojem razmisljanju, za mene si i ti cutuk jer vozis i svidja ti se civic honda a mene nikako ne.