Author Topic: New E-Class cabrio  (Read 758 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #20 on: December 22, 2009, 08:29:24 PM »
Pa valjaju li amerikanci kurca? Ne. Valja li ista evropsko posim mercedesa? Ne. Valjaju li japanci? valjaju ali ih ne volim. NEMA PREKO!
pa pogledaj vuche, sva ta auta su se prilagodjena ljudima i putevima iz tih krajeva.... recimo amerikanci vole velike dzipove gdje ti ne moze nishta bit ni da naleti tornado... imaju i svoja musle auta koja ce proc bez problema milion kilometara. a shto se tiche upravljanja i tih stvari to ti je ochigledan primjer zatrovanosti medijima, zapitaj se jesi li ti kad vozio nekog amerikanca? znash li nekog ko ga je vozio? slushash samo shto je Jeremi reka... to vjesanje nije uophte loshe vuche jer da je loshe nebi bilo ni u proizvodnji... a to shto se auto nece ponashati kao trkachko u okukama koga briga? jesi ti trkach? shto ce ti ubrzanje na auto od 5 sekundi? da se qrchish na semafore?samo mi reci vuche da li ti mislish da bi tvoja honda od 170-180 ks stigla recimo od pg do cetinja prije nego novi challenger od 400ks ili da ne pominjem corvettu... prilichno sam ubijedjen da mislish da bi, zato shto mislish da se sa amerikancom ne moze uc u okuku... a onda shto se tiche evropljana... uuuu vucheeeee katastrofa kako je to shirok pojam..... i italijani i englezi i njemci, francuzi...... tu ima svaaakakvih auta.... ne mozesh nikako rec da nishta ne valja... i tu imash najveci izbor srednje klase... a da npricham o super sportskim autima...a japanci su posebna pricha... oni imaju auta i za najnize slojeve drushtva i supersportska auta... uglavnom su do skoro imali auta poznata kao vrlo nesigurna ako naravno izuzmemo toyotu i nissan (suv)... nemam vize zivaca da pishem a znam da ce se ovdje otvorit josh monogo priche al neka ce... i treba da se otvori... pa zato je i napravljen forum...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #21 on: December 22, 2009, 09:31:37 PM »
u potpunosti se slazem...a posebno za ovo da vuk misli da mu je honda najbrza :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Nemanja

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #22 on: December 22, 2009, 09:38:38 PM »
a bez majke neka rece sto honda proizvodi??? Civic Type-R koja ima 200 konja, i??? ona legend ima malo vise konja od nje,to im je najace auto ::bash::....Mugen ih spasava ::msn-wink::

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #23 on: December 22, 2009, 09:40:41 PM »
a dobro isto istina imaju i integru i nsx

Offline Nemanja

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #24 on: December 22, 2009, 09:42:46 PM »
a one sve do 300 konja, i sto ce sa tim? neka cuti obraza mi ::yes::....nego ovaj topic sredismo  rofl

Offline Kimi

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #25 on: December 22, 2009, 11:34:14 PM »
Malo li je danas 300 konja????No neka nas je sramota kakve diskusije ovdje padaju.I kad neko vidi da Vuk zajebava ovdje i da bi ruku dao za ruznog mercedesa ucinite mi, pa ga pustite da sam sjedi na tom topiku.I evo maloprije sam se vratio sa nekog mini-duzeg puta [ 2 puta po 300 km] i kako znate da Pezo nije neka klasa strasna, to znam i ja i razocaran sam kad sam vidio kako je i od cega napravljen, medjutim sa 4 zimske gume ja sam dalje izgurao nego a6 quattro i 528i i lancia kappa pa a bogami vise i od Rava4.O udobnosti da ne pricam jer tu barem Pezo nesto zna, ali auto od 15-20 000 da ima vise mjesta, i da bolje slusa teeeeesko da cete naci pa dzaba vam sva ta prica.Sto se amerikanaca tice, 300C je E klasa Vuce, pa ti reci da ne valja. Doduse danas se jedna E270cdi poprijecila na moje oci.  ::yes::Samo ne budite ograniceni tako, i lako cemo za dalje.  ::bleh::  cmock
Nema prostora ovdje kapi!

Offline devil_may_cry

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #26 on: December 23, 2009, 12:25:36 AM »
da recem ,,MI,, se tradicije drzimo  ::msn-wink:: angel,itd  ::msn-wink:: a ne kao pojedni,diode itd ::msn-wink:: tako samo ssssssssshhhhh ::yes:: a to sto se japanaca tice,svi do 200konja,a ljete,ish,sjedi 5  ::msn-wink::
Ahahah a znas li ti jadan  ne bio da su Angel eye's farove izmislili ulicni trkaci? Od njih je BMNJ ukrao ideju ;) Leti svaki japanac, svaki u svojoj klasi ;)
Pa valjaju li amerikanci kurca? Ne. Valja li ista evropsko posim mercedesa? Ne. Valjaju li japanci? valjaju ali ih ne volim. NEMA PREKO!
pa pogledaj vuche, sva ta auta su se prilagodjena ljudima i putevima iz tih krajeva.... recimo amerikanci vole velike dzipove gdje ti ne moze nishta bit ni da naleti tornado... imaju i svoja musle auta koja ce proc bez problema milion kilometara. a shto se tiche upravljanja i tih stvari to ti je ochigledan primjer zatrovanosti medijima, zapitaj se jesi li ti kad vozio nekog amerikanca? znash li nekog ko ga je vozio? slushash samo shto je Jeremi reka... to vjesanje nije uophte loshe vuche jer da je loshe nebi bilo ni u proizvodnji... a to shto se auto nece ponashati kao trkachko u okukama koga briga? jesi ti trkach? shto ce ti ubrzanje na auto od 5 sekundi? da se qrchish na semafore?samo mi reci vuche da li ti mislish da bi tvoja honda od 170-180 ks stigla recimo od pg do cetinja prije nego novi challenger od 400ks ili da ne pominjem corvettu... prilichno sam ubijedjen da mislish da bi, zato shto mislish da se sa amerikancom ne moze uc u okuku... a onda shto se tiche evropljana... uuuu vucheeeee katastrofa kako je to shirok pojam..... i italijani i englezi i njemci, francuzi...... tu ima svaaakakvih auta.... ne mozesh nikako rec da nishta ne valja... i tu imash najveci izbor srednje klase... a da npricham o super sportskim autima...a japanci su posebna pricha... oni imaju auta i za najnize slojeve drushtva i supersportska auta... uglavnom su do skoro imali auta poznata kao vrlo nesigurna ako naravno izuzmemo toyotu i nissan (suv)... nemam vize zivaca da pishem a znam da ce se ovdje otvorit josh monogo priche al neka ce... i treba da se otvori... pa zato je i napravljen forum...
Amerikanci ne valjaju jer: Losa zavrsna obrada, nekvalitetni materijali, ogromna potrosnja, ocajno lezanje na put, ogromne kubikaze a male konjaze... OCAJ!Ne mozes uporedjivat moju hondu '95 i novi celendzer. Ne sprdaj se jadan...Vozio sam mustang kabrio novi od bd do petrovca..To auto je nikakvo, ali bas nikakvo u krivine. Krivi se i naginje ka jarac. Ima dobrih kola, kao sto su pojedini Renoi, Pezoi itd...Ali mene ne daje nijedno evropsko auto osjecaj kao Mercedes. S klasa je san...NEBO. NEMA PREKO TOGA! BOLJE NE MOZE!Japanci su mother trenutno..;) Jesi li cuo za Lexus? :D Kakva su to kola...Koja klasa unutra i spolja...Koja zavrsna obrada aaaaaaaaah!
a bez majke neka rece sto honda proizvodi??? Civic Type-R koja ima 200 konja, i??? ona legend ima malo vise konja od nje,to im je najace auto ::bash::....Mugen ih spasava ::msn-wink::
NSX-R? :D Nemanja, koliko ti ne znas...Vise vrijede 250 ks Hondinih nego 400 bmw-ovih..Uporedi malo. Plus sto honda iz 1.8 moze izvuc 500 konja ako oce, dok bmw-u treba mnogo vise...:DA tek Subaru i Mitsubishi...:D To su isto japanci..A Lexus? :D Moga bi do sutra ovako...;)
Malo li je danas 300 konja????No neka nas je sramota kakve diskusije ovdje padaju.I kad neko vidi da Vuk zajebava ovdje i da bi ruku dao za ruznog mercedesa ucinite mi, pa ga pustite da sam sjedi na tom topiku.I evo maloprije sam se vratio sa nekog mini-duzeg puta [ 2 puta po 300 km] i kako znate da Pezo nije neka klasa strasna, to znam i ja i razocaran sam kad sam vidio kako je i od cega napravljen, medjutim sa 4 zimske gume ja sam dalje izgurao nego a6 quattro i 528i i lancia kappa pa a bogami vise i od Rava4.O udobnosti da ne pricam jer tu barem Pezo nesto zna, ali auto od 15-20 000 da ima vise mjesta, i da bolje slusa teeeeesko da cete naci pa dzaba vam sva ta prica.Sto se amerikanaca tice, 300C je E klasa Vuce, pa ti reci da ne valja. Doduse danas se jedna E270cdi poprijecila na moje oci.  ::yes::Samo ne budite ograniceni tako, i lako cemo za dalje.  ::bleh::  cmock
300c je sranje obicno. Jedino je dobar za pokazivanje i kurcenje sa 22" hromiranim felmama. A i tu je kurac goli.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tuningmaniak

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #27 on: December 23, 2009, 11:01:19 AM »
Ljudi, danas se auta ne prave kao nekad. I nemojte izokretat rijeci moje, rekao sam kad se vrati na (opravdanu) reputaciju koju je godinama sticala 123 i 124-ka onda cu opet rec da je to auto. Danas mercedesi rdjaju po rubovima, boje su im jako nekvalitetne, pozivi u servise zato sto se posrala nedje neka elektronika, nedje neki airbag zajebava, ne radi ovo, ne radi ono. Samo se vozikaju na slepe po vas dugi dan. To se (tako cesto) nije desavalo 123-kama i 124-kama. A vi sad tu moju pricu okrenuste da je 124 bolji no Slon. Pa ne mozete poredit auto staro 20 godina i novo auto po performansama, lezanju na putu, potrosnji i sl, al reputacija koju neko auto stekne to je ono o cemu pricam. Naravno da bih i ja prvi vozio i S klasu i neznam kojeg medjeda da mi ga neko pokloni (do prve prilike za prodaju happy2) al to ne znaci da mi se svidja. Da treba da ga kupujem nikad ama bas nikad (pa da sam ne znam kakav miljioner) ne big dao pare za njega. I isto tako devile je tvoja hodna za nekog amera smece kao moja skoda za nekog svabu koji ima milione i koji ne zali dat za servis po 2 iljade eura. Po kontinentima nemos poredit proizvodjace. Ima hodna koje su njesra i to tesko (aj zivotati vidji na sta lici ona mala plasticna kantica CRX ili kako li se zove) al opet imaju i zwek auta (preko Legenda Coupe nema). Svi imaju promasaja. I na ovaj primjer sto dade milos dodao bih Civic-a type-R (koji je nov kolko i dodge charger) na onom pravcu do BD pa da vis sto se desava. Ameri daju prednost vecoj kubikazi, obtnom momentu i laganom kruziranju a japanci vole dernjavu i zakucavanje u 8 iljada obrtaja. I zbog toga mislis da ces lakse pretec slepera ti sa hondom no neki V8? I ne trosi ti honda nista manje nego ti V8 ako oces da je vozis da bi postizao iste brzine kao i ameri.I nisam reko da kupis E270CDI ima ih i pristojnijih mercedesa koje ste mogli za malko vise nego meganita kupit nego sto kuknjavis o amerima, te troskovi, te potrosnja, te ovo, a sad ispade nijeste mercedesa kupili zbog trokova odrzavanja i sl. I po tvojem razmisljanju, za mene si i ti cutuk jer vozis i svidja ti se civic honda a mene nikako ne.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

New E-Class cabrio
« Reply #28 on: December 23, 2009, 11:17:26 AM »
Vidis Mercedese na slepove jer vjerovatno krsevi zavrsavaju kod nas, a elektronika crkava i drugim markama... Nisi moga vidjet 123 i 124 na slep jer ih je prije 20 godina bilo samo par kod nas, a te koje su bile su sigurno bile ocuvane, dovodili su ih ljudi koji su imali para, pa su mogli nac odrzavane kako valja. E, kad si se uhvatio tih starih, dobro nisi pomenuo Mercedesa reponju stvarno, onaj sto vise lici na cadillaca.
« Last Edit: December 23, 2009, 11:19:21 AM by 2200 CDI »
Cecu sam puštio sa plejera da buca

Offline tuningmaniak

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #29 on: December 23, 2009, 11:53:40 AM »
Jes pa i nove prodaju kao krseve? Ne samo kod nas, nego uopste, sva moguca istrazivanja (iako im pretjerano ne vjerujem) pokazuju na znacajan pad kvaliteta mercedesovih vozila. Istrazivanje zadovojstva kupaca takodje pokazuje pad mercedesa sa vodecih pozicija. Jes da su svi ti podatci malko naduvani al opet pokazuju nesto?!?!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #30 on: December 23, 2009, 12:15:47 PM »
I po tvojem razmisljanju, za mene si i ti cutuk jer vozis i svidja ti se civic honda a mene nikako ne.
ali najjacha stvar od svega je shto se njemu uopshte ne svidja honda....a vuche reci mi kad nishta od evropljana ne valja osim mercedesa, shto je sa jaguarom?

New E-Class cabrio
« Reply #31 on: December 23, 2009, 12:33:55 PM »
Jes pa i nove prodaju kao krseve? Ne samo kod nas, nego uopste, sva moguca istrazivanja (iako im pretjerano ne vjerujem) pokazuju na znacajan pad kvaliteta mercedesovih vozila. Istrazivanje zadovojstva kupaca takodje pokazuje pad mercedesa sa vodecih pozicija. Jes da su svi ti podatci malko naduvani al opet pokazuju nesto?!?!
kako je onda c klasa nova bila u vrhu pouzdanosti po nekom istrazivanju?dobro, ako cemo iskreno ima neka zajebancija sa safe modom kod c 200 220 i 250 cdi motora... ali ko danas uz toliko elektronike nema zajebancija, vw passatlija?mislim, sve jedno mi je koja je marka, ali brate kad vidim da neko udara po kompletnim klasama neke marke onda stvarno...
« Last Edit: December 23, 2009, 12:36:09 PM by 2200 CDI »

Offline devil_may_cry

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #32 on: December 23, 2009, 02:56:11 PM »
Ljudi, danas se auta ne prave kao nekad. I nemojte izokretat rijeci moje, rekao sam kad se vrati na (opravdanu) reputaciju koju je godinama sticala 123 i 124-ka onda cu opet rec da je to auto. Danas mercedesi rdjaju po rubovima, boje su im jako nekvalitetne, pozivi u servise zato sto se posrala nedje neka elektronika, nedje neki airbag zajebava, ne radi ovo, ne radi ono. Samo se vozikaju na slepe po vas dugi dan. To se (tako cesto) nije desavalo 123-kama i 124-kama. A vi sad tu moju pricu okrenuste da je 124 bolji no Slon. Pa ne mozete poredit auto staro 20 godina i novo auto po performansama, lezanju na putu, potrosnji i sl, al reputacija koju neko auto stekne to je ono o cemu pricam. Naravno da bih i ja prvi vozio i S klasu i neznam kojeg medjeda da mi ga neko pokloni (do prve prilike za prodaju happy2) al to ne znaci da mi se svidja. Da treba da ga kupujem nikad ama bas nikad (pa da sam ne znam kakav miljioner) ne big dao pare za njega. I isto tako devile je tvoja hodna za nekog amera smece kao moja skoda za nekog svabu koji ima milione i koji ne zali dat za servis po 2 iljade eura. Po kontinentima nemos poredit proizvodjace. Ima hodna koje su njesra i to tesko (aj zivotati vidji na sta lici ona mala plasticna kantica CRX ili kako li se zove) al opet imaju i zwek auta (preko Legenda Coupe nema). Svi imaju promasaja. I na ovaj primjer sto dade milos dodao bih Civic-a type-R (koji je nov kolko i dodge charger) na onom pravcu do BD pa da vis sto se desava. Ameri daju prednost vecoj kubikazi, obtnom momentu i laganom kruziranju a japanci vole dernjavu i zakucavanje u 8 iljada obrtaja. I zbog toga mislis da ces lakse pretec slepera ti sa hondom no neki V8? I ne trosi ti honda nista manje nego ti V8 ako oces da je vozis da bi postizao iste brzine kao i ameri.I nisam reko da kupis E270CDI ima ih i pristojnijih mercedesa koje ste mogli za malko vise nego meganita kupit nego sto kuknjavis o amerima, te troskovi, te potrosnja, te ovo, a sad ispade nijeste mercedesa kupili zbog trokova odrzavanja i sl. I po tvojem razmisljanju, za mene si i ti cutuk jer vozis i svidja ti se civic honda a mene nikako ne.
Ahahahah, CRX ti je kanta?! CRX je legenda automobilizma! Kojega smo to Mercedesa mogli uzet za 8000 €? Niovoga nijesmo, a htjeli smo sto novije auto. Pusti, bice Mercedesa kad bude para ;) Honda trosi 8 litara ako je ne uvodis u vtec, a ako je bucas, trosi 14 litara. Sto je vrh stvar, jer kad ocu da je lagano vozim trosi mi 8 litara. kao skoda tdi. ;)
I po tvojem razmisljanju, za mene si i ti cutuk jer vozis i svidja ti se civic honda a mene nikako ne.
ali najjacha stvar od svega je shto se njemu uopshte ne svidja honda....a vuche reci mi kad nishta od evropljana ne valja osim mercedesa, shto je sa jaguarom?
Ne svidja mi se fabricka jer je grdna piiiiiiii! A i generalno mi se od Honde svidjaju samo civic VTI, Integra Type R i NSX targa. Ima i jedna preludaca fina, ne znam koja je generacija. Nova Accord je bomba, ali karavan. :) Prvi put da mi se vise svidja karavan od limuzine. :)Potpuno zaboravih Jaga...Naravno da mi se svidja, znas i sam kolko sam lud za Jaguarom. :) Sto se tice Evropljana dakle samo Jaguar i Mercedes kao marke, dok ima modela i od drugih marki koje bih posjedovao. Jaguar, Mercedes, Lexus...To je brate moj limit. Bolje od toga ne moze. Za mene su to savrsena kola. Luksuz, stil, udobnost, ljepota, kvalitet, vozne karakteristike, motori.... ::wub::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #33 on: December 23, 2009, 03:07:28 PM »
crnjaci ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline TROPHY

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #34 on: December 23, 2009, 03:25:17 PM »
Samo mi nije jasno kako imaju zhivota da pishu ovoliko... :P :)

Offline MotobikeR

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #35 on: December 23, 2009, 05:29:57 PM »
vazda je bilo ogranicenih ljudi :)

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #36 on: December 23, 2009, 06:16:34 PM »
a shto treba? da su postovi kao 80% ovih na forum....  punk ili  jao ili  groupwave .... takvi nam posovi chine vishe od pola ukupnog broja... to je tuzno... ja bih zbog toga banovao... bolje i da se uprazno mlati....

New E-Class cabrio
« Reply #37 on: December 23, 2009, 06:39:08 PM »
ali e klasa kabrio 3 strane... and still countingna ko bi rekao i to na mr forumu dje ne znam ima li 2 koji voze mercedese

Offline MotobikeR

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #38 on: December 24, 2009, 11:51:21 AM »
a shto treba? da su postovi kao 80% ovih na forum....  punk ili  jao ili  groupwave .... takvi nam posovi chine vishe od pola ukupnog broja... to je tuzno... ja bih zbog toga banovao... bolje i da se uprazno mlati....
ne nego kazem kako neki ljudi nesto zautupe i posle i kad znaju da nisi u pravu ne bi promijenili misljenje.. :)

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #39 on: December 24, 2009, 03:29:35 PM »
je li ijedan od vas osim vuka i manijaka i kimija prochitao ove duge postove? ali iskreno?