Author Topic: New E-Class cabrio  (Read 760 times)

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« on: December 17, 2009, 12:43:49 PM »
« Last Edit: December 17, 2009, 12:46:02 PM by borus_mudus »

Offline Nemanja

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #1 on: December 18, 2009, 10:13:26 AM »
sto znam,mastovito uradjeno,samo previse klasa od mercedesa jao cl,ml,sl,gl,ckl,kddnvsjklnfvfvsbvjksdvbsjkvabvkbajkvv  ::taz::

New E-Class cabrio
« Reply #2 on: December 20, 2009, 04:38:02 PM »
pa normalno kad je AUTO!
Cecu sam puštio sa plejera da buca

Offline Kimi

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #3 on: December 21, 2009, 12:46:37 AM »
Sram ga bilo kako je ruzan!
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #4 on: December 21, 2009, 04:20:33 AM »
iskreno ni meni se ne svidja ali ce pronac kupce bez sumnje...

Offline tuningmaniak

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #5 on: December 21, 2009, 09:40:21 AM »
Oce 100%. Da je odvratan i nije - ima ih grdjih (GLK, A klasa, novi "slon", ....). Sto znam, ravnodusan sam po pitanju mercedesa, malo koji se nadje da me onako bas "zapali". Npr. nova "trica" je san snova za njega!A ti rakune ne kradi ideje od VW-a tj. Opela. Cush "das AUTO" happy2
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline devil_may_cry

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #6 on: December 21, 2009, 02:14:54 PM »
Kakvi ste vi tipovi...Milos je namjerno najgrdje slike okacio...Ima slika dje je lijep da ti pamet staneBice extra naravno, kao i sve do sad. GLK je prelijep manijace, no ti veze sa mozgom nemas...4 sjedista, pozadi prilican komfor i novi sistem da nema nimalo promaje kad je spusten krov ni naprijed ni pozadi ;)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline TROPHY

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #7 on: December 21, 2009, 02:47:46 PM »
Vidji, zbilja je najgrdje slike okachio...  Pi kakav si!  suck_krInache 'mechka' je prelijepa... :D

New E-Class cabrio
« Reply #8 on: December 21, 2009, 03:51:22 PM »
Bice extra naravno
ada normalno, a ka' da se ne bi svaki od njih provoza u njega po pg i primorju ljeti, no su dosli odje da fale VW i bmnj  ::angryarms::

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #9 on: December 21, 2009, 04:52:16 PM »
nadji ti sliku neku lijepu vuche, vuk ti srce izio :D

Offline bo8an

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #10 on: December 21, 2009, 06:51:44 PM »
kolko se ja razumijem u slike, a nerazumijem se nimalo  happy2, ovo nijesu zvanicneevo malo boljih
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #11 on: December 21, 2009, 06:59:43 PM »
neko je rekao za njega da izgleda kao pauk bez noga hahahahhaha

Offline tuningmaniak

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #12 on: December 22, 2009, 10:02:48 AM »
 roflCDI: Neka ti price i ti bi prvi rado provoza najnovije SuperB 3,6 FSI ili BMNj-a 3-cu kabrio happy2 - ko ne bi, nije fora u tome bi li provozao nego bi li kupio. devil: devile neka i tebe price, ja veze s mozgom nemam jel? A sto jadan vozis renola i hondu kad si toliko zapaljen za mercedese jadan? A posto si neupucen evo malo objasnjenja sta znace trentno najgrdje klase mercedesa: G-rdan class, R-aspad class, S-mece class, ML-itav class! Svi ovi su stid i sramota za mercedes kao takav al naravno svako bi se u njih rado provozao ili ih provozao. Kad mercedes napravi kvalitetno auto poput 124-ke ili lijepo poput 190 EVO onda cu pocet o njemu pricat s postovanjem a do tada ::bye2::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

New E-Class cabrio
« Reply #13 on: December 22, 2009, 10:31:16 AM »
S ti je smece hahaha sto necu cut cccZnaci S 500 je prdnjava po tebi i mnogo iza 124-ke?hihimercedes ima vise klasa no vw i bmnj zajedno, e sad to sto se meni i tebi R klasa ne svidja kao mladjima, ne znaci da je mercedesu zabranjeno da zaradi na kupcima drugacijeg profila kao npr. nekoj tetki koja vozi djecu u skolu, a kad posle toga ide na pijacu voli da udari po gasu u R 350.
« Last Edit: December 22, 2009, 10:36:49 AM by 2200 CDI »

Offline devil_may_cry

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #14 on: December 22, 2009, 01:32:26 PM »
roflCDI: Neka ti price i ti bi prvi rado provoza najnovije SuperB 3,6 FSI ili BMNj-a 3-cu kabrio happy2 - ko ne bi, nije fora u tome bi li provozao nego bi li kupio. devil: devile neka i tebe price, ja veze s mozgom nemam jel? A sto jadan vozis renola i hondu kad si toliko zapaljen za mercedese jadan? A posto si neupucen evo malo objasnjenja sta znace trentno najgrdje klase mercedesa: G-rdan class, R-aspad class, S-mece class, ML-itav class! Svi ovi su stid i sramota za mercedes kao takav al naravno svako bi se u njih rado provozao ili ih provozao. Kad mercedes napravi kvalitetno auto poput 124-ke ili lijepo poput 190 EVO onda cu pocet o njemu pricat s postovanjem a do tada ::bye2::
Ja sam mislio da ti je brat cutuk, a da ti nesto znas...A ti jos gori!Ja nemam para da odrzavam mercedes e270cdi npr..Zato ga nismo kupili. Jer je servis 2000 € a prelazi se godisnje u nasu kucu dosta. Sa gumama i registracijom to ti je preko 3000 € godisnje za auto :D A vazi! :)Za sad su honda i renol vrh! Pa kad se imadne, vozice se S klasa...Samo polako. ;)

Offline Nemanja

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #15 on: December 22, 2009, 04:27:29 PM »
rofldevil: devile neka i tebe price, ja veze s mozgom nemam jel? A sto jadan vozis renola i hondu kad si toliko zapaljen za mercedese jadan? A posto si neupucen evo malo objasnjenja sta znace trentno najgrdje klase mercedesa: G-rdan class, R-aspad class, S-mece class, ML-itav class! Svi ovi su stid i sramota za mercedes kao takav al naravno svako bi se u njih rado provozao ili ih provozao. Kad mercedes napravi kvalitetno auto poput 124-ke ili lijepo poput 190 EVO onda cu pocet o njemu pricat s postovanjem a do tada ::bye2::
nebih se slozio sa tobom oko S klase uopste,savrsenstvo totlano,mislim vjerovatno je pametnije sjesti u 124 nego u s500 ili S65....znaci nema ljepseg i luxuznijeg auta! koliko god ja lud za BMW-om mercedes ova S i CL klasa ubijaju!...vozio sam se prosle ljeto 30 dana u CL550,bilo koji kometar je smijesan.....

Offline Domo_TS

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #16 on: December 22, 2009, 05:39:30 PM »
iskreno da vam kazem ja ne dijelim auta po markama niti mrzim neku odredjenu, mislim da svaka marka ima svoje dobre i loshe modele... za razliku od vuka koji auta dijeli na amerikance (qrca e valjaju) evropljane (nijedan nishta ne valja osim mercedes) i japance (koje ne voli ali opet mu je svaki dobar i nema preko). godinama je mercedes radio tako kvalitetna auta da su ljudi ponosni na njega pa i oshtecenog.... pocheo je malo da jede govna mercedes i postao je nekvaltetan ali je rijech mercedes i dalje ostala sinonim za najbolje auto. Shto se izgleda tiche s klasa mi je top! ne mogu da vjerujem da ti se ne svuidja manijache.... vozio sam se skoro u novu c klasu i mogu reci da sam poprilichno razocharan... prije svega ochekivao sam vishe prostora a on je bash skuchen pozadi i za noge i za glavu... ochekivao sam i vecu udobnost ali on svaku rupicu osjeti, mada to je s razlogom, da bi bio udoban na vece brzine....  auto sa kojim sam prilichno iznenadjen pozitivno je stara a klasa, nije ni chudo shto joj je tolika cijena, ne sjecam se nijednog auta sa kojim sam se vozio za ima toliko prostora za sve u autu, posebno ove pozadi...

Offline Nemanja

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #17 on: December 22, 2009, 05:55:17 PM »
za C klasu se slazem sa Domo-m,unutra je sav kao auto od 20.000,katastrofa,jedino C63 je ubica,predobro odradjen,al opet intrument tabla cijela mi je ::bash::,jeftino napravljena.....

Offline devil_may_cry

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #18 on: December 22, 2009, 06:35:18 PM »
Pa valjaju li amerikanci kurca? Ne. Valja li ista evropsko posim mercedesa? Ne. Valjaju li japanci? valjaju ali ih ne volim. NEMA PREKO!A nemanja, ruzna ti je inestrument tabla mercedesa a na BMW X6 od 100000 ista tabla ka na e36 iz 93 :p

Offline Nemanja

• View Profile
New E-Class cabrio
« Reply #19 on: December 22, 2009, 06:52:09 PM »
da recem ,,MI,, se tradicije drzimo  ::msn-wink:: angel,itd  ::msn-wink:: a ne kao pojedni,diode itd ::msn-wink:: tako samo ssssssssshhhhh ::yes:: a to sto se japanaca tice,svi do 200konja,a ljete,ish,sjedi 5  ::msn-wink::