Ja cu reknem samo jedan mali OFF: OD KAD JE FORUM POCEO BIT FORUM tj. KRENUO U "PRAVOM" SMJERU (ozbiljan, "poucan", bez shit-ova, off topicarenja, prvog talasa odlaska clanova i sl.) SVE JE KRENULO NIZBRDO I POSTAO JE DOSADAN, NEZANIMLJIV, A OPET NI TRAGA OD ONOGA STO JE BIO CILJ! Tako da nema tu pesimista i ovoga onoga, realnost je surova. Da je sa ovim brojem clanova onaj stari nacin rada foruma ovo bi bila extra stvar a sad jednostavno vise nema onu car i onaj merak (jbt. djelili smo letke ka budale u ponoc da narodu stavimo do znanja da postoji forum o kolima)! @boskovic: evo aj daj neki predlog sto i dje da se skupljamo! Ozbiljno! Nije neka ironija niti podjebavanje nego ozbiljno pitam davajte predloge sta da se radi. Nikad okupljanje forumasa nije bilo na nivou vecem od price i lentranja na nekom parkingu ili kombinatu. Ne znam sta drugo da radimo. Rostiljanje propade dva puta, veliki skup u deltu takodje, jedino da svi platimo parking ispred BK i da o jednom trosku se skupimo i da sjedimo u BK i pijemo kaVu ili caj. Ja da se trkam necu jer mi to i nije prioritet uostalom auto mi i nije za neku trku (za sad - mozda), vec da se vidim sa ostalim forumasima, poprica se izaveta se i to je to. A uglavnom je to taj isti sastav tih 4-5 auta "domacih" i maximalno x2 ljudi i to je to. Uvijek se sastavljaju spiskovi, liste ispane da ce bit okupljanje kakvo nepostoji nidje na balkanu al na kraju prc.