Author Topic: Styling "is"-a  (Read 4443 times)

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« on: August 04, 2006, 09:58:59 PM »
E ovako, ocu da josh malo doradim "is"a ali meni nisu bash potrebni neki savjeti oko shminkanja(vishe bi mi odgovarali savjeti tipa - to uradi ovo nemoj - ili ne mogu ti nabavit ono ali mogu ovo ...itd)znachi ako neko zna dje bih trazio ili prodaje li ko itd-prvo bih uradio izduv (odnosno zadnji lonac sa zavrshetkom):dupli zavrshetak shto veci (zvuk shto dublji i shto glasniji)-obrve shto deblje-spojler prednji (nishta neshto pre...)(ne volim M3 spojler ali ako ga ima nedje povoljno mozda bih uzeo)-mrezicu na prednjem braniku-spojler zadnji (onaj tanki)planirao sam i neke sitnice-da potamnim grille (nozdrve)-da napravim dvije shiroke linije preko chitave duzine auta (preko gepeka krova i haube)http://www.remus.at/car.jpg                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #1 on: August 05, 2006, 01:25:53 AM »
Nishta samo da te pozdravim i da ti kazem da mi se svidja tvoj ukus sredjivanja tipa "kulturica" :wink: PS Taj zadnji spoiler mi je prelijep ali shteta shto cesh ga teeesko naci, ima jedan blizu mene shto bi proda (ako to vec nije uradio) zadnji M3GT spoiler pa.......                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #2 on: August 05, 2006, 09:20:52 AM »
Ovaj mi se crni sa druge slike svidja.Volim kad se stavi crna maska a ne one metalna ili hrom look.Ja sam na golfa smirgl papirom skinuo onu farbu i sad je crn onaj znak VW.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Laki

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #3 on: August 05, 2006, 10:23:35 AM »
Ove obrvice sa ovog crnog su mi mnogo ljepse nego na zutog.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #4 on: August 05, 2006, 10:39:33 AM »
Cini mi se da na crni nisu obrvide vec maska iz jednog dijela.POzdrav.                    

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #5 on: August 05, 2006, 01:22:58 PM »
ma samo mi je problem ovaj prednji spojler!sve ostalo mogu do sledece godine dobavit iz USA+ cu dobaviti Mretrovizore, zmigavce male sa strane, air filter, chrom enterijer sitnice, paouchice, ruchice itdali bih radije shto prije da to nabavim                    

DRAGANCE

• Guest
Styling "is"-a
« Reply #6 on: August 05, 2006, 02:51:40 PM »
ova navlaka na prednjem braniku mi je vec u planu , ako bog da za nekih nedelju dana je vec imam montiranu na moja kola , slazem se sa tvojim ukusom , a rekao sam vec filipu-pg u njegovom topicu , moje misljenje...                    

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #7 on: August 05, 2006, 03:32:56 PM »
a moze li mi ko ovo uradit ako ne nadjem nedje da kupim?                    

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #8 on: August 05, 2006, 03:38:09 PM »
="SFU"  planirao sam i neke sitnice-da potamnim grille (nozdrve)-da napravim dvije shiroke linije preko chitave duzine auta (preko gepeka krova i haube)
A ove 2 shiroke linije?imam li odobrenje?                    

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #9 on: August 05, 2006, 04:36:09 PM »
Mogao bi da ti to uradi onaj IVICA iz Ulcinja koji je radio za Pikeca pa sad sam radi.Evo nesto sto je radio:http://img96.imageshack.us/img96/7084/1000...0640au8may0.jpghttp://img143.imageshack.us/img143/5780/10...0641th1mzh9.jpghttp://img96.imageshack.us/img96/139/10006...0631jg0msq5.jpgA za shiroke linije ne znam kako bi stajale.Nisam nesto gledao E36 nijedan sa tim.Ja vise volim npr. sa bokova flame boje vatre mada je malo skuplje.Pozdrav.                    

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #10 on: August 05, 2006, 05:08:16 PM »
="stefan123" Mogao bi da ti to uradi onaj IVICA iz Ulcinja koji je radio za Pikeca pa sad sam radi.
pitaj ga moze li napravit ovakav spojler kao na ovog gore crnog (ali da moze da se prikachi a ne da ovaj moj preradjuje)ne volim ja s strane flames, flags itd i kad bih stavio stavio bih tamno sive                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #11 on: August 05, 2006, 05:40:46 PM »
Dvije strafte su pravi old-school  i meni je vrh fora, e sad neznam kako ce na E36 stojat, imao sam nedje sliku al\\' je sad ne mogu nac\\' :? Inache 2 strafte namrtvo dobro stoje starijim coupe autima, i to mi je ostalo od kad sam "bio mali" na race kola i vrh mi je.PS> A za spoilere: Ima li dje ovoga Mladena da se glasne valjda bi on to moga odradit?                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #12 on: August 05, 2006, 05:55:44 PM »
pa to i ocu racing kola a ne ova underground & styling dzidza-midza-trafike! a za mladena pojma nemam da nije na more?!                    

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #13 on: August 05, 2006, 06:51:19 PM »
Ne znam ja tog Ivicu a ne znam ni gdje je. MOzes da pitas Pikeca on zna.                    

Offline rade32

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #14 on: August 05, 2006, 08:25:01 PM »
Svidja li ti se ovo?Inace nemam poima gdje bi to mogao da kupis samo dajem ideje.                    
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Styling "is"-a
« Reply #15 on: August 05, 2006, 08:47:17 PM »
ja ti ne mogu pomoc oko nabavke  :( al cu rec svidja li mi se il ne etoodlicno si poceo druga slika je ok                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #16 on: August 05, 2006, 09:43:46 PM »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Styling "is"-a
« Reply #17 on: August 05, 2006, 10:16:49 PM »
92-98 BMW E36 4DR 325I 328I LED L.E.D. TAIL LIGHTS BLK  ovi mislim da su sa zadnjeg linka                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #18 on: August 05, 2006, 10:50:05 PM »
dje si rade 100godina!ne svidja mi se izgled ovih malih spojlera naprijed (mada se moze naci puno skromniji par od ovih tvojih)stefane ove prve farove sam imao u planu (malo daljem planu :D) a ove shtopove blago rechno mrzim!znachi samo dolazi u ozir ovakav fari samo ovakav shtopali o tom potom...                    

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #19 on: August 05, 2006, 10:53:59 PM »
nego dje ovakvu ruchicu da nadjem?