Evo kad nece snijeg kod nas ocemo mi tamo dje ga ima happy2!Juce napravili jedan mini izlet do "Kolasina 1450"! Odluka je pala u 8h ujutro, brzo nabacali u gepek frizider sa picem i burecima, cebad za svaki slucaj, rezervnu preobuku i jupi smjer Kolasin. Put kroz kanjon Morace mjesticmicno jako dobar, mjestimicno katastrofa, rupa doduse nije bilo mnogo al zato ispucan sa malim odronima, bio je zasluzan za jako zanimljivu i ne-monotonu voznju. Medjutim pri pogledu na sam kanjon kao i brda i planine na koje "puca" pogled sa magistrale brzo zaboravite los put.

Prva pish pauza i dolijevanje tecnosti za stakla obavljeno kod prelijepog Manastira Moraca.

Na Bjelasici sve puno dupke, parking puca po savovima, naroda masu, skijasa, sankasa, bordasa, sa svija strana.

Mali pokusaj umjetnicke slike s moje strane happy2

A posto usput nije bilo snijega, jako smo se razocarali, a opremu za skijanje nemamo (jer ne znamo da skijamo rofl) onda smo odlucili da odemo put Tresnjevika cisto malo da se zezamo, rekose nam da je tamo fina priroda, prelijepi predjeli tako da nije trebalo mnogo vremena za promjenu plana.(slike sa snijega malo kasnije ili sjutra jer neda mi server da mecem dalje, pa dako se strpite happy2)