oli ucestvovat ti sa golfom?reci da uzmemo ove maske za H1N1...e dimi ka klacina,vidio sam ga u br nocas.p.s. lijepo ti ispada menjac i cini kkkkkrrrrrrrrcccccccccccccc hahahhahadoktorat!
Ja sad vidjeh ovo...jesi mene pita bate?Ne dimi kapi ostroga mi mozda ako je bilo hladno tu noc.Za mjenjac moguce,jer da vidim brata koji ce trojku GTI s mjenjacem na sajle da presalta bas brzo iz 1 u 2 a da mu bar malo ne zakrci,mada i da je tako ma i da jesam brale vozim ga ceram ga brale kad god sjednem u njega van grada sve pun gas(kroz grad rijetko skoro nikako),boli me uvo a ti buca tog Renova i sve prijeti s tom Hondom i neka je brza i neka bolje vozis,al ja te nit vidjeh nit cuh dje za tebe

a za mene neka sve pricaju da neznam da vozim oni koji me neznaju i oni sto neznaju kakav mi je golf sve neka pricaju da nevalja... A u kola sam duze kad pojedini nisu znali nista o njima osim da po parkinga idu i da vide na kolko juri na sat

a golf mi je mudo i bruka malo sam ih vidio boljih il tako ocuvane,ne bolje nacickanih,nego ocuvanih