Author Topic: Dako bude neshto...  (Read 1147 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #60 on: September 07, 2009, 08:10:47 AM »
A sto? Jes da nam je pucalo zesce al se moglo izdrzat.Nego da javno pohvalim brata mi i ovoga borus_mudus-a za slicice, extra odradjeno!A sto se tice skupa, fino bilo al ladno. Doslo dosta kola s obzirom kolko sam ocekiva da ce doc. A i mogloi ne je bit vislje al dobro, sto je tu je.Kimi je odrza dobru predstavu nema sto, ja vjerujem da mu se peugeot do kuce nije izluftira od dima happy2! przi mali dizel nevjerovatno! Milosh-ev golf je uzivo extra nema sto, momak je odradio stvarno odlican posa.Bikerov Clio isto dobro odradjen nema sto.E sad za onu voznju kroz grad, nije da je bilo lose, al ja blage veze nijesam ima kud se ide tako da sam tolko lutao da me na snimku ni jednom nema crying! Po dvoje kola u jednu traku, pa nastade guranje, al najzesce na semafore buljuk auta, zauzete sve moguce i nemoguce trake a svi oce pravo, to se nije znalo okle ko puca. Dobro ste prosli da se nije ko dje ocesa, jer da vas je neko odpozadi snima tad se najbolje vidjelo kolko je auta bilo i sta se sve cinjelo! Ukratko fino bilo. A za smetanje, ma boli nas (Vas) uvo jer onamo nije bilo niceg sto bi normalnom celjadetu smetalo sem mozda djipanja na kruzni happy2 jer je kruzna bila blokirana, tolko auta pa kad se svi uvatise u krug niko se vise nije moga ukljucit a jos gore onaj ko se ukljucio nije se smio iskljucit iz kruzne - plac teski rofl!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Kimi

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #61 on: September 07, 2009, 07:52:21 PM »
Dobro ste vidjeli Puga juce jer ga danas gadno ogrebase pa ce mozda picit' kod majstora malo, a mozda i ne  :tease:Edit: evo procitah prethodne postove i vidjoh da me hvalite pa da se ja vama zahvalim  ::tongue4:: imao bio sam najcelaviji tamo pa reko da iskoristim dok jos moze. Meni je banja bilo kad vidjeh onoliko ljudi-auta a i druzenje i voznja su bili korektni tako da...sledeci put sa jos vecim ocekivanjima  ::thumbsupup::
« Last Edit: September 07, 2009, 08:10:21 PM by Kimi_Raikkonen[USA] »
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tmBROTHER

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #62 on: September 07, 2009, 08:14:54 PM »
Dje ogrebali!?!?! a PI!!!A Ti juce bio odlican :) imam onaj klip kako ga "palis"..........fino je ispalo nego malo se Vetar cuje....

Offline Kimi

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #63 on: September 08, 2009, 01:30:44 AM »
Zadnji branik sa desne strane...toliko dobro ogrebano da je napravljena rupa na onoj plastici mrtvoj!Sve se to dogadjalo ispred Monokla u Kicblou.Juce je bio moj dan! ::taz::Okaci to nedje na rapide ili tako nesto pa daj da cekiram.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Filip

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #64 on: September 08, 2009, 07:09:25 AM »
pa da stavimo lock?

Offline TROPHY

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #65 on: September 08, 2009, 08:39:23 AM »
Extra su slike, nema shto!  respect ::yes::

Offline tmBROTHER

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #66 on: September 08, 2009, 08:50:37 AM »
Jesi li Ti sto slikao-snima?

Offline TROPHY

• View Profile
Dako bude neshto...
« Reply #67 on: September 08, 2009, 09:08:05 AM »
Jesam i$a $a... Nego se kanim da to ubachim u komp, poshto mi je novi telefon pa nemam ni usb kabal, a ni puno vremena od shkole suck_krAl' dako iskombinujem neshto  ::msn-wink::P.S. imam 2 klipa od po 140 i 150 Mb snimana iz fikinog clia...  :tease:

RuTuTuKi

• Guest
Dako bude neshto...
« Reply #68 on: September 08, 2009, 08:41:40 PM »
jeb. ga nisam zna kad ce opet ako se sto bude organizovalo pustite mi poruku na pp jer nemam naviku da ulazim na sve udjem samo na  poneku temu