Author Topic: Preporuka do 3000e  (Read 1236 times)

motorsport

• Guest
Preporuka do 3000e
« Reply #20 on: August 01, 2006, 01:26:42 PM »
pa neka skupi fino 3.500 - 4.000 eur. i uzme trojku dizel da valja, a ne da uzme bravu za 3.000 i da se uvali u rupu bez dna, koja ce ga na kraju izaci preko 5.000 eur i opet nece imati auto... :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #21 on: August 01, 2006, 01:46:27 PM »
pa ja sam za to da ako kupuje auto za duzi vremenski period neka skupi 5000e pa neka kupi auto i puno manje od tog iznosa pa da moze da uzozi u njega! Slazem se da fiat nije najsrecnije reshenje ali n IIIku ne bih uzimao a da nije TDI (ili TDI i crveno) ili GTI 16v sve ostalo za mene nije vrijedno paznje! Za 3000 stvarno je teshko neshto dobro kupit!A vec do 5000e se stvarno svashta moze kupit!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #22 on: August 01, 2006, 09:26:55 PM »
pa neka skupi fino 3.500 - 4.000 eur. i uzme trojku dizel da valja, a ne da uzme bravu za 3.000 i da se uvali u rupu bez dna, koja ce ga na kraju izaci preko 5.000 eur i opet nece imati auto... :wink:
A zajebavash li se ti to castiti da treba dat 4000e za Golfa staroga 10-15godina samo zato shto je golf!???!Svako auto je dobro ako ga umijesh dobroga kupit(ocuvanog i odrzavanog) a djelova ima za Golfa na svaki coshak pogotovo Turskih i Grckih, a original su skuplji od "talijanskih" original!!!A Golfova ima zato shto mi ne umijemo kupit nishta drugo bez Golf koji je obichnoi sranje od auta(zadnji pravi golf je MK2) znam jer sam ih imao 3komada(GTI 16V,TDI, GTI-plin) i svaki je posle odredjenog vremena imao problema sam sa sobom(toliko o pouzdanosti Golfa 3)A to sto ih ima toliko kod nas ne znaci da je vrh auto, sjeti se Berkovica i Opela suze!A za 3 \\'iljade moze uzet Volvo V40 \\'97god! Jel\\' Golf bolji od njega?                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #23 on: August 01, 2006, 09:37:10 PM »
ne moze bit bolji od volva,jos ako se nadje neki turbo motor,jer svedjani su i poznati po tome...a dalje,ja licno nebih kupovao nista za sto nisam siguran da nije udarano...eto,ako je ko bio u  italiju (a znam da makar neko jes) mogao je da vidi po kakvim otpadima nasi kupuju kola pa ih popravljaju pa salju na placeve...kad sam vidio kosa mi se na glavu najezila...prema tome,manite se corava posla i za te pare trazite nesto pouzdano,nesto za sto znate da je pravo i zdravo...i jos nesto,za nekih 3500-4000 eura moze da se uzme lijepa e36,a bogomi i e30 i e34 u extra stanju...jer,ta auta mozda jesu malo starija,ali mogu da traju dok si ziv...                    

Offline ristek

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #24 on: August 01, 2006, 10:21:13 PM »
jeli imao neko iskustva sa kupovinom na placu.Prvenstveno mislim na losa iskustva posto sam cuo mnoge glasine ali nista konkretno,i dali zna neko nekog pouzdanog prodavca koji uvozi iz inostranstva.                    
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline Filip_pg

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #25 on: August 01, 2006, 10:36:36 PM »
nema ni jedan,to cu ti odma rec,tako da ga nemas sto trazit...jer zasto bi on kupovao auto za 3000 i prodavao ga za 3200-3300,kad ga moze kupit za 300,nema carine kad ga uvozi,popravi ga za 400-500 maximum,i eto,u plusu je minimum 2.5k eura...umjesto 100 ili 200...                    

motorsport

• Guest
Preporuka do 3000e
« Reply #26 on: August 02, 2006, 12:47:39 AM »
A zajebavash li se ti to castiti da treba dat 4000e za Golfa staroga 10-15godina samo zato shto je golf!???!Svako auto je dobro ako ga umijesh dobroga kupit(ocuvanog i odrzavanog) a djelova ima za Golfa na svaki coshak pogotovo Turskih i Grckih, a original su skuplji od "talijanskih" original!!!A Golfova ima zato shto mi ne umijemo kupit nishta drugo bez Golf koji je obichnoi sranje od auta(zadnji pravi golf je MK2) znam jer sam ih imao 3komada(GTI 16V,TDI, GTI-plin) i svaki je posle odredjenog vremena imao problema sam sa sobom(toliko o pouzdanosti Golfa 3)A to sto ih ima toliko kod nas ne znaci da je vrh auto, sjeti se Berkovica i Opela suze!A za 3 \\'iljade moze uzet Volvo V40 \\'97god! Jel\\' Golf bolji od njega?
ne mozes to tako da gledas druze, takve su cijene kod nas i jbg. pa eto i ja sam za 12 godina staru Calibru dao 4.000 eura...nisam ja rekao da je golf najbolje auto na svijetu, daleko od toga... nego jednostavno pokusavam momku da odvucem paznju od kupovine fiat brava, jer ako ga kupi uvalit ce se u rupu bez dna... vi nebi vjerovali koja su tu ulaganja...eto ja sam iznio svoje misljenje o kupovini do 3.000 eur. manje vise... mada kad bolje razmislim uzeo bih za te pare BMW E36.. al problem je u tome sto ga je jako tesko naci u dobrom stanju!!!                    

Offline SFU

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #27 on: August 02, 2006, 06:49:06 AM »
ma ja bih kupio e30 318is kao prelazno reshenje dok se ne skupi vishe para! Taman malo da se chovjek izivi (306 s16 je za njega dosada ziva) ako prezivi hahahahahahahaali ti bolje kupi neshto ispod 100ks eto neki 306 (ali sa 2vrata oni sa 4vr su ruzni)a jesi li razmishljao da kupish neshto "s osiguranja"?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #28 on: August 02, 2006, 07:34:32 AM »
prvo za 4 soma ne moze da kupi nista sa osiguranja,jer niko vise ne krade renoa i pezoa,to su sad auta od 15k eura pa na dalje...a sto se tice e30,moze da uzme i mnogo jaci motor,recimo 325i,koji je extra,i da radi sa njim sto oce,jer to auto nema smrti,a plus da mu ostane para,a za e36,ne treba ic po placevima,no gledat sto ima u tender oglase,jer su to vecinom auta sa nasih prostora,pa su kolko tolko "poznata".ja ovo pricam jer je moj brat imao 320i,coupe,trula visnja metalik,sa bijelom kozom unutra,ne brusena,nego ona hrapava,muzika,klima,sve,kupio od neke djevojke sa cetinja,sve sa registracijom ga je kostalo oko 4000eura...                    

Offline Laki

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #29 on: August 02, 2006, 07:57:30 PM »
Pogledaj ovo.http://www.autogodine.hr/rabljeni/2006/01/...7_-_130_300_km/                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline ristek

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #30 on: August 03, 2006, 02:28:11 PM »
Hvala RS-6,ovo ce mi pomoci pri odabiru! :D  :D  :D                    
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline Laki

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #31 on: August 03, 2006, 07:30:12 PM »
Nema na cemu.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline stefan123

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #32 on: August 04, 2006, 04:24:17 PM »
I ja (moj otac) treba da kupujemo nesto za nekih 3000-4500 €.Kad se sve sabralo i oduzelo  :D  ostali su samo tri :Golf 3 1994-5 i preko 1.6+plin, 1.8+plin, 1.9TDI BMW E36 1994-5 i preko 1.6+plin, 1.8+plin, 1.8TDSOpel Vectra 1997 i preko 1.6+plin, 1.8+plin, 1.7 DOsobine:Golf 3 - manja potrosnja, jeftinije odrzavanje ali neudoban i za klasu ispod ova dva i ruzniji je.BMW E36 velika potrosnja, rekli su mi da je odrzavanje preskupo i da ga zbog toga neuzimam.Vectra - dobro godiste,udobnije od ostalih,manja potrosnja.E sad po ovome ispada da je najbolje da uzmem Vectru.Ja bi BMW ali kazu da cu se zajebat strasno zbog odrzavanja.Auto ce dosta prelaziti pa zato treba da je ekonomicno!Takodje bi trebalo i da ide "fino" ! :lol:  Ja bi i jare i pare haha.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #33 on: August 04, 2006, 04:52:10 PM »
e da,svi ti sto ti savjetuju da bmw puno trosi,da je skup,da ne valja ili ga voze ili bi zeljeli a nemaju da ga kupe...treba da shvatis da je kod nas i dalje vrijeme "milije mu je da komsiji crkne krava..."....ne treba slusat takve ljude...samo razmisli logicno,kad je "takav",zasto je prvi automobil u svijetu po prodavanosti u toj klasi,zasto je najpopularniji u svijetu stylinga,tuninga,drifta,burnout-a,elegancije,jedan od starijih automobila cija linija i danas vazi za jednu od najatraktivnijih,udobnos,za to vrijeme jako inovativno vozilo sa odlicnim kako cetvorocilindricnim,tako i R6 motorima,po kojima je BMW poznat,onda i da ne pricamo o udobnosti sjedista,preciznosti upravljaca,dobrog prijanja za put,lezanja u krivine...eto,ako nisi znao,to je prvi automobil (doduse M3),koji po litru ima 100ks...zatim,ukoliko budes imao srece da nedjes nekoga sa paketom opreme M,da osjetis udobnost tih kadica...neka,ima toliko toga da se kaze o tome automobilu,da kada bi bio svjestan svega toga,nebi ti bilo auta preko njega....                    

motorsport

• Guest
Preporuka do 3000e
« Reply #34 on: August 04, 2006, 06:07:46 PM »
neka si im reko filipe.... svaka ti chast!!!  BMW JE ZAKON, kako god okrenes :wink: !!!                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #35 on: August 04, 2006, 06:09:31 PM »
e da,svi ti sto ti savjetuju da bmw puno trosi,da je skup,da ne valja ili ga voze ili bi zeljeli a nemaju da ga kupe...treba da shvatis da je kod nas i dalje vrijeme "milije mu je da komsiji crkne krava..."....ne treba slusat takve ljude...samo razmisli logicno,kad je "takav",zasto je prvi automobil u svijetu po prodavanosti u toj klasi,zasto je najpopularniji u svijetu stylinga,tuninga,drifta,burnout-a,elegancije,jedan od starijih automobila cija linija i danas vazi za jednu od najatraktivnijih,udobnos,za to vrijeme jako inovativno vozilo sa odlicnim kako cetvorocilindricnim,tako i R6 motorima,po kojima je BMW poznat,onda i da ne pricamo o udobnosti sjedista,preciznosti upravljaca,dobrog prijanja za put,lezanja u krivine...eto,ako nisi znao,to je prvi automobil (doduse M3),koji po litru ima 100ks...zatim,ukoliko budes imao srece da nedjes nekoga sa paketom opreme M,da osjetis udobnost tih kadica...neka,ima toliko toga da se kaze o tome automobilu,da kada bi bio svjestan svega toga,nebi ti bilo auta preko njega....
Ja se slazem sa Filipom da je za tebe najbolje uzet BMW-a, a sto se tiche savjeta vjerovatno cesh ih se najvishe naslushat onih kupi Golfa i miran si!Ali samo jedno ako odrzavash golfa da valja(originalni djelovi a ne turski ili grcki) nije ti nishta jeftiniji od BMW-a, samim tim jer ako uzmesh dobrog BMW-a nece ti se kvarit upola kao Golf!Probaj sa 320i sa plinom ili 325tdsPS Ima jedan tip 318tds ,97 karavan za 4500 na stari aerodrom vele da je vrh!poz.                    
Nobody move, nobody get hurt!

motorsport

• Guest
Preporuka do 3000e
« Reply #36 on: August 04, 2006, 06:12:06 PM »
skup je plin za 320 BMW-a... shestak je to :roll:                    

Offline stefan123

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #37 on: August 04, 2006, 06:29:54 PM »
Ma 320i ce opet i sa plinom da potrosi 8-9€.Onda mozda 318i + plin.Znam jednog momka koji je imao tu kombinaciju i kaze da je isao vrh.Koliko bi trosio 318i sa plinom na otvoreno a koliko u grad normalne voznje ne "blesavljenja" jer bi to islo bez plina. U grad predpostavljam nekih 6-6.5€ a na otvoreno 5.5-6€. Ako sam u pravu to mi odgovara.Pa to za BMW-a mi je rekao jedan automehanicar (moj prijatelj koji valjda nebi rekao  to zato sto on nema da ga kupi)i jos po neko.Ma znam ja za djelove za golfove.Na mojoj 2-ci mjenjam svakih par mjeseci lezajeve ali kostaju po 4-5€.Znam i da su originalni djelovi skuplji mnogo.Da li se mogu lako (ne da porucujem iz BG-a...) naci djelovi za BMW-a E36 pa neka su i skuplji.Nesto su mi sve te price glupe.Kao da ima tri E36 u CG a ima ih bas bas mnogo.Sta bi cinjeli svi ti ljudi...!:roll: Necu karavan a ne bih dizel nesto!Pozdrav.                    

motorsport

• Guest
Preporuka do 3000e
« Reply #38 on: August 04, 2006, 06:44:45 PM »
ne moze 320 da trosi 8-9 eura plina, to ispada da trosi 16-18 eura benzina a nije tako... (moze naravno al divljacke voznje)... al ne isplati se u 320 stavljat plin, jer  je shestak, i ugradnja bi te dosla 800- 1000 eur.idealna kombinacija bi bila 318i (115 ks) + plin ili 318is (140 ks) + plin... ugradnja bi te dosla kao mene za calibru, oko 400 eura... racunaj da bi ti trosio litru vise plina nego benzina al zato duplo manje para...djelovi za BMW-a se mogu naci, jesu skuplji jbg-a al ne crkava sve tako lako na BMW....                    

Offline stefan123

• View Profile
Preporuka do 3000e
« Reply #39 on: August 04, 2006, 07:10:48 PM »
Dakle ostaje 318i + plin.320i definitivno odpada jer necu davat skoro 1000€ za plin sigurno. :) Da nadjem nekog za nekih 4000 +- par stotina i da mi ostane para za plin i cd-player+4 zvucnika pa cu onda polako sa vremena na vrijeme dodavat felne,zmigavce,farove....Pozdrav.