Author Topic: Felne  (Read 544 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Felne
« on: July 25, 2006, 02:23:51 AM »
SFU  aj probacu do koliko para i sa ili bez guma?poshalji sliku kakve bi volio (mislim ne ispunjavam muzichke ali...) ko ATS, petokrake, mnogokrake, i najbitnije kolike (15ce valjda) i sa ili bez falca (onog prstena)
E ovako, najbolje bi bilo neshto kao OZ superturismo 16" 7.5 ili 8 jota> ALI............ Moze i bez i sa gumama, ljepshe su mi sa vishe kraka(petokraki koliko ocesh) i naravno mislim da je ljepshe sa falcom(onim prstenom) :wink: Ali nebitno, ako naletish na neshto interesantno(pa i da su 15") ti javljaj!poz.
a jel ovo ovakav ovaj filter ili si stavio nesto preko/oko njega?
Nije takav, to sam ja inprovizovao (airbox) metalni, cisto da ne vuche vreli vazduh od motora, ili da manje vrelog vuche. :roll:                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
Felne
« Reply #1 on: July 25, 2006, 12:15:48 PM »
="brzi_pas" najbolje bi bilo neshto kao OZ superturismo 16" 7.5 ili 8 jota i naravno mislim da je ljepshe sa falcom(onim prstenom) :wink:  
Kako to da ti se svidjaju superturizmo a da ti se svidjaju i sa falcem?!?!?! :shock: Meni su supertur. najljepshe felne i jedino shto je i imalo bilo slichno njima za BMWa ja sam kupio!A nashao sam ti 15" one ko shto motorsport trazi za kalibru one malo ubachene (nisam ih gledao ali su mi tako objasnili) i valjda su povoljno (u nk se to kaze sve cemo se dogovorit)!Shta da radim ocu li ici da ih gledam (i slikam)?                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
Felne
« Reply #2 on: July 25, 2006, 02:45:27 PM »
Ma OZ je klasika, i meni su jedne od jachih felni, a sa falcom mi se svidja kako stoje na ovakvu Lanciu, mislim da je ok odgovor.A za felne, ako su ti blizu, mogla bi neka slika da pane, i naravno povoljna cijena :wink:                    

Offline Laki

• View Profile
Felne
« Reply #3 on: July 25, 2006, 08:48:34 PM »
Jedna od meni najacih felmi.OZ SuperturismoWRC.Cijena u Castelanu je 108 eura za 14-cu.Ja se nesto razmisljam da je uzmem.Imali dje ovakve polovne da se uzmu?                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
Felne
« Reply #4 on: July 25, 2006, 09:20:39 PM »
definitivo NAJali za 14"cu supertur. ne idu kraci do samog kraja tochka (ali svejedno su lijepe)skupi za 15"ce pa kupi ali ipak sive (ne volim bijele)                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Felne
« Reply #5 on: July 25, 2006, 11:30:38 PM »
Meni se GT sidjaju ne wrc al su i ove isto okrazlika je(jedina cini mi se) u boji samo one su boja aluminijuma ove bijele  8)                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline brzi_pas

• View Profile
Felne
« Reply #6 on: July 26, 2006, 02:17:15 AM »
Jedna od meni najacih felmi.OZ SuperturismoWRC.Cijena u Castelanu je 108 eura za 14-cu.Ja se nesto razmisljam da je uzmem.Imali dje ovakve polovne da se uzmu?
Neznam za polovne, ali ima nove ali jeftinije nego u castelanu, pa kad skupish pare javi(ali za 15, za 14 ja necu ucestvovat 8) )                    

Offline stefan123

• View Profile
Felne
« Reply #7 on: July 26, 2006, 05:11:27 PM »
A koliko otprilike izadju OZ ovakve ili slicnog izgleda ali 16" - samo da nisu neke mrezaste ili previse "plocaste" - ne znam kako da ih nazovem.Za BMW-a E36.Kako prodaju felne? Po komadu je li ? Posto vidim 108€ a to ne moze bit sem komad. :wink:  :roll: Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline SFU

• View Profile
Felne
« Reply #8 on: July 26, 2006, 07:38:20 PM »
OZ racing superturizmo 16"ce za e36 (5sharafa) su bile 130-140e komad u kastelani                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Felne
« Reply #9 on: July 26, 2006, 07:55:38 PM »
Imash za BMW-a felni novih 16" od 350 pa do koliko ocesh, a OZ ti se mogu zavrshit otprilike za 50-60e jeftinije nego i u Castelanu i bilo dje, a moze i polovne, moze i kompezacija, pa ako te interesuje, mogu ti dat br. ili zajedno da podjemo do momka.poz!                    

Offline stefan123

• View Profile
Felne
« Reply #10 on: July 26, 2006, 11:31:54 PM »
Polako jos nisam kupio to auto ali cu uskoro... :wink: Samo se raspitujem za cijene jer su one sa kojim se moze kpit odvratne u 95% slucajeva...Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
Felne
« Reply #11 on: July 27, 2006, 09:45:40 PM »
Pa dobro, ovo vazi za sve :lol:                    

motorsport

• Guest
Felne
« Reply #12 on: July 29, 2006, 02:14:31 PM »
A nashao sam ti 15" one ko shto motorsport trazi za kalibru one malo ubachene
nisu te kao sto ja trazim nema sanse... moguce da su slicne al taj model sigurno nije jer BROCK B1 proizvodi najmanju dimenziju 16", tako da 15" ne postoji... :wink:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Felne
« Reply #13 on: July 29, 2006, 06:58:37 PM »
Slicne su tima, kazesh najmanje 16"? Ja sam ih gledao na Golfa mk1 odje po PG-u, neshto teshko da su vece od 15" na golfa, josh su namrtvo shiroke!Mada moze bit                    

motorsport

• Guest
Felne
« Reply #14 on: July 29, 2006, 07:14:33 PM »
moguce da su slicne, al iste nema sanse!!! gledao sam na sajt od firme BROCK i tamo pise da je najmanja 16"... e sad sirina te 16" je 9 jota... tu ide nenormalno siroka guma...                    

Offline SFU

• View Profile
Felne
« Reply #15 on: July 30, 2006, 08:34:02 PM »
ne, ove shto sam nashao brzompsu je ispalo da su praktichno iste one tvoje sa kompakta (brzipsu postavi onu jednu sliku ja sam ih izbrisa)!I dalje ne mogu da se pomirim da bi stavio ove felne na kalibru (kalibra izgleda modernije od ovih felni makar 10godina) jbg lichni utisak (NE VOLIM STARINSKE FELNE)!                    

motorsport

• Guest
Felne
« Reply #16 on: July 31, 2006, 07:23:08 PM »
I dalje ne mogu da se pomirim da bi stavio ove felne na kalibru (kalibra izgleda modernije od ovih felni makar 10godina) jbg lichni utisak (NE VOLIM STARINSKE FELNE)!
o ukusima ne vrijedi raspravljat... ti mislis tako, ja mislim suprotno i to je to  :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
Felne
« Reply #17 on: July 31, 2006, 10:08:35 PM »
ma normalno, samo mislim da postoji neko podudarno reshenje  :wink:  Pazi ovo, ako ikad nadjesh te felne (pa da i koshtaju min. 200e) nenormalno bi bilo skupo kupiti nove gume za 9J (vjerovatno 225-255) a da ne govorim kakav bi to imalo (shtetan) uticaj na Opela! Znachi nisam ja sad zadro nemoj te nemoj te nemoj te nemoj te nemoj tenego mislim da nije bash najpogodnije reshenje za kalibru!Shto znam, pokushavam biti objektivan a ne da ti omalovazavam ukus!  :wink: