Author Topic: Fiatka  (Read 431 times)

Offline Andrijav5

• View Profile
Fiatka
« Reply #20 on: December 16, 2010, 03:54:10 PM »
Ja mojom bravom, 4-tom idem 190km/h. ide preko 200 to je sigurno... Doduse sad ne mogu ni 180 max i to uz veoma dugacko polje.. napravili nam kruzni dje sam obicno 100ku prolazio pa sam imao dje da je razvijem :D a sad ako se ulozi sto u njega.. takav kakav je..vidjecemo kako ce ic..a koliko je para taj 1.8?? moze li kakva slika??
Na sliku je on isti kao tvoj moze sao broj tel pa se dogovaraj nije jeftin jer je ulozeno u njega bas dosta  ::big_boss::

Offline bojan

• View Profile
Fiatka
« Reply #21 on: December 16, 2010, 04:23:09 PM »
Ja mojom bravom, 4-tom idem 190km/h. ide preko 200 to je sigurno... Doduse sad ne mogu ni 180 max i to uz veoma dugacko polje.. napravili nam kruzni dje sam obicno 100ku prolazio pa sam imao dje da je razvijem :D a sad ako se ulozi sto u njega.. takav kakav je..vidjecemo kako ce ic..a koliko je para taj 1.8?? moze li kakva slika??
Na sliku je on isti kao tvoj moze sao broj tel pa se dogovaraj nije jeftin jer je ulozeno u njega bas dosta  ::big_boss::
pitam samo.. jer sam bio na pijac prosle sedmice da vidim koliko se krecu..kad sam vidjeo da je 1.4 izudaran sav 1250e a 1.6 1800e takodje izudaran i cijeli matiran.. lose mi je doslo..a ja moga prodajem 1400 doduse neregistrovanog :)

Offline Bole

• View Profile
Fiatka
« Reply #22 on: December 16, 2010, 05:52:41 PM »
Evo ako vam treba brzine prodaje drug 1.8 16v motor iz brava full napucan i chipovan moze mijo da potvrdi kako ide,u stvari isao je  jao
Nisam vidjeo,al sam cuo da je motor plane