Author Topic: Fiatka  (Read 430 times)

Offline cedo

• View Profile
Fiatka
« on: June 30, 2009, 09:35:02 PM »
Konacno da i ja postavim sliku mog prevoznog sredstva.   ::drive2::Fiat Bravo 1.6 16v 103 ks `96 godMalo je prljav,cekam da se razvedri pa da ga operem....
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiatka
« Reply #1 on: July 01, 2009, 06:46:50 AM »
Dobar dobar....ovo je 16" tocak ??
Nobody move, nobody get hurt!

Offline tmBROTHER

• View Profile
Fiatka
« Reply #2 on: July 01, 2009, 08:20:22 AM »
Bijela boja...prelijepa..je....bas mi se svidja....

Offline Bole

• View Profile
Fiatka
« Reply #3 on: July 01, 2009, 04:04:49 PM »
Znam ovaj auto iz bara, OK je.Cini mi se da ima fin zvuka al ne kao GTI  \silly3

Offline cedo

• View Profile
Fiatka
« Reply #4 on: July 01, 2009, 07:20:12 PM »
@ brzi_pasJeste,dosta su ocuvane,pa sam ih zato i uzeo.Nisu lose@ boskovic85000Motor je 1.6, zato i nije da bude tako bucan.Ali nisu sve ladje potonule,ima nade,ima nade  ::msn-wink:: 
« Last Edit: July 01, 2009, 07:28:42 PM by cedo »

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiatka
« Reply #5 on: July 02, 2009, 08:25:18 AM »
Naravno da ima nade, bice maaaalko bucniji, a ici ce i maaaaaaaalko bolje  ::msn-wink::

Offline cedo

• View Profile
Fiatka
« Reply #6 on: July 02, 2009, 08:37:47 AM »
Naravno da ima nade, bice maaaalko bucniji, a ici ce i maaaaaaaalko bolje  ::msn-wink::
::yes:: ::yes:: ::yes::Psssst... ::msn-wink::Jos par stvari imam na umu,ali to ce biti sve u dogovoru s tobom..  :party:

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiatka
« Reply #7 on: July 02, 2009, 11:25:55 AM »
 really!

Offline Laki

• View Profile
Fiatka
« Reply #8 on: July 03, 2009, 10:52:32 AM »
Dobar Fiat.Ima lijep zvuk. ::thumbsupup::
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Fiatka
« Reply #9 on: December 15, 2010, 04:51:35 PM »
Jes da sam probudio ovu temu  happy2 happy2 happy2Ali morao sam pohvalit ovu masinu, moga kolege koji isto vozi Bravoljuba kao ja  happy2 happy2Samo sto je njemu 1.6   NAJBOLJI MOTOR U BRAVO!!!   happydance   ex kad bi meni bio taj motor   respectExtra je Bravo bas mi se svidja narocito felme   respect
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Bole

• View Profile
Fiatka
« Reply #10 on: December 15, 2010, 04:53:17 PM »
Sto bi reka za HGT nako je ovo najbolji?

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Fiatka
« Reply #11 on: December 15, 2010, 05:06:40 PM »
Sto bi reka za HGT nako je ovo najbolji?
Nije sve u brzini,ali svak ko se razumije imalo u Fiatove motore,zna da u Bravo najbolja masina koja je bila ugradjivana je zapravo 1.6 16v...   1.6 16v je odgovarajuci i po izdrzljivosti,performansama,potrosnji... najbolji motor koji je stavljen u Brava,   a sto se HGT-a tice vozio sam jednog,jes da ide ko blesav i sve to ali trosi nenormalno i skupo je odrzavanje za njega tako da nije uopste auto za svaki dan kao 1.6...      1.4 12v (ovaj moj) nije los ali ima manu sam znas sa bregastom,ukoliko se ne mijenja ulje redovno moze doci do sranja, i ima potrosnju istu kao 1.6 a slabiji je osjetno....     razlika izmedju 1.8 i 1.6 je skoro neprimjetna osim sto 1.8 malko bolje ide (ali malko) i trosi vise...    1.6 16v i diesel motor JTD su motori po svakoj preporuci za Brava, onaj obican TD je los i nije za uopredit sa JTD-om  happy2sto se ostalih tice za grada je dobar i 1.2 16v,ali je slab dosta za dalje putovanje nedje happy2 happy2Eto Boskovicu koliko sam ja nacitan sto se tice Fiat Brava, znaci benzinac 1.6 16v a dizel 1.9 JTD motori za svaku preporuku   happy2 happy2 happy2HGT jes zvijer od auta, ali nije za nase ljude iskreno zato ga ima dosta manje medju nase ljude i zovu ga "Ferrarijev mali brat" (zbog potrosnje koja je nenormalna)  happy2 happy2 happy2

Offline Bole

• View Profile
Fiatka
« Reply #12 on: December 15, 2010, 05:11:55 PM »
 coolthumb

Offline bojan

• View Profile
Fiatka
« Reply #13 on: December 15, 2010, 06:18:48 PM »
Extra je bravo.. bijela boja mu bas fino stoji.. :) nek je sa srecom ;)i moj je 1.6.. nedje mi se probio auspuh ima zvuk formule..xexe..ali ne provaljujem dje je pukao a iskreno i muka me da se podvlacim pod njega..snimicu nedje klip sa zvukom pa cu ga postavit cim rijesim anlaser. Slozicu se sa Damirom da je 1.6 najbolji fiatov motor te generacije. mojoj sestri se samo brava svidjala i onda sam citao i vidjeo da 1.6 16v najvise hvale i onda sam striktno 1.6 trazio  ::drive2:: samo ga odrzavaj..znam po mome.. nije mijenjano ulje,kao voda se prorijedilo i oslabio je.. slabo mi vuce sad \silly3

Offline cedo

• View Profile
Fiatka
« Reply #14 on: December 15, 2010, 08:53:18 PM »
Tko je momci,1.6 16v jeste najkvalitetniji motor koji je stavljen u fiat bravo/a.Ja mijenjam ulje svakih 10 000,sipam Castrol Magnatec 10w-40,i stvarno nemam nikakvih problema sa njim.Dosta puta odem pa treniram s njim stazu,i dosta se lijepo ponasa sto se tice lezanja na putu.I dosta se lijepo vrti...

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Fiatka
« Reply #15 on: December 15, 2010, 09:46:52 PM »
Tko je momci,1.6 16v jeste najkvalitetniji motor koji je stavljen u fiat bravo/a.Ja mijenjam ulje svakih 10 000,sipam Castrol Magnatec 10w-40,i stvarno nemam nikakvih problema sa njim.Dosta puta odem pa treniram s njim stazu,i dosta se lijepo ponasa sto se tice lezanja na putu.I dosta se lijepo vrti...
A ide i lezi ko lud  happy2   kazu da moze zapucat preko 200 kmh taj 1.6, a sudeci po tome da moj 1.4 moze navuc 180 kmh, onda mi to djeluje bas normalno za njega i ne sumnjam da 1.6 puca 2 glave  happy2   ide ko metak, i to su bas dobra i lijepa auta nek prica ko sto god oce,za te pare koliko kostaju kod nas se ne moze nac ljepse auto  respectOvaj moj Bravoljub ima one crvene Einbach opruge totalna je pegla kroz krivine  happy2 happy2...jeste da je meni VW u srcu,ali iz iskustva kazem da nijesu ni Fiati od juce,zapravo tvrdim da su bas dobra auta i Bravoljuba mogu s pravom svakome da preporucim  happy2    respect

Offline stefan123

• View Profile
Fiatka
« Reply #16 on: December 15, 2010, 10:16:09 PM »
Ae, nisu od juche...tachnije od prije neshto vishe od 100god su :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Andrijav5

• View Profile
Fiatka
« Reply #17 on: December 16, 2010, 08:28:13 AM »
Evo ako vam treba brzine prodaje drug 1.8 16v motor iz brava full napucan i chipovan moze mijo da potvrdi kako ide,u stvari isao je  jao

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiatka
« Reply #18 on: December 16, 2010, 09:10:57 AM »
Cedu nsigurno ne treba, posto on budzi neka druga kola  cheers1A sto se tice tog mnotora sto je na prodaju, mogu rec samo najbolje, odradjen motor maximalno, i uradjen chip maximalno, ne bih da avetam, al u brava je hitachi komputer i malo ko ga radi kod nas... zanci sve preporuke sto se tice motora  ;)

Offline bojan

• View Profile
Fiatka
« Reply #19 on: December 16, 2010, 12:37:01 PM »
Ja mojom bravom, 4-tom idem 190km/h. ide preko 200 to je sigurno... Doduse sad ne mogu ni 180 max i to uz veoma dugacko polje.. napravili nam kruzni dje sam obicno 100ku prolazio pa sam imao dje da je razvijem :D a sad ako se ulozi sto u njega.. takav kakav je..vidjecemo kako ce ic..a koliko je para taj 1.8?? moze li kakva slika??