Author Topic: za druga  (Read 400 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
za druga
« on: July 27, 2006, 02:30:39 PM »
ovako ljudi javio mi se drug i zainteresovao ga jedan bmwpa reko da vidimo zajedno valja li to stodakle:-318 TDS-full-februar 97-3500 €-placena carina i pdvznaci kakve su masine valja li jel jaka koliko da li biste vi to uzeli eto tako :idea:  :arrow:                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline X3M

• View Profile
za druga
« Reply #1 on: July 27, 2006, 02:39:03 PM »
a sto je problem s njim pa kosta 3500e?                    

Offline brzi_pas

• View Profile
za druga
« Reply #2 on: July 27, 2006, 02:50:14 PM »
Da, cijena mu je bash mala, tako da bi to sa rezervom gledao, a inache 318tds ima 90ks i mislim 1.6 motor, i cuo sam da je bash dobar i da malo troshi, mislim da motorsport ima taj motor u BMW-a, pa ti on moze bolje recipoz.                    
Nobody move, nobody get hurt!

Offline SFU

• View Profile
za druga
« Reply #3 on: July 27, 2006, 03:02:53 PM »
1.7 srvarno dobar motor ali 3500e (premalo), nek povede majtora sa sobom                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
za druga
« Reply #4 on: July 27, 2006, 03:09:02 PM »
Pa on mi je rekao da je nesto za male pare to je na neki plac vidioa jos je full hm                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
za druga
« Reply #5 on: July 27, 2006, 07:35:45 PM »
Cijena mu je malo da bi bio dobar.                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
za druga
« Reply #6 on: July 27, 2006, 09:01:41 PM »
Neka ode na plac i daj mu moj broj (poslacu ti PP) da mu objasnim kako da mu provjeri kilometrazu (a neka mu majstor pogleda tapove i motor)                    

Offline stefan123

• View Profile
za druga
« Reply #7 on: July 28, 2006, 03:24:14 PM »
Malo ...jedino ako mu je nesto  :wink: Ja gledao 320i 94. god. full+koza u PG 4000€.Sta mislite na to ? Opet mi nesto malo.Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
za druga
« Reply #8 on: July 28, 2006, 04:08:51 PM »
@SFU: mogao bi i nama da objasnis to za provjeru kilometraze,ako je nesto novo(ono sa gledanjem sarafa na instr. tabli znam,ali moze da se vrati i preko konektora za dijagnostiku)                    

Offline Laki

• View Profile
za druga
« Reply #9 on: July 28, 2006, 07:31:52 PM »
Ja sam gleda covjeka koji je provali da je jedan BMW E36 presao vise neko sto je pisalo na satu.Na satu je pisalo oko 140.000, a on je provali za samo minut,dva da je preso oko 240.000 bez icega,samo je sjeo za volan i to je to .A kako je uspjeo to neznam.Znam da su od tog BMW pobjegli kada su culi to.A vlasnik italijan ostao bez teksta,da bi mu ovaj kasnije objasnio kako je dosao to toga.                    
2X ALFA ROMEO
BMW

motorsport

• Guest
za druga
« Reply #10 on: July 29, 2006, 12:41:18 AM »
pozdrav, evo da se i ja oglasim posto vozim BMW compact 318TDS \\'99 god...totalno mi je nelogicno da je tolika cijena  za takav auto... ne znam, mozda nesto nije uredu... mene je izasao moj oko 8.000 sa tablicama, prije godinu ipo... znaci \\'99 god, full sem koze... 90.000 km (trenutno na satu)... inace taj motor ima 1.700 ccm i 90ks, ne ide bas nesto al nije ni "mrtav" toliko, ipak kad se ukljuci turbina fino ga puni... potrosnja mu je smjesna skroz... meni sa klimom ne moze uzet preko 8/lit. gradske voznje...sta te god interesuje jos, pitaj slobodno... :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
za druga
« Reply #11 on: July 30, 2006, 08:23:45 PM »
@filipe mislimo li na isto:dash kontakt, stisnesh lagano reset dugme (dugme za resetovanje male kilometraze) , izgasish kontakt (i dalje drzish dugme), dash kontakt i tako sve dok se ne pojavi malo jachom bojom (bez male kilometraze) prava kilometraza (obichno duplo veca)!!!! preko konektora se resetuje "servis sat" (nisam chuo da se moze tako provjerit)                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
za druga
« Reply #12 on: July 30, 2006, 10:39:03 PM »
nisam mislio na to...mislio sam na otvaranje instr. table i cackanje tamo,ali ovo cu sigurno probati...Sto se tice konektora za dijagnostiku-preko njega se moze vratiti kilometraza(covjek mi je to demonstrirao tako sto je na jednom BMW-u[ne mom] vratio kilometrazu prvo na 30.000 a onda na 130.000,a prije toga je bila nesto oko 200.000 :D                    

Offline Laki

• View Profile
za druga
« Reply #13 on: August 01, 2006, 01:09:30 PM »
U mbs salonu ima jedan BMW 318tds 95 godiste,cijena 3.500eura.To sam vidjeo u novinama.Sad dali je prodat neznam.                    
2X ALFA ROMEO
BMW