Author Topic: dzip reli  (Read 1091 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
dzip reli
« on: June 25, 2009, 10:44:12 AM »
Zna li ko sto o tome? Kad? Dje? Prijave? Kolko monija? Fala!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline mili

• View Profile
dzip reli
« Reply #1 on: June 25, 2009, 10:59:06 AM »
MONTENEGRO TROPHY, jubilarnih 10 godina postojanja. Ukupno 15. reli (deseti ljetnji + 5 jesenjih) i startuje 2.7. 2009. iz Nikšica ispred zgrade SO Nikšic. Ove godine u cast jubileja traje jedan dan duže pa se vozi od cetvrtka do nedjelje. Ide se iz NK na sjever CG, obilazi se Plav, Rožaje, Bijelo Polje, Pljevlja i kraj je u nedjelju u Nikšicu. Prijavljeno je 70 posada, broj ucesnika ogranicen na 150 zbog malih smještajnih kapaciteta opština na sjeveru. Ove godine kao nikada do sada, mjerenje vremena transponderima, brzinski ispit usred neke od dionica, a u skladu sa atmosferom koja prati jubilej ove godine su i nagrade brojnije i vrjednije. Inace, zadnja dva (ljetnji i jeseni) Trophy-a osvojila je Podgoricka ekipa Montenegro off-road team u sastavu M.Radovic - S.Raicevic.http://www.monttrophy.cg.yu/mn/pocetna.htm
« Last Edit: June 29, 2009, 09:31:22 AM by mili »

Offline ribnica7

• View Profile
dzip reli
« Reply #2 on: June 26, 2009, 09:25:56 AM »
OCEKUJEM POBJEDU MILI!!!

mery

• Guest
dzip reli
« Reply #3 on: June 26, 2009, 11:15:34 PM »
OCEKUJEM POBJEDU MILI!!!
Zaboravljate mene  ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4::

Offline mili

• View Profile
dzip reli
« Reply #4 on: June 27, 2009, 08:27:41 AM »
Znamo li se ???  really! really! rofl rofl

Katz

• Guest
dzip reli
« Reply #5 on: June 27, 2009, 11:03:04 PM »
Potsjetio sam se na jedan fini video iz 2008, ustvari 2... smem?

mery

• Guest
dzip reli
« Reply #6 on: June 28, 2009, 05:16:31 PM »
Znamo li se ???  really! really! rofl rofl
Upozna?emo se u ?etvrtak  happydance happydance happydance happydance

Offline mili

• View Profile
dzip reli
« Reply #7 on: June 28, 2009, 05:24:20 PM »
Ne znam ocu li te vidjet, nemam retrovizore ....

mery

• Guest
dzip reli
« Reply #8 on: June 28, 2009, 10:11:11 PM »
Ne znam ocu li te vidjet, nemam retrovizore ....
cheekkiss cheekkiss cheekkiss cheekkiss cheekkiss cheekkiss :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

Racing team

• Guest
dzip reli
« Reply #9 on: June 30, 2009, 06:58:27 PM »
Gospodine MILI tandem S.Raicevic i M Radovic je izuzetna ekipa.Da li vas sada mozemo ocekivati u sastavu na ovoj trci.

mery

• Guest
dzip reli
« Reply #10 on: June 30, 2009, 10:22:13 PM »
Gospodine MILI tandem S.Raicevic i M Radovic je izuzetna ekipa.Da li vas sada mozemo ocekivati u sastavu na ovoj trci.
Mili popravlja zube  ::badair:: ::badair:: ::badair::

Offline ribnica7

• View Profile
dzip reli
« Reply #11 on: July 01, 2009, 05:42:46 AM »
JELI SVE SPREMNO NA DZIPU MILI?

Offline mili

• View Profile
dzip reli
« Reply #12 on: July 01, 2009, 07:52:21 AM »
Obustavio sam pripreme... mislio sam da ce biti ozbiljnih ekipa ali kad vidim ... Mery vraca svog fosila za volan, Špico je promijenio džipa i sace da se vadi da mu je nepoznat auto, i tako...

Offline ribnica7

• View Profile
dzip reli
« Reply #13 on: July 01, 2009, 08:53:02 AM »
NISTA ODVOZI GA U RIKVERC ONDA!!! ::badair:: ::badair::

Offline mili

• View Profile
dzip reli
« Reply #14 on: July 01, 2009, 12:26:39 PM »
Nismo toliko jaki.... ima tu mnogo jakih ekipa, cujem da ide i Pavle Kasom, standardno dobra ekipa SO Nikšic sa Gradonacelnikom na celu, o Mariji i Bati Stojkovic da ne pricam, Kolašinci imaju mnogo jaku ekipu, koliba Bogetici takodje.... Mislim da ce presuditi koncentracija jer je ovo do sada najduži reli i vozi se cak 570 km za samo 4 dana. Po onome što znam za sada, postoji izuzetno teška etapa izmedju Plava i Rožaja i organizator ce cak i da preporuci takmicarima da dobro razmisle prije nego krenu na Mokru planinu jer je kiša otežala posao i njima i takmicarima.

Offline Domo_TS

• View Profile
dzip reli
« Reply #15 on: July 01, 2009, 03:17:38 PM »
ni ovaj put necu stici da odem a trebao sam da idem sa zetom koji je proshli put bio sa toyotom land cruiser 100 sivom...nema veze, vidimo se drugi put ;)

Offline TROPHY

• View Profile
dzip reli
« Reply #16 on: July 01, 2009, 05:52:15 PM »
Ja sam eo danas stigao na selo, 9 km od Plava, kuda ce proc dzhip reli, koji pocinje 2. Jula pa me interesuje ima li tu shto da se moze poc pogledat i kada je planiran prolazak kroz plav?

mery

• Guest
dzip reli
« Reply #17 on: July 01, 2009, 09:56:13 PM »
Nismo toliko jaki.... ima tu mnogo jakih ekipa, cujem da ide i Pavle Kasom, standardno dobra ekipa SO Nikšic sa Gradonacelnikom na celu, o Mariji i Bati Stojkovic da ne pricam, Kolašinci imaju mnogo jaku ekipu, koliba Bogetici takodje.... Mislim da ce presuditi koncentracija jer je ovo do sada najduži reli i vozi se cak 570 km za samo 4 dana. Po onome što znam za sada, postoji izuzetno teška etapa izmedju Plava i Rožaja i organizator ce cak i da preporuci takmicarima da dobro razmisle prije nego krenu na Mokru planinu jer je kiša otežala posao i njima i takmicarima.
Pavle ne ide,ali zato ide Šlagi, de?ko koji je do prije dvadesetak dana bio na Himalajima, a ina?e je svojevremeno bio prvakk SFRJ u orjentaciji......Spreman za extremne uslove do bola ::tongue4:: ::tongue4:: ::tongue4::Mili prava si konkurencija nema što!!!!!!!!!!!!!

Offline Filip

• View Profile
dzip reli
« Reply #18 on: July 02, 2009, 06:00:39 PM »
Upravo an RTCG2 ide prilog o dzip reliju, tj fotografije predjela kroz koje se reli krece... U ovom prilogu je prikazana izloba ovih fotografija i opis dogadjaja...a svi ucesnicima, pogotovo ovima koji se druze sa nama na forumu zelim lijep provod  cheers1  :)

Offline TROPHY

• View Profile
dzip reli
« Reply #19 on: July 02, 2009, 07:22:40 PM »
Vidjeh nocas ok 6, prodje jedno 10-ak dzipova pud Plava, nije valjda da ih je samo tolko, ne vidjeh ostale... ?