Author Topic: Brdski auto slalom na stazi Kotor - Trojica 28.06.2009. by TRIFKE & Co.  (Read 1506 times)

Offline shajo

• View Profile
Brdski auto slalom na stazi Kotor - Trojica 28.06.2009. by TRIFKE & Co.
« Reply #60 on: June 28, 2009, 10:59:52 AM »
odsutan JBG   ::taz::
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Bole

• View Profile
« Reply #61 on: June 28, 2009, 04:36:26 PM »
extraje bilo kisa je stala 5 min pred pocetak prve trke, kasnije se vremenom i staza osusila za drugu trku je bilo potpuno suva.bio je jedan incident s gumam tj organizacijom,trifketovi momci su zaboravili da sklone gume na jednom pravcu posle blage krivine i posto nisu trebale da budu tu predoostavljate sta se desilo al sve j bilo OK takmicar je nastavio trku :) toliko od mene uradicu neki klip i postavicu ga kasnije

Offline soko

• View Profile
« Reply #62 on: June 28, 2009, 07:24:28 PM »
Bijah ja danas, nije lose bilo, narocito druga voznja...Sve pohvale za ekipu sa poda, vidi se da su uvjezbani! clap2Kad ce rezultati?POzdrav!

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #63 on: June 28, 2009, 07:58:38 PM »
Evo  i ja da se oglasim  ::tongue4:: ::tongue4::  ljudi  vjerujte da je sve ovo bilo jako tesko  organizovati  ida sam se jako  namucio,  i hvala  svim onima  koji daju podrsku  ovome sto radim !! respect respect  Evo sad sam u sao  u kucu  irecicu vam da kad je pocela kisa da pada  isto  mi je bilo ko da me neko  sakom zalijepio ... jao jao   i tako smo  vozili prvu voznju  i bilo je ne jako  nego previse klizavo ... ali se sve dobro zavrsilo ,  zao  mi  je zbog  Gorana vuckovica   sto mu se desilo  zbog neodgovornog sudije koji je automatski   smijenjen   stvarno se izvinjavam  Goranu   , ali  bitno  je da je sve zavrseno  kako treba ... ::msn-wink:: .. posebno druga voznja kad se sve posusilo , bilo je extra ... :party:....  iako sam  mrtav umoran  recicu vam rezultate ,  to mi je obaveza  ::yes:: ::yes::                                                                             auta do 1000  kubika                          auta do 1400  kubika                                  auta  do 1600  h                                                                                         1. Igor Popovic  amk  Podi HN           1. Tripo Ivovic  Blazo Smiljanic                     1. Franjo  Langer  Milo Cicovic NK         2. Borivoje kilibarda   kilkas NK          2.  Boljevic  Djordje Budva Motorsport            2.Petar Adzic  Budva Motorsport 3.Misinezovic jovica   podi HN          3. Goran Petrovic   Lovcen                           3.Veselin Delibasic Kilkas NK     auta  do 2000  kubika prednja vuca           auta do 2000 kubika ZV                   auta preko 2000  kubika  sp , st      1. Miodrag Kosac  Podi  HN                  1.  Milan Pupovic  Sutorman Bar            1.  Bato Banicevic  st Blazo smiljanic    2.Ismet  Piranic  lali komerc UL              2.Jovica Avramovic  podi HN                 2. Zlatko Dubreta  sp  Balazo Smiljanic     3.Slobodan Sofranac  Zabjelo PG           3.Stefan Ivanovic   Sutorman Bar                                                                                                                               1 . u 2000  n  Mazarak Dragan                                                                                                                     2. Goran Vuckovic   Kotor  Jos  jednom cestitam svima  i da kazem  da je Tripo Ivovic  imao rekord staze i da je vozio extra groupwave   , pa se vidimo  ubrzo  na sledecoj trci  koja ce biti,...... ::tongue4:: ::tongue4::  sad radimo  na tome .... ::msn-wink:: ::msn-wink::                                                                                                                 

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #64 on: June 28, 2009, 08:09:31 PM »
Sto je to bilo s Goranom ??

Offline soko

• View Profile
« Reply #65 on: June 28, 2009, 08:31:40 PM »
Zajebali su ga nijesu sklonili gume sa staze...

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #66 on: June 28, 2009, 08:37:55 PM »
jebaga ....

Offline soko

• View Profile
« Reply #67 on: June 28, 2009, 09:13:27 PM »
Koliko imaju godina oni klinci sto su vozili karting, fino voze...POzdrav!

Offline Marinovic

• View Profile
« Reply #68 on: June 28, 2009, 09:20:31 PM »
A ne rece niko kuda je staza bila ... :)

Offline soko

• View Profile
« Reply #69 on: June 28, 2009, 10:07:32 PM »
Staza je bila od prvog mosta, do vidikovca valjda u duzini od 2 i nesto km...POzdrav!

Offline nikola HN

• View Profile
« Reply #70 on: June 29, 2009, 05:20:06 PM »
prvo da se zahvalim publici koja nas je ispostovala i pored kise i nevremena... respect, trifke, svaka cast za trud i organizaciju.. cestitke tripu ivovicu za vanzemaljsku voznju i rekord staze groupwave i svima ostalima na ucescu u trci... a najmladji takmicari sa kartinzima, bijelovic iz hn i raznatovic iz pg, dan prije su ucestvovali na trci u beogradu, i stigli da odvoze i autoslalom ... respect respect
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline tmBROTHER

• View Profile
« Reply #71 on: June 29, 2009, 05:38:19 PM »
Ima li slika?

Offline Bole

• View Profile
« Reply #72 on: June 29, 2009, 07:41:23 PM »
eo nesto od menehttp://www.youtube.com/watch?v=DhUMbKi6r9w
« Last Edit: June 29, 2009, 08:02:10 PM by boskovic85000 »

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #73 on: June 30, 2009, 07:12:53 PM »
prvo da se zahvalim publici koja nas je ispostovala i pored kise i nevremena... respect, trifke, svaka cast za trud i organizaciju.. cestitke tripu ivovicu za vanzemaljsku voznju i rekord staze groupwave i svima ostalima na ucescu u trci... a najmladji takmicari sa kartinzima, bijelovic iz hn i raznatovic iz pg, dan prije su ucestvovali na trci u beogradu, i stigli da odvoze i autoslalom ... respect respect
   pozdrav  nidzo  i hvala ti  evo radimo  na 4-tom  brdskom slalomu  Podgorica  -  Kuchi : ::msn-wink:: ::msn-wink:: ako uspijemo naci pare   bice poslije lovcena ....:) ::msn-wink:: ::msn-wink::

Offline cedo

• View Profile
« Reply #75 on: June 30, 2009, 08:45:59 PM »
Momci svaka cast za snimke.  groupwave   respectJa sam tog dana bio glavni sudija,i koordinator staze, i mogu vam rec da smo se, a posebno trifke,poprilicno namucili da sve to ispadne kako valja.U subotu smo imali velikih problema sa   ::busted_cop::  ,htjeli su da zabrane odrzavanje,zbog prituzbi gradjana,jer su nekolicina probali stazu u subotu.Ali je na kraju sve ispalo kako valja.Zao mi je samo sto je kisa pokvarila trening,ali sta da se radi,protiv vremena se nemoze.   ::taz::
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!