Author Topic: Golf 4 Vr6  (Read 4315 times)

Offline tmBROTHER

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #60 on: February 20, 2010, 11:56:31 PM »
A ndrija ajde pustimi na PM Tvoj br da se cujemo, pa da se nadjemo da slikamo cetvorku ol?

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #61 on: April 01, 2010, 02:08:54 PM »
Evo smo malo odlucili i to vjesanje da izmijenimo sa nekim sitnicama   plane

Offline tmBROTHER

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #62 on: April 01, 2010, 02:13:44 PM »
Ali brate zvuk je ludnica....znaci sve najbolje respect respect respect respect respect respect respect

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #63 on: April 01, 2010, 02:27:03 PM »
Ali brate zvuk je ludnica....znaci sve najbolje respect respect respect respect respect respect respect
Bice bolji jos  ::big_boss::

Offline tmBROTHER

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #64 on: April 01, 2010, 02:37:17 PM »
Veoma yanimljivo dako bude uskoro jos jedna VR ali u dvojku......dako milos GTi nadje vise taj motor :tease: happy2

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #65 on: April 01, 2010, 02:44:44 PM »
Veoma yanimljivo dako bude uskoro jos jedna VR ali u dvojku......dako milos GTi nadje vise taj motor :tease: happy2
Ne zna ni on sam u sto se upustio ali kad se zavrsi bice BOMBA  ::angry2::

Offline ObeliX

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #66 on: April 01, 2010, 04:27:17 PM »
andrija,o?emo li vi?et te slike više?

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #67 on: April 01, 2010, 04:52:00 PM »
andrija,o?emo li vi?et te slike više?
Ocemo eto ovih dana se ne radi pa cemo nesto slikavat

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #68 on: April 02, 2010, 12:45:01 PM »
Evo da i ja "javno" pohvalim, extra odradjen posao, ka da je oduvijek tamo bio V6, radi extra, zvuk mocan al moje skromno misljenje da ga treba jos malko ugladit, cisto da prede u svim rezimima, jer u nizim obrtajima mi radi nekako "necujno" ::yes::!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #69 on: April 03, 2010, 07:50:51 AM »
Evo da i ja "javno" pohvalim, extra odradjen posao, ka da je oduvijek tamo bio V6, radi extra, zvuk mocan al moje skromno misljenje da ga treba jos malko ugladit, cisto da prede u svim rezimima, jer u nizim obrtajima mi radi nekako "necujno" ::yes::!
Pa to i jeste cilj na ler da radi necujno a kad se stisne da se zvijer probudi u njega  ::taz::

Offline Bole

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #70 on: April 03, 2010, 08:06:03 AM »
Kolko te kostao masinski,tehnicki,nova saobracajna itd?

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #71 on: April 03, 2010, 08:14:46 AM »
Nece biti nista od toga  :vampire:

Offline Bole

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #72 on: April 03, 2010, 10:04:26 AM »
Nece biti nista od toga  :vampire:
A pa super tebe,al ja se toga ne igram...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #73 on: April 04, 2010, 07:28:16 PM »
Ti Boskovicu pogotovo mozes toga da se igras, jer jednako ostaje 2,0 mashina u njega, e sad sto je 16v i par konjuha vise, boli te ona rabota, a i njih, ka da ce provjeravat ko sto. Od kad su novi dokumenti motor je zvanicno postao potrosni materijal tako da mozes petljat sto oces.Andriji je malko gadnije, jer ako ko bude provjeravao (u sta sumnjam da ikad oce) bice vece neslaganje a Ti mozes reci da si mijenjao blok motora jer je pukao! Gotova prica!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #74 on: April 04, 2010, 07:50:17 PM »
Brate Manijace sve je to sjajno,al nemoj da pricas nesto kad neznas il nisi upucen,jer ja sam taj kojem su kola uzimali na provjeru radi divljanja bezbroj puta i provjeravali i znam kako to ide sve to o cemu ti pricas je krivicno djelo i to privredni kriminal...Broj motora je jako bitan i dalji isto kao i prije,samo sto ti ga ne upisuju u saobracajnu tj nema ga,al sad npr moze na tehnickom da se prepisuje iz polise u polisu i sl i da se cera tako.I pogotovo se provjerava kod prevodjenja kola tako da treba vodit racuna o tome i imat org broj u kola tj org motor,jer da se kola prodaju pa se ne prevedu izmajmunise se na tehnicki opet i sad da ti uzmu ta kola na provjeru i da ti je drugi motor ide krivicna prijava protiv onog koji upravlja vozilom i protiv vlasnika vozila...to je po zakonu jos uvjek tako.

Offline X3M

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #75 on: April 07, 2010, 01:40:41 PM »
treba broj motora iako ga ne upisuju u saobracajnu... ja sad moram na vjestacenje da vodim auto zbog broja motora kojeg je pojela korozija...

Offline zbeka

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #76 on: April 07, 2010, 03:58:03 PM »
ubaci neki snimak da cujemo tu cetvorku  suck_kr

Offline Kimi

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #77 on: April 07, 2010, 05:01:28 PM »
treba broj motora iako ga ne upisuju u saobracajnu... ja sad moram na vjestacenje da vodim auto zbog broja motora kojeg je pojela korozija...
Ziva istina, ja sam imao malo problema sa registrovanjem Mercedesa, jer je sa US trziste a tamo je to nebitno pa je ugravirano nedje na bloku motora... Doduse moze se preko kompa sve.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Andrijav5

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #78 on: April 07, 2010, 08:38:55 PM »
ubaci neki snimak da cujemo tu cetvorku  suck_kr
Bice brzo nesto sad ce biti neki photosesion za vikend valjda treba da se dogovorim sa mladjim manijakom a neka ti oni prenesu utiske za zvuk  coolthumb

Offline tmBROTHER

• View Profile
Golf 4 Vr6
« Reply #79 on: April 07, 2010, 09:17:21 PM »
Ada zvuk je perverzija nema tu sta... ::yes::inace bice neke fotkice nebojte se ::msn-wink::