Author Topic: budjenje mog amera  (Read 2113 times)

Offline SFU

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #20 on: June 15, 2009, 11:04:01 AM »
oce li se radit shta?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline cedo

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #21 on: June 21, 2009, 05:41:10 PM »
Jedan moj prijatelj ima takav,samo sto je ovaj kabriolet,i motor je 3.0.neznam kako taj ide,ali ovaj ne ide nesto posebno.I automatik je.Ali sminka je velika ! groupwave   punk
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #22 on: June 21, 2009, 06:41:02 PM »
ne ide ni ovaj posebno...tj slaboa kako ce ic sa 3 tone..  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline cedo

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #23 on: June 25, 2009, 10:07:58 PM »
ne ide ni ovaj posebno...tj slaboa kako ce ic sa 3 tone..  ::msn-wink::
I to je tacno   ::yes::

Offline Bole

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #24 on: July 23, 2009, 12:56:39 PM »
ima kod mene u naselju godinama stoji na livadi jednoj jedan crveni kabrio s polja jos uvjek djeluje priostojno ako ti nesto treba pokusacu da stupim u kontak s nekim, a i da ga slikam kasnije kad budem izlazio

Offline cedo

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #25 on: July 23, 2009, 08:49:40 PM »
ima kod mene u naselju godinama stoji na livadi jednoj jedan crveni kabrio s polja jos uvjek djeluje priostojno ako ti nesto treba pokusacu da stupim u kontak s nekim, a i da ga slikam kasnije kad budem izlazio
Mislim da je to taj sto sam vozio.Ako ocete slike,slikacu ga,to mi je prijateljev.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #26 on: August 23, 2009, 07:51:57 AM »
izvadjen iz garazhe, unutra sam ga SAM dubinski ochistio.... posto je 2 godine skoro bio zatvoren i svasta je gmizalo po njemu i u njega, kupio sam fino 3 litra asepsola (antiseptik/antibacterial itd) u apoteku i cijelo auta unutra izribao, natopio siceve, ochistio itd itd .tako da je sad unutra apoteka (bukvalno).juche mi je povukao izgleda smece sa dna rezervoara i vergla ali nece da upali pa ce sjutra da se skida i da se chisti..i da se mijenja filter goriva, vazduha itd.Ocistio sam karburator onim sprejem (koliko sam moga dofatit).onda cu da trazim nesto da vratim sjaj onim hromiranim djelovima oko prozora i vrata itd, to je sve izgrebano i izblijedjelo dosta.istu stvar cu da uradim i sa branicima tj onim crnim djelovima izbachenim.bacicu koju sliku kasnije
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
budjenje mog amera
« Reply #27 on: September 01, 2009, 04:50:54 PM »
pm trile

PS: Qrtza ti ovo ne valja