Author Topic: ko je najbolji vozac u crnoj gori????(nije bitna klasa)  (Read 1621 times)

HONDA BANICEVIC

• Guest
ko je najbolji vozac u crnoj gori????(nije bitna klasa)
« Reply #40 on: June 17, 2009, 09:59:15 PM »
I ja vama od srca iskreno ko pobijedi ja pruzam ruku kao i uvijek!!!!!

Offline mili

• View Profile
« Reply #41 on: June 17, 2009, 10:01:57 PM »
tako se to i radi!!!

Braveheart

• Guest
« Reply #42 on: June 18, 2009, 11:08:43 AM »
po meni, Franjo Kuncer i Goran Asanovic, i tesko da ce im se ko primaci u skorije vrijeme. Od mladjih Danko Bakrac, Milos Asanovic , Mirko Vujacic i Simo Raicevic.

TRIFKE RACING

• Guest
« Reply #43 on: July 12, 2009, 08:21:49 PM »
Svaka cast svima..Cedo nije najtrofejniji vozac to nije tacno....prvo provjerite pa pricajte,u stvari to je i nebitno,kuci u stalazi ima jedna ZLATNA Kaciga dje lijepo pise NAJBOLJI AUTOMOBILISTA SVIH VREMENA CRNE GORE  groupwave,tako da mislim da ja to nisam odlucivao!!!!! I svi ti vozaci sto su pomenuti su odlicni i uvazavam svih!!!! ChopperEmo
   Zna se da je Bato  Banicevic  najbolji vozac svih  vremena   i sta tu ima da se pita ko je najbolji  ...?????????????? groupwave groupwave groupwave groupwave groupwave groupwave groupwave

Offline shajo

• View Profile
« Reply #44 on: July 15, 2009, 09:15:25 AM »
to stoji da je najbolji svih vremena. ali ajde okrenimo se sadashnjosti i shta se sada deshava u ovom trenutku
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Bole

• View Profile
« Reply #45 on: July 15, 2009, 11:13:22 AM »
Bato problemi s kolima, Franja nema nidje, Milos vozi ko i da ne vozi na crmnicu se ne ispe, na lovcen ga ne vidjoh nidje, ako znam... ipak je tu trenutno Milic No.1 , plus ima najjace auto...Da sam samo mogao sve da ih vidim u Zaluzane zajedno na stazi naravno umjesto dragana u audiju gorana...da mi je samo to bilo vidjet

Offline cedo

• View Profile
« Reply #46 on: July 15, 2009, 09:51:30 PM »
Bio sam sa gospodinom Batom Banicevicem na rucak prije trke u Kotoru,i rece da je napravio auto,i da mu posle 2 godine tek sad auto radi kako treba.Kaze da treba jos malo da se `steluje`,ali da je to to...Tripo Pinjatic je odlican vozac...   respect
« Last Edit: July 15, 2009, 09:57:03 PM by cedo »
Ne pustaj gas ni za zivu glavu,mog`o bi da pogines !!!

sparco

• Guest
« Reply #47 on: July 21, 2009, 11:19:48 AM »
trile cookie je najbolji vozac ubjedljivo ;p

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
« Reply #48 on: July 21, 2009, 04:26:33 PM »
hvala lutko :)mada ti uzimas titulu u disciplini - zadnja vucha kabrio :D a mozemo je nazvati i RWDCC  groupwave
slam.poke.drop.tuck.dope