Author Topic: ko je najbolji vozac u crnoj gori????(nije bitna klasa)  (Read 1617 times)

Offline mili

• View Profile
ko je najbolji vozac u crnoj gori????(nije bitna klasa)
« Reply #20 on: June 05, 2009, 04:01:09 PM »
Ako baš želiš sredicemo ti da se provoziš sa Simom ali mislim da ti nece više padat na pamet :)

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #21 on: June 05, 2009, 08:04:03 PM »
Ako Simo vozi auto, ka' karting danas shto je vozio.... hysterical

HONDA BANICEVIC

• Guest
« Reply #22 on: June 05, 2009, 08:42:33 PM »
Ja mislim da je najbolji vozac....Dejo Bulatovic....isto tako Danko Bakrac....ali ipak su oni ucenici Bata banicevica tako da se zna ko je najtrfejniji i najbolji.....ali dolaze i mlade snage iz Kotora koji ce opet pokazati ko smo..... groupwave

Offline Bole

• View Profile
« Reply #23 on: June 06, 2009, 11:35:46 AM »
Ismet Piranic lud 100% .... GTI forever:)

mery

• Guest
« Reply #24 on: June 06, 2009, 04:43:37 PM »
Ja mislim da je najbolji vozac....Dejo Bulatovic....isto tako Danko Bakrac....ali ipak su oni ucenici Bata banicevica tako da se zna ko je najtrfejniji i najbolji.....ali dolaze i mlade snage iz Kotora koji ce opet pokazati ko smo..... groupwave
U pravu si skroz..............

Racing team

• Guest
« Reply #25 on: June 08, 2009, 08:01:36 PM »
Evo moje misljenje.Honda misli da su njegovi favoriti najbolji, neko misli drugacije, ali veoma je hrabro reci nekoga , jer Crna Gora ima sijaset dobrih vozaca.Neko ima mnogo titula , neko ima mnogo rekorda, neko ima drugih brzih voznji , ali se ne moze reci ko je najbolji.Pa ne moze se zaboraviti Zeljko Kosac, Goran, Franjo, Djefi, Miki Raicevic, neko je u konkurenciji imao srece , neko nije , i ne moze se odredjivati najbolji vozac po titulama.Najtrofejni vozac stare Jugoslavije je Cedomir Brkic, ali jos nisam cuo nekoga , da je najbolji vozac.Licno za mene je MEDO VUKCEVIC ili SMG

Offline nikola HN

• View Profile
« Reply #26 on: June 08, 2009, 09:18:37 PM »
ceda je vec odavno presao u legendu...
amsk PODI HERCEG NOVI

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #27 on: June 08, 2009, 09:19:43 PM »
bojan medo vukcevic ? why ?

Majka mi je rekla da moze ...

Racing team

• Guest
« Reply #28 on: June 08, 2009, 10:34:41 PM »
Slazem se u potpunosti SIMO RAICEVIC bez premca.A videcete i ove godine.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #29 on: June 08, 2009, 10:42:41 PM »
I dalje nisi rekao zasto Medo ?

Majka mi je rekla da moze ...

Offline shajo

• View Profile
« Reply #30 on: June 09, 2009, 10:08:36 AM »
Evo moje misljenje.Honda misli da su njegovi favoriti najbolji, neko misli drugacije, ali veoma je hrabro reci nekoga , jer Crna Gora ima sijaset dobrih vozaca.Neko ima mnogo titula , neko ima mnogo rekorda, neko ima drugih brzih voznji , ali se ne moze reci ko je najbolji.Pa ne moze se zaboraviti Zeljko Kosac, Goran, Franjo, Djefi, Miki Raicevic, neko je u konkurenciji imao srece , neko nije , i ne moze se odredjivati najbolji vozac po titulama.Najtrofejni vozac stare Jugoslavije je Cedomir Brkic, ali jos nisam cuo nekoga , da je najbolji vozac.Licno za mene je MEDO VUKCEVIC ili SMG
hahahahahaha dobar si :)polako, medo josh nije startovao, mozda se pokaze kao jako dobar vozac ko zna
ohajtenzgut nei shpikinguz

Milos M

• Guest
« Reply #31 on: June 16, 2009, 12:05:58 PM »
TRIPO IVOVIC I SIMO RAICEVIC

HONDA BANICEVIC

• Guest
« Reply #32 on: June 16, 2009, 02:02:14 PM »
Svaka cast svima..Cedo nije najtrofejniji vozac to nije tacno....prvo provjerite pa pricajte,u stvari to je i nebitno,kuci u stalazi ima jedna ZLATNA Kaciga dje lijepo pise NAJBOLJI AUTOMOBILISTA SVIH VREMENA CRNE GORE  groupwave,tako da mislim da ja to nisam odlucivao!!!!! I svi ti vozaci sto su pomenuti su odlicni i uvazavam svih!!!! ChopperEmo

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #33 on: June 16, 2009, 02:08:16 PM »
on ne vozi sto je dobar no sto nije normalan,al da se ogradim,nista lose ne misleci time "nenormalan",dosta smo zajedno proveli...al na stranu to...nisam ima zivaca da citam..al nepravazidjen (opet subjektivno)  Milos Asanovic.i necu nista vise da recem,a vi nastavite da se prepucavate itd :) Edit: Mili 17.06.09. 23.50
« Last Edit: June 17, 2009, 09:50:12 PM by mili »

HONDA BANICEVIC

• Guest
« Reply #34 on: June 16, 2009, 02:14:59 PM »
Niko se odje ne prepucava,Naravni Milos je super vozac,al evo sad ovo to ti je kao da kazes da je Baton u Formulu najbolji??? Lijepo je Andrej Kulundzic rekao Baton nije mogao preko zime da nauci da vozi nego ima najbolji auto,znaci lako je voziti kad imas najbolje,A KAD NEMAS NISTA ONDA JE PROBLEM....A nema tu prepucavanja ovdje se iznose samo misljenja i svak treba svakog da uvazi... ::drive2::

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #35 on: June 16, 2009, 02:19:29 PM »
znam ja da se niko ne prepucava,al malo tenzije se digne ovako...no necemo u off :)

HONDA BANICEVIC

• Guest
« Reply #36 on: June 16, 2009, 02:21:27 PM »
 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 happy2 coolthumb

Racing team

• Guest
« Reply #37 on: June 16, 2009, 06:08:51 PM »
Honda ,opet kazem ima izuzetnih vozaca.Bato je legenda automobilizma ,ali imao je u svojoj dugoj karijeri dosta titula bez jake konkurencije.Njegove vozacke sposobnosti niko nemoze osporiti, ali ovde koliko ja razumem se sada bira ko je najbolji automobilista Crne Gore.Znas da Bato nije imao pobjede evo 4 ili 5 godina zadnjih.Od kad mu se slomila dijamantska kaciga jos nije imao pobjede.Na mladjima svijet ostaje, pa se nadamo da ces ti i brat nastaviti sportsku karijeru stopama svog oca.Sto se tice Cede Brkica covjek ima sijaset titula a znamo koliki je vozac.

HONDA BANICEVIC

• Guest
« Reply #38 on: June 17, 2009, 09:45:46 PM »
Pa da nije imao konkurenciju bez 15 najboljih vozaca u klasu juga,Vesnic ,Komnenovic, Katunaric, Miric,Zurka,Petkovic,Desardo,mislim da su to imena za pamcenje,i sve te je Bato pobijedio,kao i Gorana,i Franja i Djefija,a sad sto nemamo auto pa nemoze pobijedit to je duga stvar,i nije mu se tad slomila DIJAMantska nego ZLATNA,mada je to nebitno,a micemo nastaviti Batovim stopama,nadamo se.... groupwave groupwave groupwave

Racing team

• Guest
« Reply #39 on: June 17, 2009, 09:58:02 PM »
Sa srecom!Zelim vi puno uspjeha.
« Last Edit: June 17, 2009, 10:01:29 PM by mili »