Author Topic: Moto zurka Ulcinj 29-30 maj 2009 (Mc Pirates)  (Read 220 times)

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Moto zurka Ulcinj 29-30 maj 2009 (Mc Pirates)
« on: June 01, 2009, 01:27:54 PM »
dogovor bijaÅ¡e  u 11 sati kre?emo sa kružnog toka, ali ja ne stigoh  :doh: Zato ih stigoh u marini bar, gjde se ?eka ekipa iz bara i podgorice.prlolaze dvije djevoke i komentariÅ¡u, vidi ovoga, a vidi ovoga, a na ovome piÅ¡e 1200. rekoh, bitna vam je veli?ina.ma, jok, poÅ¡to ne znamo koji je tehni?ki napredan onda gledamo veli?inu, ali bi se rado slikale na nekom tehni?ki dobrom...Kada stigosmo na veliku plažu naravno da nisam htio da se parkiram medj ,,japance''  :D neki su se parkirali i na suncucekamo da program po?neneki su za to vrjeme na plažividiÅ¡, stariji ?ovjek, djete sjedi nazadkad, navu?e ?ovjek djete na zlo  :mrgreen: joÅ¡ je bilo ljudi na plaži  :mrgreen: bmw gs, ali pravi, ne ovi moderni  :mrgreen: joÅ¡ neke preradeovo je nekad bila Yamaha virago 1000bilo je raznih mopeda sa raznih stranamoto morinitomospravi pravcati bmwi tako dalje ...defile
« Last Edit: June 01, 2009, 01:35:38 PM by Wulfy »

Offline shajo

• View Profile
« Reply #1 on: June 01, 2009, 02:40:30 PM »
eh kako nisam bio. nikad SI to necu oprostiti ...
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #2 on: June 01, 2009, 05:21:57 PM »
Pošto je defile stao na ,,maloj plaži'' da organitazor sve u?esnike ?asti pivom, po ponovnom paljenju mašina jedna kuca se puno uznemirila, tako da je gazdarica imala problema da ga obuzdanekome pade napamet, ajmo do Ade Bojane ... ajmo, no, opet nekome pade napamet da se namoto skup vratimo voze?i po plaži (7 km). prvo se probijaj do plaže raznim puteljcima (a u sebi razmišljah: ja ono prodadoh Kle)ja sam ipak propustio dio vožnje po plaži i vratih se u kamp asvaltomu svakom slu?aju, prijatno sam iznena?en organizacijom, ambijentom, tako da sve pohvale, tim prije jer je ovo prvi moto skup koji su mc pirati organizovali

Offline shajo

• View Profile
« Reply #3 on: June 01, 2009, 10:13:24 PM »
zamisli africu ovuda :(
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #4 on: June 01, 2009, 10:16:23 PM »
O Boze,0 Madona ... Vi zamisljate Afriku i Apriliu a ja neki SEX na ovim livadama i plazama ... kuda plovi ovaj brod sto je ovo , sve ludo ... hbeat

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
« Reply #5 on: June 02, 2009, 07:49:24 AM »
Ko je pomenuo sex, ja na to nisam pomislio niti u jednom momentuevo još slika