Author Topic: Generic xor , 2x ...  (Read 932 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« on: May 23, 2009, 09:18:14 PM »
Nazalost nemogu prekopirati komplet projekt sa drugog foruma , tako da ce sada biti samo po par slika , a kad uspuje preuredicu temu da bude sve redosledom kojim se radilo..tolko su mi oba mila da nzm koji prvo da stavim , al na kraju izadje sivi iz sesira pa evo njega, 2007 god.  9500km..I drugi , tamno sivi metalik, od miloste ga zovem crni :) jer je farbicka boja bila mat crna ...

Offline ribnica7

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #1 on: June 26, 2009, 09:45:29 AM »
ODLICNI MOTORI A STO JE LIJEP GENERIC TRIGER KROS OD 50 CCM

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #2 on: June 26, 2009, 01:45:35 PM »
Hvala , hvala .. :D a fin je triger al je spor u pm ..

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #3 on: July 03, 2009, 09:18:11 AM »
Evo novosti :D Stigao sportski auspuh tecnigas next-r ... Samo je stavljen, za vikend stelovanje i javljam utiske, a do tada par slika ... :D

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #4 on: July 04, 2009, 08:49:42 PM »
Danas palo stelovanje , vise sam nego zadovoljan, skuter ide cca75 uz odlicno ubrzanje, stavljena je dizna 60, 3,75 rolice, bijeli federi kvacila i TP plavi centralni .. Jos cu se sjutra malo poigrati jer imam i zute federe, i jos dva centralna, mada mi je i ovo sada ok .... A posto sam vidio da je tuning skup sport vracem se na styling  , a uskoro ce te vidjet sto i kako  .... al bice i tuninga obecavam ...

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #5 on: July 25, 2009, 06:55:17 PM »
Summer edition :D Vidim da mu je mnogo vruce ovih dana pa sam ga malo razgolitio (fali nekih 4-5  plastika :D)

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #6 on: October 01, 2009, 04:03:02 PM »
Evo malo novijih slicica, nisam davno, ali kao i vazda ne bez povoda...naime ovo su poslednje slike motora u ovakvom izdanju, vec je komplet rasklopljen krenuli su zimski radovi, ovog puta nesto ozbiljniji nego ranije, no otom potom :D

Offline No_LiMiT

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #7 on: October 01, 2009, 04:43:57 PM »
OOO eto te, mi mislili da si poginuo :(No jedno pitanje, ona AGV kaciga, jel skuplja od motora? :p
« Last Edit: October 01, 2009, 04:45:28 PM by No_LiMiT »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #8 on: October 01, 2009, 09:09:28 PM »
Ludilo brate,cekanje se isplatilo ! Kada sam kliknuo na ove slike pojavila mi se neka NUDE girl i pisalo je nesto FOCH MI LAJV i ja kad sam kliknuo na bradavicu ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #9 on: October 01, 2009, 09:47:36 PM »
ada nije skuplja no limite, al tu su nedje :DDDjavore javore, jedino je dobro da si docekao, a za ovaj ostatak no komentara...

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #10 on: November 06, 2009, 09:23:18 PM »
Evo jedna slicica trenutnog stanja da ne bude da se nista ne radi (mada se u stvari i ne radi nista jer se cekaju neki djelovi, ali bi radovi davno poceli nego nemogu ram drugi da nadjem, pa ako neko zna gdje bi se to moglo naci neka javlja... next update sooooon :)

Offline mili

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #11 on: November 08, 2009, 02:25:26 PM »
Meni ovo lici na kultimotovator

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #12 on: November 08, 2009, 07:06:08 PM »
 :tease:Bice makina ipo kad se zavrsi..

Offline mili

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #13 on: November 08, 2009, 09:25:05 PM »
ne sumnjam.... javi kad bude pri kraju da vidimo otkrivanje monstera

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #14 on: November 10, 2009, 06:32:46 PM »
Evo poceli radovi oko prednje maske,ovo je slika od juce kad je stavljen 1 sloj, danas su uradjena jos 2.... Za ovo na sredini maske me ne pitajte nista :D :D :D

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #15 on: December 29, 2009, 08:06:31 PM »
Evo nakon vece pauze nastavak projekta:Sinoc stigli minareli blokovi i ostali djelovi, i danas naravno odma u garazu, ima naravno sad dosta posla ali polagano ima vremena...Doslo je u medjuvremenu do nekih izmjena u projektu,zato sto sam greskom kupio ram koji mi ne odgavara (od cpi popcorna,generic crackera),odgovara za masinu i to,ali je prednji stub kraci i nikako nisam zbog toga mogao uklopiti plastike sa xor-a, tako da sam morao kupiti plastike od tog cpi-ja, jos nisam nista smisljao sta bi i kako mogao s njima prepravljati, ali i za to ce bit nekih ideja uskoro, usput ako neko ima neke slike sredjenog cpi-ja popcorna ili generic crackera neka mi ih posalji na pm ili okaci ovdje da uzmem neke ideje, na google nisam mogao nista naci, pa pomagajte... :DEvo za kraj price sad nekih slicica od danas, prvo sam ga stavio na noge da vidim kako to na oko figura,pa sam onda cesto malo rastavljao,cistio, itd...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #16 on: December 29, 2009, 08:33:19 PM »
Je li dosadno u Kotor ovih dana yes ? E sto ces ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #17 on: January 18, 2010, 11:23:10 AM »
Evo malo update-a, radi se sporije nego sto sam planirao jer imam nekih drugih obaveza, ali dobro polagano nigdje ne zurim, stice se...Nasao sam mjesto za bocu od hladnjaka gdje ne smeta, izsmirglao obije felne i spremio ih za farbanje (nemam sliku prednje),malo rasturio karb da vidim kakav je i usput ga detaljno ocistio, poceo sa sredjivanjem auspuha i tako...Onda juce uzeo prednji blatobran od aeorxa (malo preradjen, sa izrezanim rupama) i hladanjak od piaggio-a (posto ovaj od roxa nisam nikako mogao da ukomponujem, mislim mozda bi i uspui nekako, al ovako je lakse) A lose bi mu stajao :DZa vikend se nadam da stize komplet instalacija minareli i da ce biti paljenje i proba, a onda naravno sve na rasturanje i sredjivanje svakog dijela pojedinacno :D

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #18 on: January 20, 2010, 04:07:26 PM »
Evo mali test s plastikama, sta mislite o ovome, s tim sto jos ide plastika od ralice do prednje maske, kao sto je fabricki na cpi popcornu...

Offline Marinovic

• View Profile
Generic xor , 2x ...
« Reply #19 on: February 21, 2010, 05:04:33 PM »
Evo malog update-a...Prvo sam prije 10-ak dana sastavio generica starog, rijesio kvar masine, stavio polini forrace auspuh...Cisto da se vozikam malo dok se ovaj ne zavrsi....Za njega sam nabavio deklo drugo koje treba da se farba, takodje i felne treba prefarbati...Onda sam ovih dana radio malo oko project motora, ispolirano deklo i poklopac vodene pumpe, sa poklopcem sam zadovoljan, sa deklom i nisam bas ali isto se sija fino, mada je moglo jos bolje, al sredice se to kasnije....Nabavio sam neke djelove koji su mi hvalili (volan, boca od ulja, zadnji lajtung i kompletne instalacije od sr-ke), tako da mi sad hvali jos par sitnica da oba motora budu zavrsena (iako je na pocetku plan bio da se sastavi jedan i da ostane nesto malo djelova, al nema veze)...Onda sam danas sredio nosac na bloku, tj izvadio minareli osovinu i stavio osovinu od generica i poceo sa ciscenjem i pripremanjem blokova za farbanje... (sledeci vikend ako bude sunca farbaju se felne,blokovi i deklo sa generica, i jos neke sitnice)...