ovako , po mom misljenju ( a i mnogi drugi ga dele ) felne su 50% auta , farba je 40% a ostatak je pitanje ukusa , svako bi zeleo da ima dobre felne i extra boju , a o plastikama i ostalim zajebancijama ne treba raspravljati , jel kao sto rece moj dobar prijatelj tsunami ne moze plastikarija na svaki auto odavno je poznato da na bmw-u plastike nikako ne stoje lepo , jednostavno taj auto nije za to , predsednik bmw kluba ima e-36 kupe i taj auto jednostavno prelepo izgleda , a stavio mu je M felne , ofarbao ga je extra i neke sitnice od M paketa nabacio , znaci radjen je sa ukusom i bez preterivanja , ali niko ne moze da kaze da nije prlepfilipe , ja bi ti savetovao za pocetak lepe felne i niskoprofilne gume , ne idi dalje od 18\\'\\' coli , ne treba ti vise , za pocetak uradi samo to , neces prepoznati autonpr ja sam planirao kod mene da uradim verziju " domaca radinost " , da se igram malo sa poliesterom ( materijal od kog se prave branici i spojleri ) i da moje postojece branike na bmw-u malo prepravim i produzim ali samo za nekih 1-2cm , znaci bez preterivanja i naravno da ga spustim maaaalo