Clan sa nick-om Sampion je Gavran. Po mnogima je on jedan od glavnih krivaca za stanje u auto sportu, a po drugima je to Zoran Bakrac iz AMSCG. Drzite ga pod kontrolom jer je prilicno neobrazovan i neotesan pa bi mogao u tom smislu i da izvrijedja nekog ili sve forumase kada vidi da ga kritikuju. tacno je sve sto pistete o propustima, i tacno je da ON nema sposobnog sudijskog kadra. Licence se izdaju ''po preporuci'' za funkcionere, a niko nema (niti je ikada organizovan) bilo kakav kurs ili seminar. Slobodno postavite pitanje koliko vozaca zna znacenje zastavica, a da ne pricamo o sudijama koji se dovikuju i redarima sa ulice. Tacno je i sve o gumama koje skidaju krov svakom ko ih dotakne, ima tu milion propusta ali Vi ste prvi filter koji takve stvari treba da zadrzi i istakne u prvi plan kako bi ih natjerali da to poprave. Nemojte im se mnogo nuditi za pomoc jer ce vam uvaliti da fizikalisete i nece vam ni hvala reci. Znam ih dobro, u tom sportu sam godinama a 2008. sam bio i sekretar saveza kada je bila i najbolja sezona CG auto sporta.Naravno, ovo je poruka informativnog karaktera za moderatore i neka ostane kao takva da se ne prosljedjuje dalje.S postovanjem, Mili Radovic