Author Topic: Moderatori:  (Read 17869 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #540 on: March 21, 2011, 06:08:10 PM »
ko se ljuti uvali mu kruti ! ono momci , samo opusteno ... ovo nam je rekreacija i druzenje , a inace smo na rejtingu sto se tice posla ! Ako krenu zarade , poslovi i ideje onda mozemo da pricamo o nasim obavezama a do tada je sve dobra volja .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #541 on: March 21, 2011, 06:51:44 PM »
Ada opushteno...moji postovi vazda zvuche ka da se svadjam s nekim...jbg nisam poeta ;p Kako ocete....ako ostalima odgovara trenutno stanje foruma, i'm fine with that :)smFilipe, mogu li bar da se vrate stari smajliji (oni mali) ako nema nishta bolje....jer ovi trenutno su najgori koje sam ikad u zhivotu vidjeo, ;D izgleda ka' da sere a ne smije se ;P Pokushacu ja da nadem neke, mora li za SMF2.0 ili mozhe za bilo koji SMF ?
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #542 on: March 21, 2011, 06:54:43 PM »
ako postavite jos neki smajli sve cu ih pobrisat ! nemanji kuci misle da je sekta kad mu vide mr , mene pitaju igram li igricu ... pustite smajlije i gluposti , osvjezite stare teme koje su vrijedne ako imate vremena :)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #543 on: March 21, 2011, 07:01:28 PM »
ja nisam mogao da nadjem bolje smajlije,a i uvijek se nekome nece svidjati jedna ili druga vrsta smajlija,tako da nemam pojma,dogovorite se ako ocete koje smajlije ocete na forumu,ja cu ih postaviti,ali ih svaki cas ne mogu mijenjati casti mi...

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #544 on: March 21, 2011, 07:03:43 PM »
ako postavite jos neki smajli sve cu ih pobrisat ! nemanji kuci misle da je sekta kad mu vide mr , mene pitaju igram li igricu ... pustite smajlije i gluposti , osvjezite stare teme koje su vrijedne ako imate vremena :)
Hahhahaha a to jes'! :DMeni baba kad je jednom vidjela, pitala me 'shto ti gmizhe tu'? :DMada opet bolji su oni stari.. :/I iskren da budem nisam do sad nishta htio da pricham povodom toga, bash iz razloga shto ce Davor odma da reaguje, ali evo Stefan je prvi pocheo, pa reko' da ga podrzim!  :)

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #545 on: March 21, 2011, 07:17:14 PM »
Ma ne oni in the club itd kilometarski no oni skroz mali...bar je smajli ;D ili ;) smajli koji se smije....ovi bash nemaju veze s vezom...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #546 on: March 21, 2011, 07:23:42 PM »
evo vam malo statistike foruma na graficima(mart jos nije zavrsen,zato ovako naglo pada)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #547 on: March 21, 2011, 07:24:40 PM »
slazete li se da dam stefanu sifru da napravi smajlije ako vam je toliko stalo ? za uzvrat treba da napravi cirilicna slova zbog noviteta jer mi je muka od ? !
« Last Edit: March 21, 2011, 10:32:33 PM by stefan123 »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #548 on: March 21, 2011, 07:27:33 PM »
evo vam malo statistike foruma na graficima(mart jos nije zavrsen,zato ovako naglo pada)
naljepnice ljudi , naljepnice ! stefan moze te ih stavi kod kuma na garazu , tico na prodavnicu ... i filip na sud :p ja sam ih stavio kolegi na mecku 124 i ako on ima preko 50 godina :)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #549 on: March 21, 2011, 07:31:20 PM »
kakva cirilcna slova :D mislis utf-8 slova :Ddaj mu sifru,da ako nesto sjebe da me oslobodi ovoga :Pja tih naljepnica ne vidjeh,sve ostaviste u pg,ali i bolje,ne daj boze da pojedini iz pv dodju na ovaj forum :D

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #550 on: March 21, 2011, 07:48:28 PM »
Ahahahhahahah :D

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #551 on: March 21, 2011, 09:23:53 PM »
znamo li je li se ovaj  BOBAPEX predstavljao???

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #553 on: March 21, 2011, 10:33:12 PM »
slazete li se da dam stefanu sifru da napravi smajlije ako vam je toliko stalo ? za uzvrat treba da napravi cirilicna slova zbog noviteta jer mi je muka od ? !
Ne znam SMF...samo phpBB....tako da nema vajde od davat mi :)hahahhahahah izvini shto ti "izmjenih" poruku....sluchajno sam stisnuo izmeni umjesto citat :D

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #554 on: March 26, 2011, 08:07:58 PM »
smFilipe....Ako nastavish tako dushu ce ti uzet s mjenjanjem imena  :P

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #555 on: March 26, 2011, 08:18:34 PM »
ma pojeo sam govno jos prije kad sam  nekome zamjenio,pa sad ne mogu da izdvajam bilo koga...nego vjerovatno cu staviti u onu temu da ako jos neko oce promjenu,da javi u roku od naredna 2-3 dana,posle toga nema mijenjanja :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #556 on: March 27, 2011, 05:47:34 PM »
Po ko zna koji put imam zelju da otvorim neki mali servis za pranje kola ... mozda bude BUM a mozda se i ne desi nista ... u svakom slucaju prvo da pitam vas , da li neko zeli da radi preko ljeta ? Mozda bi mogli da napravimo hit ako narucimo stvari za Car Care, Detailing ... and other ...DAKLE ?

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #557 on: March 27, 2011, 06:20:50 PM »
ja imam posao preko ljeta u chicago.... mislim da ti pored masu perionica i oni samousluznih i ovih drugih posao nece bash ic najbolje... jedino da radish neshto kao pranje luksuznih auta kojih fala bogu ima dosta po pg ali opet morash da se na to probjesh iskljuchivo kvalitetom....

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #558 on: March 27, 2011, 06:27:06 PM »
I ja imam posao preko ljeta u Italiju, inache bih rado pristao! ;)I ja sam oduvjek imao istu zhelju, a imalo bi posla i isplatilo bi se ako bi se izreklamiralo fino u pochetku, i radilo se kao na zapadu (I guess).. :P :)

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #559 on: March 27, 2011, 06:54:23 PM »
Klasichno pranje auta nidje veze...masu ih je vec u PG i niko od njih ne zaradjuje neko chudo...Detailing je mozhda dobra ideja a mozhda i ne...prije bi reka ne bar josh dosta godina ali ko zna...ako pruzhish dobru uslugu ona mora koshtat a onda ce bit pricha "a zavrsicu ja to kod onoga na zabjelo kralje" i slichno...Kad budesh zaokruzhio neki plan javi paa....A oca vi ebem svi li idete nedje po inostranstvu da radite....;Pp