Author Topic: Moderatori:  (Read 17814 times)

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #440 on: February 21, 2011, 09:34:23 PM »
Evo i ovdje da napisem, ako je duka opomenut neka je! sa razlogom je, ali je i Voland u ovom slucaju pogrijesio tako da i za njega opomena mora ici....

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #441 on: February 21, 2011, 09:36:24 PM »
nisam uhvatio taj post od voland-a,ako postoji jos,posalji mi ga,ako ne,upozori ga sam,imas nedje gore pravila upozoravanja, duki sam stavio 5%

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #442 on: February 21, 2011, 09:38:18 PM »
Nemam, izbrisao sam ga, uglavnom rekao mu je doces na okupljanje ako smijes pa ces vidjet kome ces prijetit i slicna macho prica :) uglavnom nisam htio da ga upozorim ali posto je ponovio prijetnju onda mora aj sad cu vidjet za to upozoravanje ...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #443 on: February 21, 2011, 09:40:31 PM »
js bi opominjao samo onoga koje zapoceo,mozda je voland u pravu,ne znam...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #444 on: February 21, 2011, 09:42:17 PM »
Ja sam mislio vise na javnu opomenu za Volanda, ne za kaznjavanje.... A Duka je definitvno kriv...

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #445 on: February 21, 2011, 09:44:38 PM »
napravljen dobar potez :) poslao je filip pp svim pocetnicima da potvrde nalog ili ce biti izbrisani , vec danas 7 novih i 20 clanova online u trenutku .Takodje,tu je mladjani zogovic koji je zasluzeno zbog noviteta dosao u klub , ako uspijemo dobice mod samo za taj dio foruma i to je to . Marinovic , oce li se ikada desiti nesto od tvojih obecanja ? Smislite tekst za nove flajere , kad dodjem ja cu ih ostampati samo dajte ideju Vi koji ste voljni da dijelimo .
Ja evo npr nisam rodjen za to 'smishljanje', pa bi valjalo da se neko 'struchniji' pozabavi time, evo 100. put se spominju flajeri, i po 100. put se zapostavljaju, dajte brate mili da vishe to zavrshimo!  ::msn-wink::Samo nemojte i ovo da ignorishete, ili barem fino recite, 'necu', 'ne mogu'... :P

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #446 on: February 21, 2011, 09:47:00 PM »
Ja sam mislio vise na javnu opomenu za Volanda, ne za kaznjavanje.... A Duka je definitvno kriv...
kako hoces,uglavnom,admini i modovi bi trebali da stoje slozno oko svih postupaka,tako da sam ja uz tebe ako mislis da opominjes :D

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #447 on: February 21, 2011, 09:54:30 PM »
Ne ne, ispravno si ti postupio ok je za Duku, Volandu sam samo na ovaj nacin skrenuo paznju... Vidjecemo oce li prihvatiti to.. On nije upozoren..

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #448 on: February 21, 2011, 10:24:49 PM »
samo kratko , sto je Duka napisao ? Mislite li na mirnog Duku sto je vozio Lagunu ? Od njega nema mirnijeg clana ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #449 on: February 21, 2011, 10:28:21 PM »
Upravo na njega, Voland mu je rekao kao "probudi se iz tog sna dje policajci kaznjavaju policajce i tablice cg i mn" u tom fazonu jen esto bilo, a Duka mu je napisao "Mali batali pricu, bolje ti je"....Volandov psot je bio ono da recem blago grub ali nije zasluzio ovakvu reakciju.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #450 on: February 21, 2011, 10:32:10 PM »
kao sto je filip rekao , ja stojim iza drugova sto je i normalno ... Duka radi dje radi i ima godina koliko ima , ne opravdavam ali i ne krivim , svakome dodje zuta minuta :) i on ima MN tablice :) ali ovo je samo za VAS .

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #451 on: February 21, 2011, 10:34:12 PM »
Znam ja to, zato sam i Volandu objasnio danas zasto je duka tako napisao i da ne opravdavam, ali da ima razloga za nejgovu izjavu prije prijetnje na koju je voland rekao da se probudi ali eto.. ja nisam htio da otkrivam dje coek radi to je njegova stvar, rekao sam da je stariji, mzoda zbog psotovanja malo ali eto.. bilo sto je bilo, nek sad vide sami sto ce radit....

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #452 on: February 21, 2011, 10:50:32 PM »
isto ja izbrisem cak i malu iskru jer vatru je najlakse podpalit ...Stigla mi muzika pooosle dugo cekanja , nece ni ova raditi na Megana ... Nemam toliko kablova :(

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #453 on: February 21, 2011, 10:53:50 PM »
aj vidi ti sa ovim za server,mislim da ce za par dana pasti,jer se povecava opterecenje svaki dan po malo,ne znam kako da zaustavim,ne vidim sta koristi resurse...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #454 on: February 21, 2011, 11:31:31 PM »
pitao sam ga , cekam ili odg ili da se samo nesto promijeni kao prosli put ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #455 on: February 21, 2011, 11:33:21 PM »
davorike sto ti je problem s nalepnicama na felme?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #456 on: February 21, 2011, 11:36:43 PM »
nije jos probano , samo sam se raspitivao kako se to ispravno radi . Da li se stampa u obliku tocka ili pravo ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #457 on: February 21, 2011, 11:43:20 PM »
a bolje ce ispanut i lakse je zalijepit ako je iskidas-pripremis u obliku koji treba i onda se samo zalijepi...kad se zalijepi na farbu preko ide bezbojni...i to je to
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #458 on: February 22, 2011, 12:02:05 AM »
pokrenuo sam task za uklanjanje clanova koji se nisu prijavili preko 180 dana...oni su za sad u nekoj sivoj zoni,nisu medju clanovima dok se ne uloguju,a ako se ne uloguju do sjutra u 20.00 ce biti trajno izbrisani,sto znaci da sada imamo  263 clana+oni koji se uloguju u medjuvremenu

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #459 on: February 22, 2011, 12:22:55 AM »
Oj shto chinite...:)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak