Author Topic: Moderatori:  (Read 8672 times)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #420 on: February 15, 2011, 06:32:13 PM »
Dodat sistem upozoravanja korisnika-na dnu svakog posta imate trougao sa znakom uzvika,kojim za taj post mozete podici nivo upozorenja korisniku...Upozorenja su po default-u svima na 0,a pravila su sledeca:
Nivo upozorenja da bi se korisnik nadgledaoNivo upozorenja korisnika nakon kojeg ce njegovo ponaÅ¡anje pratiti urednici  10
Nivo upozorenja za ucutkivanjeNivo upozorenja korisnika nakon kojeg više nece moci da šalju poruke 60
Takodje sam obrisao u oglasima sve teme na koje nije odgovoreno vise od 30 danaGosti su mogli da vide sve forume,ne znam kako se to desilo ili kad,nebitno,moguce kad je vrsen prelaz na verziju 2, uglavnom sad sam im onemogucio to,da bi vidjeli bilo koji forum,moraju se registrovati ili ulogovati
« Last Edit: February 15, 2011, 06:49:15 PM by smfilip »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #421 on: February 15, 2011, 07:41:37 PM »
good job :)
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #422 on: February 16, 2011, 04:05:11 PM »
promjenih mailove svima koji su registrovani bili sa @cg.yu na @t-com.me

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #423 on: February 16, 2011, 09:46:26 PM »
prvo ne vidim taj trougao sa znakom uzvika, onda me interesuje dje ce pisat clanu koji je nivo upozorenja dostigao i na osnovu cega cemo ih upozoravati? zbog ofovanja, psovanja, provokacija?p.s. dobra fora sa ovim kalendarom za rodjendane...
« Last Edit: February 16, 2011, 09:53:01 PM by Filip »

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #424 on: February 16, 2011, 09:53:59 PM »
upozoravacemo ih zbog svega sto je u suprotnosti sa pravilima foruma... nivo moze da se vidi kad udjes na neciji profil,pa ides na Akcije-->Izdaj upozorenje...A narandzasti trouglic bi trebao da se vidi svim adminima i modovima,mozete li vi ostali da pogledate da li imate?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #425 on: February 16, 2011, 09:55:46 PM »
nema sladju ukopa

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #426 on: February 16, 2011, 10:00:34 PM »
a na Akcije imam samo opciju posalji privatnu poruku

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #427 on: February 16, 2011, 10:04:07 PM »
a sad?  really!

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #428 on: February 16, 2011, 10:12:13 PM »
sad ima sve, znaci kad je neki neprikladan post u vezi sa pravilima foruma, kliknemo na trougao i tu mu se ubroji npr meni kliknete i to mi je prvo upozorenje, i ako kliknete 10 puta na mene onda se dolazi do ove stavke  - Nivo upozorenja korisnika nakon kojeg ce njegovo ponaÅ¡anje pratiti urednici  10??a kad ocu da provjerim koliko ko ima upozorenja idem na profil pa na akcije, tako?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #429 on: February 16, 2011, 10:17:30 PM »
jok...kliknes na trougao,onda ulazis u meni, i ides + ili - u zavisnosti od toga koliko procjenjujes da jede govna neko :) obavezno se upise razlog ispod,i posalje obavjestenje(moze custom text a moze i sablonski-imaju ponudjeni sabloni),uglavnom sve pise...ali da napomenem: RAZLOG i OBAVJESTENJE OBAVEZNO UNESITE

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #430 on: February 17, 2011, 10:35:59 PM »
napravljen dobar potez :) poslao je filip pp svim pocetnicima da potvrde nalog ili ce biti izbrisani , vec danas 7 novih i 20 clanova online u trenutku .Takodje,tu je mladjani zogovic koji je zasluzeno zbog noviteta dosao u klub , ako uspijemo dobice mod samo za taj dio foruma i to je to . Marinovic , oce li se ikada desiti nesto od tvojih obecanja ? Smislite tekst za nove flajere , kad dodjem ja cu ih ostampati samo dajte ideju Vi koji ste voljni da dijelimo .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #431 on: February 18, 2011, 09:58:39 PM »
Ikada oce, obeceajem, al kada nzm :) Salim se, ae bice za ovi vikend nesto ;)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #432 on: February 19, 2011, 07:45:58 PM »
@eto tako: aj kontaktiraj ovoga sto je kod njega uzet server,pitaj ga sto je opterecenje stalno na maksimumu,moze li da nam kaze sta opterecuje server,da probamo da ga smanjimo posto ja ne mogu iz server control panela da vidim...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #433 on: February 20, 2011, 10:42:13 PM »
treba mi misljenje jos nekoga od modova ili admina u vezi ove teme:http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=13364.msg102887#msg102887kaze da prodaje bez papira, mislim da je ovo za brisanje i opomenu,slazete li se?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #434 on: February 20, 2011, 10:52:39 PM »
sto ima to veze..nek prodaje sto oce...

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #435 on: February 20, 2011, 10:54:10 PM »
A sto znam , i ja sam mislio da se obrise, al kako ocete, opet sto kaze tico nek prodaje sto oce, al ovo mi cudno malo...Msm kako moze bit bez papira..

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #436 on: February 20, 2011, 10:55:18 PM »
mislim da ima veze,jer je u sustini ako nema papire,to znaci da zakonski nesto nije ok sa tim,a pravilo postoji od pocetka foruma da se to ne tolerise...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #437 on: February 20, 2011, 11:07:13 PM »
onda brisi :D

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #438 on: February 20, 2011, 11:44:00 PM »
brisi, ali bezo opomene ovaj put a?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #439 on: February 20, 2011, 11:46:30 PM »
obrisao sam vec  i stavio mu 5% opmenu,cisto da imamo podsjetnik za ubuduce,mada mislim da sam ja ovome vec jednom nesto brisao,prije ovog sistema opomena,ali nema veze ;)i sta mislite da podignemo ovaj nivo za pracenje postova sa 10% na 15 ili 20%,ovako je vec druga opomena=pracenje... a svakako se moze odjednom povecati i na 100% ako treba :)
« Last Edit: February 20, 2011, 11:48:17 PM by smfilip »