Author Topic: Moderatori:  (Read 18260 times)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #300 on: January 05, 2011, 05:01:31 PM »
ja u to necu ulaziti , znam samo da mi je smijesno kad utorkom uzmem clanak iz vijesti pa kazem ... Vidji , sve sa mr od prije nedelju dana ... Juhu ! Dogovorite se ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #301 on: January 05, 2011, 05:16:47 PM »
aj poprichacemo nocas o tome..... na perone u 7....

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #302 on: January 05, 2011, 11:34:54 PM »
jeste li se sto dogovorili? previse pdogoruma po mom misljenju jedino u topic stajling da se to drzi.. ili u stayling da se ubaci taj podgorum ili topic u kojem ce se to stavljati pa cem oga napraviti kao stickyAj napravite u nezvanicna okupljanja u dio podforum folder "OKUPLJANJA 2010" da tu prebacim ove topice o okupljanjima iz 2010. i sto mislite da zaobidjemo pravljenje ovih topica  "ocemo li u 7 na perone" i dodje 4 auta i 6 momaka.. neozbiljno zvuci, za to cemo se preko telefona dogovarati. tu da pravimo jedino ako cemo vece okupljanje a?
« Last Edit: January 05, 2011, 11:56:31 PM by Filip »

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #303 on: January 06, 2011, 04:51:46 PM »
juhu? ocete li pravit ovo sto pitah? :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #304 on: January 06, 2011, 08:43:07 PM »
a sto ima veze..70 posto okupljanja je tako :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #305 on: January 07, 2011, 11:59:32 AM »
i sto mislite da zaobidjemo pravljenje ovih topica  "ocemo li u 7 na perone" i dodje 4 auta i 6 momaka.. neozbiljno zvuci, za to cemo se preko telefona dogovarati.
Pa samo takva okupljanja i imamo tako da.....Kad je zadnji put bilo pravo, veliko, okupljanje ?!..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #306 on: January 07, 2011, 03:18:26 PM »
kako ocete, to je bilo moje misljenje.. kad udje novi clan i vidi u topik okupljanje tu ce vjerovatno ocekivati masu ljudi i kola kao rezultat a ne 1000 okupljanja nista spec. na ostale forume posle svakog okupljanja slike i nema toliko tema... meni ne smeta vala.. al napravite podforum administratori kad zavrsite slavlje.

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #307 on: January 07, 2011, 06:34:19 PM »
Da al na ostale forume se deshavaju okupljanja....organizovana okupljanja.....ovo je sve budalashtina....podjemo dvoIjca na kafu, pridruzhe se josh trojica i to je to...Mada slazhem se da treba brisat ove topike "dogovaranja dje kako shto" nakon shto se zavrshi okupljanje ;)

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #308 on: January 07, 2011, 07:14:02 PM »
e to isto moze ;)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #309 on: January 16, 2011, 11:19:38 PM »
zamolio sam vladana da odradi naljepnice zbog jebenih vektora i tih zjb ...na pola stranice link sa mjerama po 1cm a na drugu polovinu po 2cm PLUS sto ce desno od linka na prazni prostor postaviti MR sa zastavicom 2cm sa 2cm ... cisto da imamo i te skromne za oni koje znaju :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #310 on: January 17, 2011, 12:19:37 AM »
meni mi se svidja ;)kad ce bit to? :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #311 on: January 18, 2011, 04:38:09 PM »
moze li neko da opomene ovoga clana yugisa, vec sam mu brisao oglas,zabolje njega za pravila,niti postuje one oznake ispred naslova oglasa,niti postavlja oglase u dobrom podforumu,pa da ne ispadne da sam mu se ja nesto nameracio :)evo ovde: http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=13184.msg99237;topicseen#newstavio je oglas u dio za prodaju auta, a nije stavio ni ono K:

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #312 on: January 18, 2011, 05:14:35 PM »
i say BAN him...

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #313 on: January 18, 2011, 06:29:33 PM »
poshaljesh mu ovo:UpozorenjeImate rok od 7 dana da ispostujete osnovna pravila foruma tj. da se predstavite u topicu namijenjenom za to.Dok to ne uradite ne mozete postavljati nove postove. Ukoliko ipak ne odluchite da isposhtujete ovu naredbu bicete trajno banovani.S postovanjem,Admin&Mod Tim

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #314 on: January 18, 2011, 08:39:35 PM »
pa predstavio se...ma sad cu ja da uvedem grupu korisnika kojima je zabranjeno postovanje u oglasima,ko se god ne bude ponasao fino,jednostavno ga prebacimo tu i cao...

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #315 on: January 18, 2011, 08:46:53 PM »
Evo da se i ja javnem, posto sa moderator za sekciju oglasi...Ja nebih da se brise ili zabranjuje stavljanje oglasa...Ja sam ranije to prepravljao, prebacivao teme...Al od toga nema vajde, jer niko ne svati sto je greska i ponovi je opet, nego treba slati pm sa "upozorenjem" i sa kritikom, tj reci ono sto treba da uradi...Evo ja cu mu sada poslati pm i prebaciti temu pa cemo vidjeti...I da, vidim da ponekad neko zakljuca oglas gdje postavljac kaze moze lock, jer je oglas odradio svoje, samo da kazem da ih izbrisite odmah ,nema ih potrebe zakljucavati kad smo vec ranije rekli da te odma brisemo kako nebi bilo previse nagomilavanja...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #316 on: January 18, 2011, 09:24:09 PM »
domo izbirisao za motor a ja jos tri i poslao mu pm i napisao javno ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #317 on: January 18, 2011, 10:10:44 PM »
ja sam mu fino danas izbrisa dva topika i iznervira sam se kad sam vidio onaj oglas al sam morao da idem... jupi svi smo se iznervirali. znaci stalo nam je.

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #318 on: January 18, 2011, 10:54:52 PM »
i ja sam ga upozorio na pm,i opet radi isto...ubacen je u grupu da ne vidi dio sa oglasima...

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #319 on: January 18, 2011, 10:56:30 PM »
BAN-ujte ga ljudi, ochigledno je da je a little mental....:POtvorio je i neku temu na foru vidjite ovo auto i link s crne hronike.....dovoljno za BAN...