Author Topic: Moderatori:  (Read 18305 times)

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #240 on: December 22, 2010, 08:21:11 PM »
Ljepota!  really!

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #241 on: December 22, 2010, 11:32:44 PM »
Svaka chast Davore na ozivljavanju starih zanimljivih tema....Imam jedno vazno pitanje, tj. molbu.Mislim da je najbolje ovako javno (unutar uprave) da pitam da bi neko rekao ako ima shto protiv.Zelio bih da mi se promijeni ovaj username.... nije mi se nikad ni svidjao, mada ga nisam ja ni stavio (vec luka) ali kad sam imao 200 postova prica iz administracije je bila da ne mogu da mi promijene jer imam dosta postova i ako bi mi promijenili da bi svako zelio da ga promijeni... Ima li ko sto protiv da se promijeni?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #242 on: December 22, 2010, 11:44:24 PM »
ovako...sa tehnicke strane, mozes da promjenis ime koje je vidljivo na forumu,ali bih te zamolio da ne mijenjas ime sa kojim se logujes (imaju 2 odvojene opcije na uredjivanju naloga),jer ako zamjenis to ime,postoji mogucnost da se poremete svi tvoji dosadasnji postovi,sto bi bilo nepovratno,posebno u trenutnim okolnostima... sve ovo,naravno,ako se slazu ostali sa tim

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #243 on: December 22, 2010, 11:46:57 PM »
pa da, na to sam i mislio, samo ovaj vidljivi nick....

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #244 on: December 23, 2010, 12:14:00 AM »
Ada znamo se svi mi koji smo aktivni tun...shto se mene tiche mjenjaj slobodno...Da stavish i Trile, opet bi znali da je to stari dobri "eee" :)
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #245 on: December 23, 2010, 12:22:42 AM »
Ada znamo se svi mi koji smo aktivni tun...shto se mene tiche mjenjaj slobodno...Da stavish i Trile, opet bi znali da je to stari dobri "eee" :)
+1
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #246 on: December 23, 2010, 09:09:14 AM »
Nemamo nishta protiv  ::yes::Eto Davor je iz 'RenaultN1' promijenio u 'eto tako'  ::bash:: :D izdajica... :D

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #247 on: December 23, 2010, 09:20:55 AM »
aj kad ste zaredjal ida se i aj glasnem, mislim da ne bi trebao da mijenjas nick ali kad svi kazu onda cu se i ja sloziti.Naravno salim se... micim da nije trebalo da pitas za to sam oda nam javis. :P al dobro je ovo sto je Filip reka za useranme to nisam znao.. i kad promijenis predstavi se javnosti da si rpomijenio nick i  bole te brige.. samo reci da si od sad taj i taj

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #248 on: December 25, 2010, 04:25:59 PM »
dobio sam podatke za ftp... 1. UTF-8 je podesen bio i do sad,ne znam sta je razlog sto se ne prikazuju nasa slova,moze biti da je nesto do teme,ali nisam uspio da provalim,probacu jos,mada mislim da ce uskoro izaci verzija foruma 2.0,tako da ce biti sve drugacije,pa se ne treba nesto pretjerano ni truditi2. chat tj. shoutbox je instaliran,ali takodje iz nekog razloga ne mogu da ga ubacim na ovu temu na forumu,i ako sam rucno podesio sve fajlove,a postoje samo 2 shoutboxa za trenutnu verziju foruma.3. promjenio sam malo ovaj footer,tj text na dnu foruma :)4. Zna li neko ko je ubacio ove planinare, ne mogu ni to da nadjem dje je postavljeno,da maknem?sve u svemu,kao sto rekoh,uskoro ce nova verzija foruma, pa cemo uraditi novu instalaciju,samo cemo zadrzati bazu, jer je ovaj od previse cackanja skroz s*eban...Treba li jos nesto da se uradi,nadam se uspjesnije nego ovo :P ?
« Last Edit: December 25, 2010, 04:29:53 PM by smfilip »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #249 on: December 28, 2010, 10:29:48 PM »
samo informativno,tico ima li kod tebe u prodavnici cevapa i tako toga ? I ako nema dje je najbolje uzet , posto je 1kg-40kom ispod 5e , ja sam raspolozen da kupim 3-4 kg cevapa i sira , hleba i posude ... Samo mi recite je li glupo da jedemo na onaj kijamet i da sve to radimo ? Sto bi jos trebalo uzet ? Alkohol treba na siroko zaobici !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #250 on: December 28, 2010, 10:56:53 PM »
ma kakvi... grickalica uzet i to je to.... al ako se ipak odluchish za ovu tvoju varijantu javi se pa cemo neshto iskombinovat...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #251 on: December 28, 2010, 11:03:17 PM »
nije vala glupost.. no originalno :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #252 on: December 28, 2010, 11:06:47 PM »
nema cevapa..ne prave se odavno...nego...mislim da je glupo o tome jadu radit..kupimo ka onu noc kad je bilo okupljanje moderatora...i ljepota..

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #253 on: December 28, 2010, 11:09:02 PM »
kako god ocete. .da ako dodje Madjo sa hondom da postavimo na nju, najniza je pa dodje nesto kao sto :) aj cujemo se sutra i vidimo.. u 8 mi je ispit juhuuuuuu

Offline Domo_TS

• View Profile
Moderatori:
« Reply #254 on: December 28, 2010, 11:12:07 PM »
hahahaha a gdje na hondu,  ne mogu se saginjat neshto me kichma boli :Deeeeeeee nego znate li koga sretoh u sred podgorice danas????? Luku! Ja reko shto je ovo jbt..... dosha je juche i nije se javio... doc ce i on vjerovatno an okupljanje,....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #255 on: December 28, 2010, 11:14:29 PM »
izdaja! :D :Dmada njega bas odavno odje nema... :D

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #256 on: December 28, 2010, 11:22:00 PM »
cccc.. zato sto je htio samo sa malom da semaci prvih nedjelju e trt.. sad ce mroat sa nama!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #257 on: December 29, 2010, 02:45:09 PM »
smfilipe napravi limit slika na 25 po postu...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #258 on: December 29, 2010, 02:52:54 PM »
ne mogu da nadjem tu opciju za podesavanje na forumu...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #259 on: December 29, 2010, 03:05:00 PM »
potrudi se..stevann je imao problema sad kad je kacio slike na sparcov topic za lanciu