Author Topic: Moderatori:  (Read 17296 times)

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #80 on: April 13, 2010, 06:33:33 PM »
Previshe su se opushtili neki shto se tiche rechnika... Mozhe li se to kako sredit? ???Kao i da se ne off-uje mnogo. :PP.S. Oce li se brisat ovo, s' obzirom da je duplikat? http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=11024.0zadnja 2 posta Aleksandra... http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=9800.60
« Last Edit: April 13, 2010, 06:35:40 PM by TROPHY-Renault »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #81 on: April 13, 2010, 06:52:27 PM »
to sto je duplikat slobodno izbrisi a sto se tice recnika slobodno prepravi i crvvenim slovima naglasi i potpisi MOD TIM .

Majka mi je rekla da moze ...

administracija

• Guest
Moderatori:
« Reply #82 on: April 13, 2010, 07:13:47 PM »
Evo Stanislave crnjaku , idu u svoju sobu ! Uh ... preznojih se dok sam napravio ovo ... Davor .

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #83 on: April 22, 2010, 07:02:47 PM »
Ajte MOLIM VAS! Samo malo opomenite Milana-Mix-a!Vidjite shta radi oko fudbala, sve sami off! A ovamo u druge teme samo 'quotira' i use*e svaki topic time! Chim ja ili Kole (brat mi) spomenemo njemce, odma skache ka' da bash njega prozivamo! Jes da smo najbolji drugovi, ali kad su auta u pitanju tu se zivi ne podnosimo!!!Chim mu se izbrishe post, skache na mene kako sam mu ga ja obrisa, i prijeti da ce ga' opet postavit...Ako ja grijeshim recite mi slobodno, kako bih shto bolje obavljao svoju duzhnost!  ::msn-wink::Mislim da dovoljo pridonosim forumu, i necu stvarno da se nerviram oko nekih stvari, tako da vi to rijeshite!Ili ja, ili on!  ::bann::
« Last Edit: April 22, 2010, 07:06:40 PM by TROPHY-Renault »

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #84 on: April 22, 2010, 07:07:04 PM »
Samo opusteno, fudbal je pun off-a, ja sam najradiji da se ta tema prebaci u chut chat... nema veze sto se on pronalazi u njemce, ti se pronalazis u francuze, neki u golfove.... sve je pod kontrolom, samo relax ;) ako te opet iznervira ukucaj www.youyizz.com i isamaraj se....

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #85 on: April 22, 2010, 07:11:29 PM »
Znam brate ;)Ali ne znate ni samo koliko mi je stalo do ovog foruma, i sad da mi on pricha shtaja smijem a shta ne smijem da radim!Eno po 5i put mu brishem jedan isti post i on se inati sa mnom i opet ga postavlja!Samo kazhem da ga opomenete :P

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #86 on: April 22, 2010, 07:13:10 PM »
vidi, sad me je zvao... batalite to brisanje psotova, post je opet u vezi sa testom ovaj za francuza on za njemca i tacka.... nije neki off ;) iskuliraj, vjeruj mi.....

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #87 on: April 22, 2010, 07:17:50 PM »
Necu da njegova bude zadnja!!!  ::angryarms::Neka jednom bude neko na moju stranu! Ili ja idem!!!  ::bye2:: Pa se vi zajebavajte!Jeste glupost, kad se malo bolje pogleda, ali necu da vazda da ja popushtam...  ::bash::Stvarno je ozb, i znam da cesh/cete pomislit 'oni su josh djeca', ali uchinite mi toliko, ako ocete? :(

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #88 on: April 22, 2010, 07:21:41 PM »
Ovako na forumu nikoga ne dijelim na djecu i odrasle bez onog metabonda on stvarno ima 50 godina :)al ovo neces da je njegova zadnja.... to su price za vrtic... Njegov post je potpuno u skladu sa temom... Nema potrebe da se crnajcis.. Ak obolej razmislis, ovo sad nije u vezi sa temom nego tvoj i njegov inat! To sto smo mi u administraciji, to ne znaci da su ostali ispod nas i da se mi trebamo da ih spustamo ispod naseg nivoa ;)

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #89 on: April 22, 2010, 07:28:53 PM »
Ok, znam!Ali mi smeta to shto sam ga ja pozvao na forum, satimapreko telefona prichali kako bi mu objasnio pojedine stvari, za koje su meni trebali mjeseci da shvatim i razumije! A on to sad zloupotrebljava kako bi skupio koji post vishe! Shto ste vjerovatno sami i primijetili  ::msn-wink::Znachi iza svakog mog ili bratovog posta koji mu nije po volji quotira to isto i bezveze se*e topic, shto mi najvshe smeta!A josh mi vishe smeta to shto se i dalje nastavlja to da bude njegova zadnja!P.S. Mislio sam da cete me barvi razumjet, al ajde... :(HVALA SVIMA!!! POZDRAVLJAM VAS!Nego kako reche, jednom Vuki, imam brojeve onih s' kojim sam dobar, pa se chujemo, i vidimo na nekom drugom forumu ili klubu ako Bog da!!!!
« Last Edit: April 22, 2010, 07:38:54 PM by TROPHY-Renault »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #90 on: April 22, 2010, 09:33:03 PM »
Evo i mene , samo da kazem na glas svoje misljenje :0Ne pozdravljas ti nikoga , za stvari u zivotu moras sam da se izboris , mi te podrzavamo ali ako ti je stalo do foruma a znam da jeste onda neces dici ruke jer ako kome ostane onda ce ostati tebi zato , glavu gore i urazumi se !

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #91 on: April 23, 2010, 02:33:54 AM »
To ovo cudo od administratora misi da je,..(poplavio je pa je cudo) jao,..
poslao sam Mixu poruku za ovu prozivku..... i rekao mu sto i kako,trofi ako ti je stalo do foruma, ostajes.... Najlakse je odustati! ovo sto se nocas desilo, je neka vrsta rivalitetta izmedju tebe i Mix-a, ali ti to ne treba tak oda shvatas. Post brises kad je off a ako nije off a smeta ti, moras da iskuliras, ili da prokomentarises na fin nacin naravno dok god je on topic... i time ispadas veci dzentlmen i gospodin... a ne prepirke i svadje i temperament.. nije bilo potrebe da ti njemu veceras otkrivas sto te bocka... jer ce znati dje da te dira ;) al sad moras da naucis da iskuliras... pa znas li koliko ima komentara na forumu koji mene nerviraju, kolko Vukovih stvari ja brisem, ali ja znam da je on takav i da je to to, off brise, on ostavljam, za neke mu stvari kazem da iskulira a ako ne, njegova stvar, nek se svadja sa baranim i sto oce, al na PM.... cheers1

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #92 on: April 23, 2010, 05:56:46 PM »
Kao shto i izreka kazhe, 'jutro je pametnije od noci' tako da kad sam se jutros probudio, shvatio da sam i ja malo precerao, ali samo malo! I Milan je kriv! Ali na srecu, izgladili smo lijepo stvari u skolu! Eh sad, stvar na koju bih volio da obratite pazhnju ubuduce, jeste to da bude shto manje off-a! Jer mrzim kad vidim da mi se use*e topic, jednim te istim komentarima, oko kojeg sam se fino potrudio!  ::msn-wink:: ::yes::

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #93 on: April 29, 2010, 07:28:11 PM »
Poludjeh!!!  fist fist fist suck_krPokushavam da postavim test, sa 10, 15 slika i ne mozhe, chesto imam taj problem, samo mi otvori kao novu stranu 'Greshka, www. montenegro-rac... qrac palac! Pokushavao sam i da editujem iz 15, 20 puta ali nece da postavi preko 5,6 slika, kao shto mozhete i da vidite u topicu koji sam premjestio dok se ne snadjem...Ovo nije prvi put da mi se deshava, nisam mogao u galeriji da postavljam 'malo' vishe slika, nego sam editova pa nekako uspijevao, takodje mi se u 'Novitetima' deshava da ne mozhe da se postavi ako je malo vishe texta i slika...Shto mozhe bit problem?  \silly3

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #94 on: April 29, 2010, 10:11:29 PM »
to admin moze napravit max broj slika po postu..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #95 on: April 29, 2010, 10:34:32 PM »
Vidjeh naseg admina, u setnju je iskocio, pa kad se vrati doma procitace ovaj post, pa kad ga procita od tad pa u roku od 3 dana ce napravit i to, mislim da mu je toliko dovoljno da provali foru, jer je DOBAR sa net tehnikom :) :party:

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #96 on: April 30, 2010, 06:36:30 AM »
Ko ce da pomogne Stefanu i Vasku u audio podforumu ? Ako se budemo sastajali ovih dana ponijecu komp da to obavimo ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #97 on: April 30, 2010, 07:28:53 AM »
Ko ce da pomogne Stefanu i Vasku u audio podforumu ? Ako se budemo sastajali ovih dana ponijecu komp da to obavimo ...
trebalo bi da tico to uzme, posto se razumije. za mene su to inostrana sela...

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #98 on: April 30, 2010, 08:10:03 AM »
Radu cu doc', ali mogu teka poslije ponedjeljka... :P

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #99 on: April 30, 2010, 08:19:40 AM »
E ali se tiCo ne bakce kao nekada , poceo je da se ljubi sa djevojkama pa nema kad ...