Author Topic: Moderatori:  (Read 17295 times)

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #60 on: February 13, 2010, 10:08:38 PM »
Da brisete temu ili clana, ne sh(v)atam... Al kako ocete u svakom slucaju   Sta mislite da otvorimo u forumu moto sport podforum oglasi, i da tu idu oglasi vezani za motore, ovako je bzv, udjes u oglasi-automobili, a tamo oglasi motora, nekako bzv izgleda :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #61 on: February 13, 2010, 11:52:52 PM »
Rosi nash,otwori slobodno topic nego me strah da ne bude prazan! I ako je moguce copy malo o novitetima,vidji sto radi trophy za kola , sve prati ! Sto se tice podjela Ja nemam nista da se vi dogovorite mada ja nikad nisam za podjele nego radim sve sto i drugi tako da cu vam uskakat u swe kao i do sad :) sledece,fabiju cu pozvati,moze i tiko da mu posalje owaj link i da ga pita za strucne pomoci. Da se otwori topic "pitaj-odgovaram" i da nam se prikljuci.  I nek neko odradi ideju za new letak ! Ja cu ih ostampati i izrezati . Idemo dalje !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #62 on: February 14, 2010, 10:09:37 AM »
Pa vidim po oglasima da ima dosta ima par oglasa o motorima, svako malo uskoci jedan pa zato, cisto reda radi...Za ovo drugo nema problema, priznajem nisam dugo nista okacio... :)

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #63 on: February 21, 2010, 09:46:07 PM »
Mali trophy ubija sa novitetima , sto mislite da ga pozovem u tim ? Plus je dosta online i mozda bi htjeo da nam pomogne !?U svakom slucaju nam treba mlad tim kojem bi sve ostalo jednog dana ...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #64 on: February 21, 2010, 09:48:57 PM »
za!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #65 on: February 22, 2010, 10:19:31 AM »
neko protiv ? mozda jeste klinac ali najvise noviteta postavlja , onda makar da pozuti ?

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #66 on: February 22, 2010, 12:31:58 PM »
Ja sam odavno pricao da se on stavi u moderator, i nemanju bi ja takodje stavio...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #67 on: February 23, 2010, 03:48:28 PM »
ima novih clanova pa odobrite im naloge....

administracija

• Guest
Moderatori:
« Reply #68 on: March 24, 2010, 04:11:40 PM »
Imamo novog kolegu , kao i sve do sada na sledecem okupljanju moracemo i njega da prekrstimo i malo izmatletiramo . Predlazem da ga Filip bije 15-20min a zatim da Tico sjedi na njega max 25 min ! Ako ikad upoznamo Marinovica , za kaznu ce se voziti GO sa njim na motorcic po Kotoru a od mene ce dobiti cokoladu kad napuni 18 godina ! Pozdavite mladjanog Trohy dacka !!!Eto tako ...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #69 on: March 24, 2010, 04:47:57 PM »
Dobrodosao Trofi, necu biti pregrub. okacicemo ti teglu o muda da je nosis krug oko kombinata :P i primljen si

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #70 on: March 24, 2010, 04:51:27 PM »
Ahahahahhah hvala dechki!  happy2Podnijecu ja to mushki! :D

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #71 on: March 26, 2010, 01:36:33 PM »
Ima li neshto na shta posebno moram da obratim pazhnju kao admin?Kao i u sve ostale sobe, i u ovoj sam chitao stare postove, pa vidjeh da ste se neshto dijelili ko ce koju sobu da odrzhava...Ima li shto za mene? :PI oce li bit' shto od tih flajera-letaka?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #72 on: March 26, 2010, 03:51:47 PM »
Prvo moramo da te akreditujemo !!!

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #73 on: March 26, 2010, 06:23:59 PM »
Kako? Shto? Dje? :D

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #74 on: March 26, 2010, 08:01:52 PM »
Samo opusteno, brises postove koji nisu vezani za temu znaci off, ne moras ih brisati odmah vec pustis ih jedan dan, a onda ih izbrises, da bi tema bila preglednija i  da se ne bi sirio of... onda, npr. juce je devil u minim 5 topica stavljao "provokativne" postove, tipa u skodu za manijake - jos ne prodaste ovo smece, i sl. to sam automatski izbrisao da se ne bi stvarale tenzije jer je Cetinjskom momku bilo dosadno pa nije znao sto da radi bez da pecka...uglavnom vidjeces sam....

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #75 on: March 26, 2010, 08:40:01 PM »
Ali nikako da provociras jer su to neki prije radili pa je clanove bas zaboljelo , znaci psovke i ''smece'' kao i off topic redovno brisati i to je to .

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #76 on: March 26, 2010, 08:51:28 PM »
Ok, ok, znam to! ;)A vec sam malo pochistio galeriju i tako to... :P :)I dao savjet mom drugu Milanu-Mix-u na koji nachin da se aktivira i kako da doprinese forumu, shto se odma vidi... :P

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #77 on: March 27, 2010, 06:49:50 PM »
Imamo novog kolegu , kao i sve do sada na sledecem okupljanju moracemo i njega da prekrstimo i malo izmatletiramo . Predlazem da ga Filip bije 15-20min a zatim da Tico sjedi na njega max 25 min ! Ako ikad upoznamo Marinovica , za kaznu ce se voziti GO sa njim na motorcic po Kotoru a od mene ce dobiti cokoladu kad napuni 18 godina ! Pozdavite mladjanog Trohy dacka !!!Eto tako ...
Nikadaaaaa :p kad se budemo upoznavali vozicu spejc shatl a ne motocek

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #78 on: April 06, 2010, 08:33:14 AM »
Ficko , ja izbrisah tvoj post ... ipak se ''forneti mali'' predstavio u sept 2009 :)

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #79 on: April 06, 2010, 05:23:11 PM »
Ficko , ja izbrisah tvoj post ... ipak se ''forneti mali'' predstavio u sept 2009 :)
ok neka si al mi je bilo cudno posto sam mu prebrojao 3 posta koja je juce stavio, al se topik onda ne broji kao post ili broji, sve u svemu neka si ;)