Author Topic: Novi clanovi MR  (Read 841 times)

Offline mili

• View Profile
Novi clanovi MR
« on: May 13, 2009, 09:50:32 PM »
Å ta reci: za 4 dana 40 novih clanova!

Offline Nemanja

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #1 on: May 13, 2009, 09:53:08 PM »
svaka cast  happydance,tj tebi svaka cast,posto si u zadnje vrijeme zaiteresovao forum nenormalno  ::msn-wink::...a i vidim da su aktivni,i bit ce super  ::thumbsupup::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #2 on: May 13, 2009, 09:56:38 PM »
samo naprijed!svaka ti dala :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline ObeliX

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #3 on: May 13, 2009, 10:08:49 PM »
drago mi je da se stanje na forumu popravlja  ::thumbsupup::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #4 on: May 13, 2009, 10:19:13 PM »
drago mi je da se stanje na forumu popravlja  ::thumbsupup::
me 2!

Draganct

• Guest
Novi clanovi MR
« Reply #5 on: May 13, 2009, 10:52:20 PM »
 respect

Offline tequila_cg

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #6 on: May 13, 2009, 11:17:14 PM »
Svaka cast  respectSamo naprijed  cheers1

Offline tuningmaniak

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #7 on: May 14, 2009, 10:41:12 AM »
Å ta reci: za 4 dana 40 novih clanova!
Slabo brate! rofl rofl roflSalim se naravno svaka cat i puno srece u daljem radu..........Da nebi tebe (Vas) forum se nebi  maka ni santimetar.........svaka cast.....no te nafalig previse rofl  clap2 rofl........SAMO NAPRIJED ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup:: ::thumbsupup::
« Last Edit: May 14, 2009, 10:43:14 AM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline TROPHY

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #8 on: May 14, 2009, 11:43:23 AM »
Bravo! groupwave Svaka chast! respect respect respect coolthumb groupwaveSamo sam ovo htio da pitam, poshto svaki put zaboravljam, a evo i dobre teme za to. Naime, mogu li se ikako pozvati (da se registruju) ljudi sa svim 'silnim' jakim novim autima koja se voze po pg kao shto su AMG-evi, RS-ovi (ostala 3 clia sport, megane plavi, zhuti je 'montoyin' koji se vec registrovao, al ga nema...) ferarijevi, GTI-jevi-novi, r32-jke, ja mislim da Mili zna momka shto ima crvenu edition 30, - vozi karting, OPC-i, ST-i, M-ovi,.... Ja znam da vishe od 50,60% ljudi koji su vlasnici ovih gore nabrojanih auta ne zanima toliko automobilizam da bi bili redovni korisnici foruma, ali sigurno ima makar 20,30% onih koje zanima.  ::msn-wink:: ::yes::Pa...?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #9 on: May 14, 2009, 01:14:42 PM »
trophy dobar predlog

Offline TROPHY

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #10 on: May 14, 2009, 01:36:28 PM »
Hvala i svaki put! :)  ::msn-wink::Nije nego stvarno, jedini Trile na ovi forum ima novo sportsko auto, mimo ovih chlanova iz inostranstva... suck_kr

Offline Nemanja

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #11 on: May 14, 2009, 04:23:50 PM »
trophy extra predlog...mada kolko ja znam vecina od njix su momci po 30tak god, i mislim da PC ne umiju upalit a kamoli sto drugo, i imaju vaznijix poslova nego da su po foruma,bar ja tako mislim ;)....al moze bit i to sto ti kazes,sto znam  ::msn-wink::

Offline TROPHY

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #12 on: May 14, 2009, 04:33:46 PM »
Znam ja to ;) ali neka bude da se od 50 vlasnika 'bijesnih' auta registruje samo 5, pa 'puna kapa':)Eno npr iza 'mashe' vazda parkirana 2 cl-a 63 amg, ml 63 amg, hameri i chuda... eo nas josh malo pa ka' Montekarlo happyA da ne spominjem budvu i ostale primorske gradove... jao ::big_boss::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #13 on: May 14, 2009, 05:35:27 PM »
najbolje da dolaze brkovici i ubovici sa amg-ovima na forum.petice gti uglavnom voze mladji momci/ljudi ... Poenta priche je - ko je htio da dodje doshao je. kao sto vec rekoh - 50 % CG ima kompjuter, od toga 40% ima internet. Od tih 40% pa jedno 99% boli uvo za forume :)Filip je zvao momka koji vozi zhuti klio - eo ga nema.Ja cu na facebook pozvat momka sto vozi crvenu peticu gti pa ako dodje doshao je.r32ke te dvije ili tri su uglavnom UKRADENE pa ne ochekuj vlasnike da dolaze hahahahah.mislim fina ti je pricha i ideja (relativno) ali kakvi amg i chuda LOL
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #14 on: May 14, 2009, 05:41:53 PM »
Sve je ovo tacno sto veli trile......I ti sto voze ta bijesna kola, nijesu ih kupili iz toga sto vole brzinu ili slicno, vec su ih kupili da budu vidjeni....... ::msn-wink:: (mozda grijesim ali ja mislim da je tako)
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #15 on: May 14, 2009, 05:52:45 PM »
inache da se ko ne uvrijedi - ali meni ovolika NAVALA Novih clanova izgleda kao namjestaljka..if u know what I mean :Dno da ne bude da kvarim zurku, nadam se da ce ti clanovi 'izdrzat' i ostat !
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline mili

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #16 on: May 14, 2009, 05:54:34 PM »
Žaro (crveni GTi) ce se sigurno prikljuciti, vec je tu vlasnik sivog Poršea sa BD tablama koji se vozi u PG, bice za koji dan vlasnik najljepšeg Q7, i tako... mada ih ne zanima mnogo prica o njihovim mašinama, ne voze ih da bi se vidjeli nego zato što ih zaista vole.

Offline mili

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #17 on: May 14, 2009, 06:47:56 PM »
A novi ?e ?lanovi izdržat, ne brini :)

Offline Bole

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #18 on: May 14, 2009, 06:58:51 PM »
Neznam sto da vam kazem u Bar slabo ko zna za ovaj forum a vlasnike bjesnih masina i ne zanima pola njih su ih kupili da bi bili face al da vidim mogu li dovesti momka koji vozi Zuti Clio F1 i jos par mladjih mada negarantujem...al malo marketinga treba isto npr u bar postoji samo jedno jedino auto na kome pise www.montenegro-racing.com...eo ja cu na mog GTI da stavim na okvire natpis linka foruma posto se vozim po cio dan ili je auto po gradu i nagovoricu jos kog druga koji se voze non stop da stave ako budu htjeli pa da vidimo stya ce bit.Samo se bojim da to ne privuce napaljene klince koji ce samo pravit guzvu odje

Offline mili

• View Profile
Novi clanovi MR
« Reply #19 on: May 14, 2009, 07:03:49 PM »
Ja ?ekam od Denisa neke fajlove i mislim da ?u uspjeti da napravim koju majicu za forumaše sa više stotina postova (utvrdi?emo ta?an kriterijum), a bi?e i malo naljepnica. Dobro bi bilo da neko odradi tu naljepnicu www.montenegro-racing.com u nekom zanimljivom fontu (ili da idemo sa klasi?nim izgledom) i da dogovorimo koja je to dimenzija pa da ih se uradi par desetina. Aj smislite nešto pametno pa stavite a ja ?u se postarati da se uradi. Naravno, te majice ?e dobiti i trka?i, a naljepnice idu na njihova auta na mjestu koje bude slobodno.